בוקר טוב עולם

emmy5

New member
חוואל'ה ,../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מנורה

New member
../images/Emo49.gifאמי יקירה אכן אשר גדול

שיעבור בקלות ותהני עם היש ותמשיכי לנצור באהבה את היקר שאיננו פיזית אבל איתך כל יום ושעה אוהבת אותך

boaz31

New member
../images/Emo94.gifבוקר טוב למקדימים וגם למאחרים

אם החיים נותנים לך לימונים... עשה מהם לימונדה :::זאת העצה שלי לכל היתר שהם לא מקדימים ןלא מאחרים אלא מתקשים בהגדרת עצמם !!!!

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל דרי הבית../images/Emo82.gifשישים+

בלילה קמתי פעמיים, הבוקר לא התעוררתי בכלל, קמתי בשעה 8:45 לבשתי את המכנסיים הפוך, נפלתי על רגל הכסא, חטפתי בומבה מהדלת של הארון. וזה למה? כי היה לי תור ב8:30 לרופאת משפחה שלי.
לא הסתכלתי מה אני לובשת, בשעה 9:15 נכנסתי למרפאה היה ריק מאנשים, והרופאה
אפילו לא זכרה מתי היה תורי. מבקשת ומאחלת לנו בריאות מושלמת, המקסימום שבמקסימום בכל התחומים האפשריים.
שבת של אושר בחברת הריבית והנחת. שנהנה מהילדים הנכדים והנינים. שנהנה מהמשפחה מהחברים ומכל הסובבים אותנו, והעיקר עיקר שנהנה מעצמנו. אריקה חמודה,
תאמיני לי פרשה כזו כמו היום, לא הייתה לי בחיים. ולגבי פרשת השבוע, יפה יפה שאת מתעניינת בפרשה, מבטיחה שאשתדל מאוד לשלוח אותה היום לפורום. יעלי

אנימו

New member
../images/Emo187.gif בריאות

כמו שנאמר: העיקר הבריאות. גם אני בקרתי הבוקר את הרופאה. עבר בהצלחה והדיאגנוזה בפרשנות שלי: שיש חשש שאמשיך לחיות .... נדמה לי שזו אימרה מאידיש . בריאות ואושר לכולם.

boaz31

New member
../images/Emo186.gifאני מעונין בפרשת השבוע למרות

שאינני דתי מעניין אותי מה כתוב בה

dani 123

New member
יעלי

לכולנו קורה שיש יום שבו הכל הולך הפוך. זה יעבור ומעניין זה לא משפיע על כדור הארץ שממשיך להסתובב כאילו דבר לא קרה

offe

New member
בוהוריים טובים וסוף שבוע גם טוב ../images/Emo6.gif

זה עתה נשלפתי ממיטתי. לא, לא בגלל עצלנות, פשוט הלכתי לישון ב-04:00, כמו שאמרתי אתמול יצאתי לבלות - הפסקתי את הבילוי לקראת סופו, ומיהרתי לבית כלתי ובני לביביסיטר - הם יצאו לרקוד בדיסקוטק - ונשארתי שם עד 03:30 - שיהיה להם לבריאות - אני את שעות השינה שלי ממלאת בין כה וכה. והבילוי - זו הייתה הרצאה מאוד מעניינת - אודות גלים. רדיו פלפון מיקרוגל וכל הקשור לתקשורת הקשורה לגלים. איך הם מגיעים אלינו. איך אני מדברים בפלפון בלי חוט וכדומה. היו הרבה מונחים טכניים - צריך היה להפעיל את התאים האפורים בעוצמה - אולם פה ושם נשאר משהו בתת מודע - נתן מושג אודות נושא זה. נתן אותה בן של חברה מהקבוצה שלי - בחור חמד - שעשה דוקטורט במתמטיקה וכיום עוסק בנושא הגלים. המשך יום נעים לכולכם - למרות טיפות הגשם - השמש מבצבצת מדי פעם ומקרינה אור על היקום. לאה - ברכות לזוגיות - עד 120 כמו 20. חיבוק חם ליום סגריר. ושתהא שבת קסומה. offe

pazi66

New member
סוף שבוע נעים לכולם ושבת שלום../images/Emo140.gif

סוף שבוע נעים

boaz31

New member
ל-אפפי שלום ושבת נעימה

יכולת הכתיבה שלך מדהימה אותי סגנון מרשים ומובן ויכולת ההבעה משלך שואפת לגבהים ...סבתא מסתבר זה מקצוע קשה יש בו שעות של ביביסיטר וכמה דקות של כייפ והנאה שאולי , בטוח בעצם שוות את המאמץ הביביסיטרי מה שלא שמעת בהרצאת הגלים --אודות גלי הים שזה נושא מאוד מעניין שבת שלום ומבורך!!!
ועוד-

eruka6

New member
ג'ודי חמודה ../images/Emo51.gif על המתכון../images/Emo108.gif

המרק מוכן וגם טעים. הכנתי דומה למכון שלך, בלי תפוח אדמה ,את הבשר המעושן לא תגנתי, לקראת סוף הבישול חתכתי לחתיכות קטנות ישר לסיר. תודה על המתכון
יעלי לא נעים לקבל בומבה על הבוקר, אבל אני צחקתי מאוד. לפעמים בבוקר קורים כל מיני קוריוזים מצחיקים

dani 123

New member
צהרים טובים

ללאה ובעלה מזל טוב ליום הנישואין. המתכון הקל והפשוט ביותר להכנת מרק הוא לקחת שקית מרק קנור/תלמה/אוסם להוסיף למים ולהרתיח יש גם מגוון רחב של טעמים

יהודית

גם בי עוברת חלחלה לאוכל של השקיות, אין אוכל כמו אוכל שבושל בבית, במיוחד מרק, כל הדברים הקנוים מכילים סודיום. יהודית אני בדעהשלך, להתראות בידידות

yaely2

New member
מנהל
מה אומרים על מרק שעועית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אומרים: נכנס בשמחה
יוצא בתרועה

offe

New member
גלי הים ../images/Emo182.gif

בועז - בתוך ההרצאה המרצה נגע גם בגלי הים. ההסבר - עד כמה שהובן לי - אנחנו מסתכלים על הגלים השוצפים, מתקרבים לחוף, ונסוגים חזרה. לא מה שאנו רואים זו פעולת הגלים. הגל למעשה עומד במקום, ורק בכוח האנרגיה כאילו ומגיע לחוף. אמא'לה - לך תבין את זה - אהבלה צריכה לשמוע עוד פעם את ההסבר המדויק כדי להבין בדיוק מה קורה שם. עבורי - עצם תנועת הגלים - מספיקה מבלי להבין ממה זה מורכב. לשבת בחוף הים בשעות ערב - בבית קפה על שפת הים - כוס קפה ביד - עוגה צמודה - להתבונן בגלים הנעים - מרגיע את הגוף והנפש -ודייני. יום נעים offe

אריקה, בפעם הבאה תטגני את הבשר

המעושן (בלי שמן, או כמעט בלי שמן) ותראי את ההבדל בטעם. שיהיה בתאבון

למעלה