בוקר טוב לכולם

מנורה

New member
בוקר טוב יום נעים../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

אכן קר וגשום הכל אפור וקודר אבל בבית חמים ונעים . עדין כולם ישנים ולכן יש לי זמן לשוטט ולהנות מהיצירות המצגות והשירים הנהדרים.

eruka6

New member
ג'ודי דני טשטושה בוקר טוב../images/Emo108.gif

וחמים ג'ודי המרק שלי יצא טעים, בפעם הבאה אעשה כעצתך
ספור שהיה כך היה. קורות אותי השבוע . מקרה מוסך. מגיע העת לעשות טסט לאוטו. לצורך כך החלטתי לבקר את המוסך שיעשה טפול שגרתי, החלפת שמנים, ושיבדקו אורות וכל השאר. לקחתי בחשבון שכל הענין יקח איזה שעתים. בשבילי לעשות טסט זאת משימה רצינית. הלחץ דם עולה לי, מתרגשת, אבל אין לי ברירה, אין מי שיעשה במקומי. ובכן הגעתי למוסך. הפקידה בישרה שצריך להחליף טיימינק, אחרי שלוש שנים שאלתי בכמה זה יעלה לי, והיא בלי הרהור אמרה שזה יעלה לי 800 שקל עשיתי חשבון מהיר שבלי 1300 אני לא יוצאת מהמוסך. שאלתי את המכונאי האם אני יכולה לדחות את הגזרה המרה, כי אין הרבה קלומטרים לאוטו. הוא ראה את המצוקה שלי ואמר שאני יכולה לדחות זאת לעוד חתי שנה. נו, מה אגיד לכם שוב שמחתי שאוכל להתחמק מהגזרה של המכונאי. לא עובר זמן, המכונאי מבשר לי שהצנור של הרדיטור נוזל, צריך להחליף אותו. נו מה לספר לכם קבלתי חום. שוב ראיתי שאני משאירה להם של אלפיים שקל. ובכן בכל רע יש גם טוב, ומה הטוב? הפקידה אמרה לי שיש עוד שבוע לגמר האחריות של החברה ואולי הם יאשו את החלפת הצנור. פנתה לחברה ואומנם אשורו את ההחלפה ומה עם העבודה ? זה לא, הרי עדיין נמצא באחריות, הלא כן? בקשתי שהיא תפנה שוב, ברע לי הודעתי לה שאני הולכת לאכול ומה שיהיה יהיה. לא הספקתי להתרחק והיא קוראת לי בחוצקה אשרו לך. נו, מה אספר לכם, אכלתי בתאבון.ובכן החליפו לי את הצנור החליפו את הטיימינק { אמרו לי שזה רצועות, אינני מבינה כלום} במקום להיות שעתים במוסך הייתי מעל ל5 שעות, אחרי הכל רציתי רק לעשות טסט לאותו,ולא יותר. תפשתי שתי הפסקות אוכל במוסך. סדר זה סדר, המכונאים גם צריכים לאכול. לא נעים אישה מסתובבת לה בין המוסכים באזור תעשיה. הייתי האשה היחידה במוסך. נו, מה אספר לכם הטסט התרחק ממני יותר ויותר.הייתי די עיפה ואז בשרו לי שסיימו את העבודה. חלק א' סיימי אני חושבת לעצמי, עכשיו חלק ב' הוא הטסט הרי לשם כך יצאתי מביתי. שוב בלחץ דם עולה לי, בין כל הגברים, גם אני שם. תזיזי את ההגה ימינה שמאלה, אורות ברקס לחצי חזק , טלטלה, עוד פעם ברקס חזק. סוף סוף סיימתי גם את זה. חזרתי הביתה מרוצה ועייפה ובהוצאה יחסית קטנה. יצאתי בשן ועין. ספור משעמם לא כן?

מנורה

New member
אריקה סיפור מרתק מה שאני ../images/Emo4.gif

לא מבינה מדוע את לא משאירה את האוטו שהם יעשו את העבודה ויעבירו את הטסט הרי הם מוסך מורשה ואת יכולה לסמוך עליהם ולמנוע ממך את כל הדאגות ובזבוז הזמן.

yaely2

New member
מנהל
אריקה ומנורה. וסיפור ../images/Emo73.gif../images/Emo10.gif

אריקה, תודה על הסיפור.
כבר אמרתי היום שאני אוהבת לקרוא ולראות חומר שהוא פרי יצירת חברים בפורום. יפה כתבת אריקה, חי ומעניין. מנורה, כל אחד יכול להעביר טסט במקום בעל המכונית. במוסך הם גובים 300 שקל ויותר "רק" עבור העברת הטסט. אני מעדיפה תמיד לעשות את הטסט בעצמי ואחר כך לשבור את הראש מה לעשות ב 300 השקל שחסכתי לי אוהבת

