בוקר טוב לכולם

ןמה עם חגורת בטיחות../images/Emo35.gif

זה בדיוק המקום שהגברים היו מעדיפים שנחגור אותה (

לא חמדתי, יצאת בזול

ראשית נהניתי לקרוא את התאור שלך. ובעיני רוחי אני רואה אותך מתרוצצת בין המוסכים. אישה לבושה יפה מתרוצצת בין גברים מוכתי שמן וגריז.אומרים לה "טיימינג" אומרת "שיהיה" אומרים לה "צינור" אומרת "שיהיה". נחמד. חוץ מזה תשמעי. אילו לא היית עושה את שני התיקונים האלה היית מאבדת את המנוע. הוא היה מתקלקל ושום חברה ושום אחריות לא היו עוזרים לך. אז "בילית" 5 שעות בין מוסכים SO WHAT? הוספת עוד חוויה.ובטסט? לגלול לך סוד? יש גם המון גברים שמתרגשים ומתבלבלים. אל תרגישי לא נוח. הקיצור- עברת את החוויה כמו ילדה גדולה. ותארת אותה יפה. אני גאה בך.

eruka6

New member
אשתורי רוממת את רוחי../images/Emo108.gif

נכון, ראיתי שגם גברים מתרגשים בטסט, מתבלבלים ולא מבינים מה בוחן אומר להם, חיכתי לעצמי,והייתי מרוצה שלא רק אני מקבלת בליק אאוט, הבוחן היה אדיב ומתחשב, כל הכבוד לו. גם אשה וגם לא צעירה, לפעמים נותנים כבוד לאנשים מבוגרים. יעלי את צודקת בכסף אפשר לעשות הכל ולקנות כל שרות. השאלה היא העדיפויות.

pazi66

New member
eruka6 בנושאים אלה אין כמעט../images/Emo6.gif

הבדל בין נשים וגברים...אני נזכר בשנת 1965 בחיפה, היתי בדרגת רס"ן ושירתתי בכלי שייט. ניגשתי לטסט לקבלת רישיון נהיגה. כשהתישב לידי הבוחן עברתי לעולם אחר, טישטוש כללי השתלט עלי,ערפל לפני הינים, חוסר שליטה בידים וברגלים...לא אשכח את זה לעולם. התחלנו לסוע רגל ימין שלי הגיע למצמד ורגל שמאל לגז, איקס ברגלים, שמיעתי השתבשה ולא שמעתי טוב את הוראות הבוחן. למיותר לציין שהוא אמר לי לעצור בצד ,וחזרה לביה"ס לנהידה נהג הבוחן. באותם שנים בטסט צבאי, וזה היה טסט צבאי יכולת לגשת שוב לאחר שבוע. הפעם הלכתי לחובש האניה וביקשתי כדורים נגד התרגשות, אינני יודע עד היום מה הוא נתן לי, אך בטסט לא היה איכפת לי מכלום ועברתי אותו בהצלחה מזהירה. כדאי לציין שבשבוע שבין שני הטסטים לא לקחתי כל שיעור נוסף.

eruka6

New member
פזי בוקר טוב רשיון לרכב../images/Emo108.gif

רשיון לרכב עברתי ב 1963. הבוחן החליט להכשיל אותי מראש. הוא נתן לי להחנות את האוטו בין שני מכונית בירידה. גם נהג מנוסה היה נכשל.ידעתי כי נכשלתי ובחזרה טסתי למשרד הרשוי והתעלמתי מהבוחן כאילו לא היה. הוא היה המום. יצא מהרכב בלי לאמר מילה והתשובה בוששה לבוא, אחרי זמן הוזמנתי לבוחן הראשי שידע כבר את הסיפור והסביר לי שלמעשה מגיע לי הרשיון אבל, רצוי שיעבור פעם נוספת, אחרי יומיים עברתי בוחן נוסף. בדיאבד, הסתבר שהבוחן הראשון היה חבר של בעלי, הם שרתו יחד שצבא. אני כמובן שהמשכתי לכעוס אליו.

eruka6

New member
אני על סף "הדרדרות"../images/Emo108.gif

אוכלת ורק סיימתי לאכול ואני רעבה, שותה, עוד פעם אוכלת, משחקת בכלפים במחשב כמובן, נלחמת עם ה"גולם לנצח אותו. ועוד פעם אני רעבה ואוכלת ומשחקת. טוב שהשמש החליטה לצאת אלינו, שאלה לכמה זמן

boaz31

New member
../images/Emo186.gifלא לאכול ואם כבר תאכלי כוסמת

לא משמין,משביע ולאחדים טעים אם תקבלו המרשם ממני!!!!

boaz31

New member
איך אני מבשל כוסמת../images/Emo141.gif

להרתיח מים-לחוסיף כוסמת--להוסיף אבקת מרק עוף-תבלינים- ירקות העונה שהופשרו קודם לכן--להוסיף להרתיח הכל ביחד מכוסה במכסה לכבות האש אחרי 5-6 דקות של בישול ולהשאיר תחת המכסה עוד כמה דקות לפתוח ולמצוא גרגרי כוסמת פרודים ווטעימים..
טוב למאכלי בשר,ירקות וחלב {בלי א. מרק} בתיאבון

בועז, מה דעתך לוותר על אבקת המרק?

מאד מאד מאד לא בריא!!! אפשר להסתפק בתבלינים ואם בכל זאת רוצים טעם של עוף, אפשר לבשל מרק עוף, להקפיא במנות ולהוסיף בכל בישול של כוסמת מעט מהמרק.
זאת שצרפת כתמונה לא יכולה לעזור לך בבישול?

boaz31

New member
כל אחד וטעמו עמו../images/Emo187.gif

אפשר גם/או א.מרק פטריות--מה ששיך לעזרה בבישול--הבובה שאת שמת יותר מתאימה לי ולבישול כמה א. מרק שמים חצי כפית לא מזיק לבריאות {" לרווק" כמוני אין מרק עוף מבושל }

HAVA159

New member
boaz31 ולכל הפורום צהרים טובים

מאוד, ואולי למרות הגשם
. הרבה נושאים מעניינים עליתם היום, וכמובן שאני רוצה להגיב. חברים זה לא חדש "שהשוביניזם חוגג" אבל למרות הכל ואף על פי, הנהגות הרבה יותר טובות ולא רק בנהיגה,אפילו לפי הסטתיסתיקה, זה בדוק. ואכשיו בואז מה המתכון שיש לך לכוסמת,אפשר לקבל את המתכון
. המשך יום נפלא לכולכם. אוהבת
חוה

לחווה'לה ../images/Emo24.gif. בטח שאנחנו טובות

יותר בנהיגה, ולא רק בנהיגה. אחוות נשים,חווה'לה.

HAVA159

New member
היחידהjud היי אנחנו אכן טובות

לא רק אחוות נשים,גי'וד שימי לב אישה מסתדרת בכל המצבים, יוצאת לעבודה, מגדלת ילדים, עקרת בית, נוהגת,וכו' וכו' וכו' אין ספור. אני, ובטח כל אחת מכם יודעת זאת באופן אישי עד כמה שזה נכון. אוהבת
ו
חזק לכל אחת מכם חוה.

חושבת בדיוק כמוך, חווה'לה. ונדמה לי

שאת מעט יותר ותיקה ממני בנסיון החיים. ידוע לכל שהמין החזק הוא בעצם הנשים. שיהיה שבוע מצויין לכולנו

אנימו

New member
כוסמת../images/Emo10.gif ופרפרים../images/Emo13.gif

אין לי מילים טובות על כוסמת אבל הפרפר לעומת זאת - מקסים.

למעלה