יפייפה
י יוגורט פטל New member 25/6/12 #43 מקסים ביותר! השמלה מקסימה ביותר! אין ספק שהחיוך הזה הוא אחד האקססוריז המוצלחים הדבר היחיד שהייתי אולי משנה זה הכפכפים, שקצת מתנגשים לי עם מה שהשמלה משדרת.
מקסים ביותר! השמלה מקסימה ביותר! אין ספק שהחיוך הזה הוא אחד האקססוריז המוצלחים הדבר היחיד שהייתי אולי משנה זה הכפכפים, שקצת מתנגשים לי עם מה שהשמלה משדרת.
L lally5 New member 25/6/12 #55 הדסולה אני עפתי על השמלה הזאת. את נראית איתה דוז פואה. פשוט נסיכה! נראה לי שטלטול שמה לך אבקת נסיכות על השרשרת
הדסולה אני עפתי על השמלה הזאת. את נראית איתה דוז פואה. פשוט נסיכה! נראה לי שטלטול שמה לך אבקת נסיכות על השרשרת
T Taltul R New member 25/6/12 #82 עלית עליי! מצטרפת ל_ _ _ _ _ _ _ _ (לא הייתי בטוחה אם מותר לחשוף את הכינוי שהענקתי לך פה ) השמלה הזו רומנטית, רכה ומחמיאה ומשווה לך מראה מאוד נסיכותי
עלית עליי! מצטרפת ל_ _ _ _ _ _ _ _ (לא הייתי בטוחה אם מותר לחשוף את הכינוי שהענקתי לך פה ) השמלה הזו רומנטית, רכה ומחמיאה ומשווה לך מראה מאוד נסיכותי
M michali278 New member 25/6/12 #111 מקסימה השמלה מהממת עליך החגורה כאילו נולדה בשבילה לא אהבתי את הכפכפים האלה
ח חרצית קטנה1 New member 25/6/12 #193 זה עוד מתון, היו שנים שבהם היה חודשלדת / פסטיבולדת. שבועלדת זה צנוע תודה על המחמאות!