דרדרית

New member
אוהבת סיפורי מוסך וטסט בעיקר בגלל

שנזכרת במקרה שקרה לי רק לפני כחודש... נו טוף, צריכה להעביר ת'אוטו טסט (כן, גם אני מבין אלה שעושה זאת בכוחות עצמי בשנים האחרונות, כיאה לאישה עצמאית..) את הכסף לטסט שילמתי הפעם (בניגוד לתמיד- ובגלל השכחנות הכרונית שלי) מוקדם מהרגיל... ידעתי שהמוסכניק העיר לי על צמיגים שחוקים (ובמוסך החברה סימן לי העובד X גדול על הצמיגים הקדמיים. ידעתי שאני ב"סכנה" אבל החלטתי לגשת לפחות לטסט (יום שישי יומיים לפני שפג התאריך של הטסט), ניגשתי כדי לקבל .... הארכה של שבוע. ניגשת עם הרכב, שנמצא בבעלותי כחצי שנה, מסבירה לבוחן שאני חוששת ליפול לבור עם הרכב.. הוא הרגיע אותי ובקש רשיונות. מה הבעיה? הם אצלי ותמיד! ואז נשמע קולו של הבוחן בחביבות מה מהולה בקוצר רוח- - גברת איפה הביטוח של האוטו? הוא כאן עניתי והושטתי לו את כל הניירות שהיו לי באותו פלסטיק שחור מהוה עם שלוש גרסאות של תפילת הדרך, העברת הבעלות של הרכב הקודם (לפני כארבע שנים) ועוד כהנה וכהנה. ושוב נשמע קולו של הבוחן: - גברת- אין לך ביטוח לאוטו. יש כאן חידוש ביטוח זמני שפג תוקפו לפני....5 חודשים... ...זה לא יתכן ...גמגמתי גברת תצאי מהתור ותבדקי.. אמר לי הפעם בקוצר רוח מוחלט. נו... טוב.... יום שישי שעה 9 בבוקר. בצר לי צלצלתי לסוכן הביטוח שמלווה אותי בעשר השנים האחרונות. זוהי בטח טעות חשבתי ותכף הכל יסתדר. ברוב אווילותי עוד הצעתי לבוחן לדבר עם סוכן הביטוח ובדיעבד- הסתבר שטוב שהוא סלקני מהתור... צלצלתי ולהפתעתי התברר שהטפסים נשלחו אלי באוגוסט וכנראה הלכו לאיבוד או בביתי בין כל ערימות הדואר או (מקווה להאמין אך לא סביר) בדואר. נו... טוב.... לא אלאה אתכם לאחר המתנה של כשעה הכל בא על מקומו לטובה סוכן הביטוח החביב שלי טיפל לי בביטוח החובה ושילתי באשראי דרך הטלפון ועם קבלת האישור מיוחל דרך הפקס - עמדתי שוב בתור... כמובן שהבוחן ישב במקומי באוטו (כי פחדתי ליפול לבור... אני הרי אישה "חסרת ישע" במעוזם של הגברים במקומות אלה...) והאוטו עבר ת'טסט
והצמיגים השחוקים? אחליף בתחילת החודש הקרוב.... כי לא נאמרה מילה בטסט על כך. לא צריך לשחק עם המזל. ואני יודעת שהגיע זמנם של הצמיגים להפרד מהאוטו שלי. שתהיה לכולנו שבת נפלאה
חגית

yaely2

New member
מנהל
דרדרית נהדר עוד נעלה נושא../images/Emo140.gif../images/Emo73.gif

ממש נושא מתבקש: האישה והמכונית. דרדרית חייבת לכתוב שהתפעלתי מנתוח תגובתך ל"איזו דרך יבור לו האדם את מיתתו" מתחת שרשור פרשת השבוע כל הכבוד

boaz31

New member
משפטים שגברים אומרים לאישה שנוהגת

משפטים שגברים אומרים לאישה שנוהגת: : • מי נתן לך רשיון? • נו, תעקפי אותו כבר. • אם אני הייתי נוהג כבר מזמן היינו שם. • את נוהגת לא רע יחסית לאישה. • ירוק, ירוק, את לא רואה? • בשביל מה היה הברקס הזה? • אני פשוט לא אוהב שמישהו אחר נוהג. • 90 קמ"ש זו רק המלצה. • מה עכשיו? • טוב. זהו, עכשיו אני אשתוק. • מי נתן לך רשיון? • נו, תעקפי אותו כבר. • אם אני הייתי נוהג כבר מזמן היינו שם. • את נוהגת לא רע יחסית לאישה. • ירוק, ירוק, את לא רואה? • בשביל מה היה הברקס הזה? • אני פשוט לא אוהב שמישהו אחר נוהג. • 90 קמ"ש זו רק המלצה. • מה עכשיו? • טוב. זהו, עכשיו אני אשתוק.

