בוקר טוב עולם

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

ללאה ולבן זוגה -
ליום נישואיכם ולכל המבלים - מקווה שביליתם בכיף וחזרתם שמחים הביתה לשמיכה החמה ולחלומות פז. היום מתחיל סוף שבוע ואני מאחלת לכולנו שיעבור עלינו בשמחה וברוגע

דרדרית

New member
בוקר נפלא וסופ"ש נהדר לכולנו../images/Emo24.gif

מזלטוב ללאה ובן זוגה מצטרפת לברכות של בימבו ומוסיפה לך בימבו- שתכתבי לנו עוד הרבה סיפורים נפלאים ולכולנו- הרבה בריאות אושר ושמחת חיים ושנדע לברור את המוץ מהקש ונשאר תמיד רק עם הדברים החשובים לנו באמת.
חגית

HAVA159

New member
bimbo דרדרית וכולם בוקר נפלא../images/Emo42.gif

סוף שבוע מקסים ושבת שלום. אוהבת
חוה

לקבוצת משכימות הקום ולאלו שיצטרפו

בקרוב, בוקר אור, שבת שלום ורק טובבבבבבבבב.

ora11

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ו../images/Emo49.gif

ללאה ולבעלה ליום הנישואין הרבה בריאות אהבה ונחת ו ב י ח ד

emmy5

New member
בוקר טוב ,סוף שבוע מקסים לכולם

לכולם בוקר טוב ,הרבה
בריאות ואושר ,סוף שבוע חמים וטעים

emmy5

New member
ללאה ובעלה ,אם החגיגות ממשיכים,

חודש שלם , הרבה בריאות ותחגגו הרבה שנים ביחד ,מזל טוב שיהיה לכם כל הזמן ... בימבו ,יקרתי ,אני כבר אמרתי להם "מזל טוב" אישית ,עוד בפגישתנו לכבוד יום הולדתך ..איך יצא לברך עכשיו ? מזל טוב אפשר לאומר כל הזמן ..שיהיה לנו ,לכולנו רק טוב ..

מצטרפת לברכה של אמי ללאה ובעלה.

פיספסתי את ההודעה בזמן האמת, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. שתהיה הרבה שמחה שורה במעונכם.

eruka6

New member
ללאה ובעלה אני מצטרפת../images/Emo108.gif

לכל המברכים, הרבה שנים ביחד בהרבה בריאות ושמחת חיים.

eruka6

New member
לאה לא זאת התמונה שרציתי../images/Emo108.gif

הנה זר הפרחים

maxima

New member
בוקר טוב כולם....ברכות ללאה ובעלה

ויום נהדר לכולם

eruka6

New member
בוקר טוב לכל החברים והחברות../images/Emo108.gif

אני מכינה מרק שעועית. האם יש למשהיא מתכון מענין לענין? יעלי מה שלומך ואיפה הפרשה של השבוע?

HAVA159

New member
eruka6 איזה מקריות גם אני ../images/Emo140.gif

מכינה מרק שעועית, בתאבון ושבת שלום. אוהבת
חוה

בוקר טוב אריקה, עד שתראי הודעה זו

אולי המרק כבר מהביל על האש... בכל אופן, בכל הנוגע למתכונים, אוכל ומטבח, תמיד שמחה לתת טיפים. והנה המתכון: להשחים בצל על כמה חתיכות בשר מעושן (ניתן לקנות במעדניות), להוסיף שום, מעט שורש סלרי קצוץ, 1 תפוח אדמה קטןבקוביות, עגבניה אחת בקוביות ושתי כפות רסק עגבניות. להוסיף תבלינים לפי הטעם. אני מוסיפה: מלח, פלפל לבן, פפריקה מתוקה וקמצוץ כורכום (נותן צבע יפה). ממלאים מים עפ"י הכמות של מרק הנדרשת. להוסיף את השעועית שהושרתה במים (זוכרים את כלי-הפלא שהבאתי לבית של פזי?) ומבשלים עד לריכוך השעועית. באמצע הבישול אפשר להוסיף מעט גריסים (לשטוף אותם היטב!) - זאת מי שאוהב גריסים. לשפר את הטעם במידה ויש צורך עם מעט מעט מעט אבקת מרק עוף. לא לשכוח שאבקות מרק הן מלח נקי, לכן יש להזהר עם כמויות המלח. לבשל על אש קטנה זמן ממושך. המרק אמור להסמיך. במידה ואינו סמיך דיו, אפשר להוסיף רביכה שעשויה ללא שומנים. בהצלחה ובתיאבון.
ואם תבחרי להכין את המתכון הזה, נא דווחי על התוצאות.

נֵנָה

New member
בקר אור יום נפלא וסוף שבוע נעים

לכל הנחמדות והנחמדים של הפורום המקסים
יוצאת לסידורים וקניות וסתם (סקס) ... להתראוווות לכולם

../images/Emo42.gif בוקר טוב של שישי חברים

ברכות ואיחולי כל טוב ללאה ביום הנישואים ורק שמחות
אני מהבוקר במטבח החזאים דיברו על מזג אויר סועד ואני התכוננתי בהתאם לתבשיל קדירה מיוחד...הסערה לא הגיעה אבל מ-7 בבוקר קדירה מלאה בכל טוב מתפננת בתנור... תבשיל קדירה הוא תבשיך הנאכל בחברותא עם יין וצחוקים - אז יהין גם אורחים - יהיה שמח

חונה לרגע, שבת שלום

עשית לי תיאבון, את צודקת תבשיל קדירה אוכלים בחברותא, אני דווקא רציתי לבוא, אבל לא השארת לי את הכתובת, חה חה חה , ככה עושים לחברים, חה חה הפעם אני סולחת לך אבל בפעם השניה , זה לא יכול ככה סמם לעבור בשקט, לכן אחל לך ולכל אורחייך ב ת י א ב ו ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maxima

New member
אריקה וחוה מקריות כפולה ומכופלת../images/Emo13.gif

גם אני הכנתי מרק שעועית ג'וד תודה על המתכון נשמע טעים אבל אצלי שמרנים רוצים רק את המרק המוכר אולי אנסה פעם עם אורחים

למעלה