בוקר טוב לכולם

HAVA159

New member
emmy5 שבוע נפלא שיהיה לך../images/Emo24.gif

אוהבת
חוה.

אממי היקרה

ערב טוב ושבוע טוב, כוסמת אוכלים כתוספת לבשר, אפשר גם בתוך מרק עוף. טעים מאוד, למי שאוהב את הטעם.

ערב טוב ושבוע טוב, הכוסמת

לכל החברות/ים אתם רוצים לדעת איך מבשלים קוסמת, ובכן זה כך: שמים בסיר מים והכוסמת, המים צריך להיות כ-2 ס"מ העל הכוסמת, לבשל על אש קטנה עד שהמים נספגים, מערבבים מידי פעם, אח"כ להוסיף את מיץ של צלי שנשאר לכם כשעשיתם צלי, אני תמיד מקפיאה את הרוטב שנשאר, ומוסיפה את הרוטב לכל מיני בישולים כמו תפוחי אדמה, אורז, שעועית ירוקה במיץ עגבניות וכו', כשהמים התאדו מוסיפים את הרוטב, משפרים את הטעם ע" תבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שמתרכך, והרוטב כמעט נספג לגמרי, אם אין לכם מספיק רוטב אפשר תמיד להוסיף מים או מרק עוף צלול, הבישול אורך כחצי שעה, בערך כמו אורז. בתיאבון

הי מנורה שבוע טוב

לא ניסיתי במקרו, יש דברים שחשוב לבשל אותם על אש נמוכה, זה יוצא הרבה יותר טעים, אני עשיתי2 קורסים בתנובה לבישול במיקרו, מה שיוצא מצוין במיקרו זה ממולאים, בפלפל ובעגבניות, כרוב לא יוצא כל כך טוב, הכרוב נשאר קצת קשה, מי שאוהב.אורז יוצא מצוין במיקרו. תפוח אדמה מתוק, חבושים, להכין חציל לסלט. ועוד.....

נֵנָה

New member
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif

סוף התפניתי להיות אתכם. כפי שכבר סיפרתי, הוזמנו כולנו אל כלתי לחמין. חזרנו בערב, ומאז לא היה לי רגע זמן פנוי ... טלפון מהאח מאמריקה, אי-מייל מהבן שבחול ששלח לי תמונות של הנכדה ותמונות שלהם מטיול שעשו עכשיו לטנריף. מה אומר לכם, יופי של מקום ומזג האוויר פשוט נפלא, אף כי ברקע רואים הר קבוה עם שלג בפסגתו, הם הסתובבו שם בבגדים קצרים וסוודר קל כדי לשים מלמעלה בשעת הצורך ... אחר כך שיחה עם חברה נחמדה
, לרדת עם הכלבות לסיבוב ושוב טלפונים ... תוך כדי צפייה בתוכנית של רפי גינת ... כרגע אני צופה בפיספוסים - מזל שהטלוויזיה נמצאת לידי ואני יכולה באותו זמן גם לכתוב לכם, עם הפסקות והצצות לנעשה על המסך ...
מיד מתחילה התוכנית החיים יפים עם עינת ארליך. לדעתי תוכנית נחמדה ושווה צפייה ... אגב כוסמת, כי אנחנו אוכלים אותה מדי פעם כתוספת לבשר ... אני מכינה אותה עם בצל מטוגן בשמן זית, מעט אבקת מרק, מלח ופלפל, מבשלת כמו אורז שיהיו רכים ופריכים אחד-אחד. יוצא ממש טעים ... מאד מעניין אותי נושא הבישול במיקרו-גל, בעיקר של ירקות וממולאים... האם נכון מה שאומרים שזה הורס את הויטמינים שבירקות? לא ידעתי שאפשר לעשות חציל לסלט במיקרו, מעניין איך זה יוצא ואם לא חסר הטעם של הצריבה על האש ... מביאה לכם ציור של צייר פתח-תקואי בשם יעקב נובוגרודר שאני אישית מאד מאד אוהבת את סגנון עבודותיו ויש לי כמה מציוריו (העתקים כמובן) בבית ...

אנימו

New member
לננה ../images/Emo187.gifהציורים אכן מיוחדים

ובהקשר לתכניות בטלויזיה. צפיתי היום , לאחר ששמעתי המלצות, בסדרה "החצר"- על היהדות החרדית והחיים במה שנקרא "החצר" של הרבי. עשוי מצויין ומעניין ביותר וגם אמין. מוקרן בערוץ 1 במוצ"ש בשעה 19:30 . שווה צפיה.

טשטושה ערב טוב

הסיפור שלך מהמם, מגיע לך פרס עבור כתיבה יפה. תמשיכי להנעים לנו בסיפוריך היפים.

למעלה