לספר לך?

אני אינני יודע מה אומרות הנשים. אני אגיד לך מה אשתי אומרת: למה אתה נוסע מהר? (אני על 60 קמ"ש) למה עצרת ? (השוטר סימן) כשהמעצוריןם חורקים ככה - סימן שנסעת מהר (הייתי על 50 קמ"ש אלא שהמעצורים כבר משופשפים) למה אתה לא שואל על הכתובת? (הייתי פעם, מזמן, בסביבה) למה אתה מדליק אורות? עוד לא לילה? (כי מ 1 נובמבר חייבים להדליק אורות בדרך בינעירונית)

מנורה

New member
ובמשך לדברי אישתך תשובת הגבר

אישה מכינה ארוחת בוקר לבעלה ביצים מטוגנות. פתאום מתפרץ הבעל למטבח "זהירות" תוספי יותר חמאה. אלהים, את מבשלת יותר מידי בבת אחת יותר מידי הופכת את הביצים. תהפכי אותם עכשיו! תוסיפי יותר חמאה! זהירות
אמרתי תזהרי. את אף פעם לא מקשיבה כשאת מבשלת אף פעם, אל תהפכי אותם מהר. השתגעת? נפלת על הראש? אל תשכחי מלח! את תמיד שוכחת מלח. האישה פונה אליו זועמת
תגיד לי בעלי, מה לא בסדר איתך? אתה חושב אני לא יודעת לטגן שתי ביצים? עונה הבעל בשלווה: רציתי להראות לך איך ההרגשה כשאת יושבת לצידי כשאני נוהג

דרדרית

New member
../images/Emo132.gifלי כבר לא מעירים........

פעם, הגיס שלי שאך קיבל רשיון התחיל להעיר לי על הנהיגה... הדבר היה בתקופה שגרתי בשא-נור (מקום שכוח אל איי שם בין ג'נין ל...) הדרך מפותלת והכבישים היו משובשים אמרתי לו כי עומדות בפניו שתי אפשרויות או לרדת מהרכב או להפסיק להעיר לי... מעניין- הוא בחר בשניה
אותו גיס ניסה פעם להעיר לי (כשהייתי אמא צעירה והוא בקושי סיים תיכון) איך לטפל או להחזיק את בני שהיה בן כמה חודשים "תזהרי הוא יפול..." שאלתי אותו מה לדעתו אני עושה כשהוא איננו...

boaz31

New member
../images/Emo141.gifאנימו-זו הלצה בלבד לא רציני

הוצאתי את זה מחוברת של בדיחות ויש לי גם מה אומרות נשים אבל יותר מאוחר בבקשה

אנימו

New member
הלצות ../images/Emo151.gif

הסר דאגה מלבך. הבנתי ועל דרך ההלצה בקשתי את תגובות הנשים ואשמח אם תמצא אותן בהמשך. באנגלית נאמר כמדומני :" I WAS JUST TEASING YOU".

boaz31

New member
"הצילו, אני לא יודע לשחות!!!"

איש אחד הולך ליד נהר ושומע צעקה מהמים. הוא מסתובב ומבחין בגבר שטובע וצועק: "הצילו, אני לא יודע לשחות!!!" עונה לו האיש: "גם אני לא יודע לשחות ואני לא עושה מזה כזה סיפור

אנימו

New member
סיפורי מוסך../images/Emo163.gif

אמת נתנת להאמר שבשעת הטסט אני מרגישה כטמבל גמור וזאת למרות שכבר נכחתי בטקס מספר פעמים לא מבוטל. באופן אוטומטי חלה ירידה משמעותית בשמיעה - לא מבינה ולא שומעת את הוראות הבוחן, שיקול הדעת והאבחנה בין הכיוונים היתה מפילה אותי לתהומות בכל מבחן שקשור לפעילות המוח... לשמחתי זה מצב הפיך וכל המערכות חוזרות לפעילות רגילה אחרי האירוע.

yaely2

New member
מנהל
גם אני גם אני../images/Emo187.gifהלן קלר בטסט../images/Emo12.gif

emmy5

New member
בוקר טוב,אהבתי את הסיפורים האמיתיים

עם הטסט , עכשיו אני עוד יותר מרוצה שמכרתי את האוטו ...בוקר טוב ...

אנימו

New member
כלי תחבורה ../images/Emo91.gif

מכרת ועברת לאופניים או לקורקינט....? על אלה לפחות אין טסט.

emmy5

New member
אתם רואים ,עשיתי את זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל פעם יש לי נהג פרטי אחר ...

למעלה