בוקר טוב עולם

הי מקסימה. אצלנו זה המתכון המוכר.

עשוי עפ"י אנשי הונגריה. אשמח לשמוע איך את מכינה את המרק המוכר שלכם.

maxima

New member
ג'וד... אני מכינה לפי מתכון מזרחי

מעורב עם אשכנזי כי הנכדים לא אוכלים חריף אני פשוט מזהיבה בצל מוסיפה מים שעועית גזר וקישואים שוב בגלל שהנכדים אוהבים זאת סלרי פטרוזליה כוסברה קצת רסק עגבניות פפריקה מתוקה פלפל שחור כמון ומעט שום כתוש. אני גם מוסיפה רביחה ומעט אבקת מרק בסוף הבישול. המרק כל כך טעים לבני משפתחי שהם מוכנים לאכול מספר מנות מרק במקום שאר המנות....
לעיתים רחוקות אני מבשלת מעט בשר בקר במרק ואז הוא עוד יותר טעים

boaz31

New member
ש פה אתר תמונות נהדרות-כנסו,כנסו|פט

http://balta.ikk.sztaki.hu/webshots/

ללאה ולאישה מזל טוב וברכה -

בחוץ מתגלגלים הרעמים והחורף שהבטיחו לנו אכן בא...לוא תתגשמנה כל תקוותיכם לטובה. כמה שנים אתם נשואים?הבה נבדוק מי הנשואים הכי ותיקים בפורום בלי לפגוע באלה שאינם מסיבות כאלה ואחרות????

boaz31

New member
אז אותי השגת ../images/Emo41.gif

הייתי מעדיף 39 שנים מאשר 50 שנים שבכוונת מכוון כתבתי וותק של 50 ולא נשואים מה לעשות אלה החיים

מנורה

New member
שבת שלום וסוף שבוע טוב חברים../images/Emo140.gif

ניצלתי את ההפוגה שהנכדה ישנה והתבשילים מוכנים ובאתי סוף שבוע זה
|ברק כך שכל התוכניות היפות לצאת לטייל עם הנכדה ששוהה אצלנו בסוף השבוע נדחה ליום אביבי. עוד שעה קלה ובאים שאר הנכדים הילדים והמחותנת וזה מחמם לי את ה

boaz31

New member
שבת שלום וסוף שבוע טוב../images/Emo151.gif

מכיוון שחלק "מאנחנו" מארח נכדים/ות ורק חלק מאיתנו עושה זאת וגם מספר לי אישית על כך רוצה אני לספר לכם שאני לא מארח נכדים/ות למרות שיש לי 9 כאלה אבל כולם כמעט חוץ מאחת נמצאים בארה"ב כך שרוב השבתות והחגים אין לנו אורחים קטנים כאלו !!!! אני שמח בשמחתכם ונהנה לשמוע עליכם {בגלל זה הצטרפתי ל-60+ להיות בעינינים האלה ולו יהיה זה מרחוק }שבת שלום לכם ידידי!!!
קצת לצחוק וקצת לחבק

boaz31

New member
הניסיון הוא המורה הקשוח ביותר../images/Emo23.gif

הניסיון הוא המורה הקשוח ביותר--קודם הוא בוחן אותך, ורק אחר כך הוא מלמד אותך!!! בהצלחה להמשך!!!

emmy5

New member
חברים שלי יקרים ,מרגש אותי מאוד

ומאחלת לכולם עוד הרבה הרבה שנים ביחד .לי היו 37 שנים של אושר ,אבל לו היה לי המזל ,היתי חוגגת בראשון לפברואר 52 שנים .אי אפשר לדעת אם זה לטובה או רעה ,מה שקורה לבן אדם ..אז היו לי 37 שנים מאושרים עם ירושה מקסימה , שני ילדים ,שישה נכדים ונינה מקסימה ... ועוד אחד בהתחלת הדרך(בסוד)

ora11

New member
אממילה יקרה שבת שלום../images/Emo24.gif

תהני ממה שיש לך , ילדים נכדים ונינה ובשעה טובה לנכדה
הריון קל ובריא. מכל ה

לאמי'לה../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifוגם |חיבוק

על הידיעה המשמחת. שיהיה במזל טובבבבבבבבבבבבבבב.

emmy5

New member
אורה 11 ,ג'ודי , כמה נחמד לקבל../images/Emo6.gif

מזל טוב , על המיניות של נכדי
וכמה נחמד , לחכות לתינוק חדש במשפחה

emmy5

New member
לכל החברים שלי בפורום ,יודעים שאני

צעירה ,בת 20 , נהניתי לצחוק על השנים של אישה עם הותק הגדול בחיי נשואים, אבל לא ....אני לבד , אמא מרובעת ילדים ,

HAVA159

New member
emmy5 יקירה ../images/Emo49.gif על הידיעה

המשמחת מבתיחה לשמור סוד. בקשר לזוגיות זה גורל זה לא בידינו, אני מאמינה בגורל. אמי'לה יקירה, שיהיה לך הרבה נחת מהילדים הנכדים והנינה והאחל בריאות אושר והרייון קל, כן הירבו. אוהבת
אותך חוה.
לילה טוב ורגוע

למעלה