בוקר טוב לכולם

כדי שתפתחו את הבוקר בחיוך

הנה משהו נחמד שקבלתי. כומר אחד מת ועולה לשמיים. הוא עומד בתור בכניסה לגן עדן. לפניו עומד בחור בחולצה צעקנית, ג´קט עור ומכנסי ג´ינס, ולעיניו משקפי שמש צבעוניים. המלאך בכניסה פונה אל הבחור ושואל אותו: "כן, מי אתה בבקשה? שאדע איך ולאן לשבץ אותך?" עונה לו הבחור: "אני ג´ו כהן, נהג מונית מניו יורק סיטי" המלאך מציץ ברשימות שלפניו, אחר כך מחייך אל נהג המונית ואומר לו: "הנה, קח לך את גלימת המשי הזו ואת מטה הזהב, וברוך בואך בשערי גן העדן." הבחור לוקח את הציוד ועובר את השער. מגיע תורו של הכומר, וכשהמלאך מבקש ממנו להזדהות הוא עונה: "אני ג´וזף סנואו, הכומר של קהיליית מרי הקדושה במשך ארבעים ושלוש השנים האחרונות." המלאך מתייעץ ברשימותיו, ואז אומר: "הנה, קח לך את גלימת הכותנה הזאת ואת מקל העץ, וברוך בואך בשערי גן העדן" הכומר נדהם. "רק רגע, רק רגע בבקשה! זה לא ייתכן! הבחור שלפניי היה רק נהג מונית, וקיבל גלימת משי ומטה זהב? מה קורה כאן?!" ענה לו המלאך! : "אה, כאן אצלנו למעלה, אנחנו מעריכים לפי התוצאות. כשאתה הטפת - האנשים ישנו. כשהוא נהג - האנשים התפללו.."

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

אמנם מעונן ונראה כי ירד גשם אך האם זו סיבה להימנע מלצאת מתוך השמיכה???

pazi66

New member
נמשיך במצוה

בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם . הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. בעל המפעל רתח. הוא ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "לאמיתו של דבר," ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה".

בוקר טוב לדני ובוקר טוב לכולכם אשר

עדיין מתחת לשמיכות. כן, דני. הנסיבות שהזכרת בהודעתך אכן מהווים סיבה טובה להימנע לצאת מהשמיכות. ושלא תחשוב שאני יוצאת דופן. יצאתי רק לרגע. חוזרת לשם מיד...

pazi66

New member
בוקר טוב יוד,בוקר טוב דני../images/Emo182.gif

בוקר טוב כולם..בחוץ ,אפור, קר ורטוב..בבית חם (חימום עובד), נעים, ברקע מוזיקה טובה ואני ליד המחשב מכניס שירי גשם לקומונה. דרך החלון אני רואה את טיפות הגשם יורדות על צמחי הגינה והתמונה פסטורלית מאד. אומנם יש משהו מדכא במזג האויר הזה, אך החמימות בבית והמוזיקה הטובה משפרים במעט את האוירה. שיהי לכולנו שבת נעימה ושקטה ...ויש תקווה..הבטיחו לנו שיפור לקראת הערב ומחר הכל יראה אחרת....יהיו לנו מספר ימים יפים. שבת שלום

דרדרית

New member
../images/Emo182.gifבוקר נפלא לכולנו../images/Emo42.gif

כן, העננים החלו להתפזר. ומכוון צפון נראים השמים התכולים מפוזרים פה ושם בעננים קלילים בהירים יותר. והדרכים- הכביש נוצץ באלפי נגוהות כשלשוליו זורמים פלגי מים דקיקים העצים נוצצים כאילו עוטים הם עליהם אלפי נורות זעירות ובעצי ההדר נראים הכתמים הכתומיפ ככתמי פז. היי- צאו מתוך השמיכה ולכו לטייל שתהייה לכולנו שבת מקסימה
חגית

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום כולם. אצלנו ../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif

קשה היה לצאת מהמיטה, אך הנה אני פה. מאחלת לנו שבת בריאה. אני בטוחה שכולנו נהיה היום בריאים. כל כך קר שכל החיידקים והווירוסים יקפאו למוות, רק השתדלו לא להכניס אותם הבייתה שלא יקבלו חמימות. אני מוסיפה ומאחלת לנו המון דברים טובים, שהכל יצליח בדרכנו. נחת מהנכדים שמתחת לשמיכה איתנו, נחת מכל שאר הצאצאים, נחת מהוריהם ומכל החברים והסובבים אותנו. והכי הכי שנהיה מרוצים מעצמנו.

נֵנָה

New member
שבת נעימה וגשומה ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif

הגשם יורד והרעמים רועמים בחוץ הכל רטוב וקר, אבל בבית נעים וחמים. יושבת לי אתכם ליד המחשב
כשברקע מתנגן לו שיר טיפות הגשם על ראשי. איזה כיף
אני מקווה שלקראת הצהריים יתן לנו הגשם אפשרות לצאת, כי אנחנו מוזמנים אל כלתי לחמין עוף שהכינה
הם רגילים לחגוג את הכריסטמס עוד משהותם 4 שנים בחו"ל עך הילדים. אולי כבר סיפרתי לכם, שהילדים למדו בבי"ס אמריקאי קוסמופוליטי בו למדו ילדי דיפלומטים ועובדים זרים מכל העולם, כך שהם רגילים לחגוג את החגים החשובים של עמים ודתות אחרות, לפחות של אלה שלמדו אתם. כמו שחגגו את ראש השנה העברי, חנוכה ופורים, כך חגגו את הכריסטמס וסילבסטר ועוד חגים שונים ומעניינים ... וכי מדוע שלא יחגגו, כל סיבה טובה למסיבה, בעיקר כשהיא כרוכה בקבלת מתנות ...
יש להם עץ אשוח גדול מפלסטיק, שאותו קישטנו כבר לפני כמה ימים בקישוטים מרהיבים שהביאו איתם מחו"ל, כולל שרשרת נוריות צבעוניות שכרוכה מסביבו בצורת בורג והאווירה מאד חגיגית ונעימה ... מאחר והם מתכננים ממילא לצאת בקרוב לכמה שנים נוספות לחו"ל, טוב שלא ישכחו שיש גם עמים וחגים אחרים, שירגישו שם כמו בבית עד כמה שניתן... יום נעים לכולם ואם אפשר גם "חג שמייח"

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif השרשור כל כך ארוך, שההודעה

שכתבתי נמצאת אי שם למטה במורד השרשור ... מביאה לכם עוד כמה ציורים של הצייר הנערץ עלי יעקב נובוגרודר ... מקווה שתהנו גם אתם

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אחרונה מאותו סגנון

נֵנָה

New member
גם הסגנון שונה כמובן ...

ועוד אחת בסגנון הידוע ובנוף עירוני יותר ...

למעלה