תודה! השחור לגמרי שדרג את זה. אם יזדמן לי - אצלם בהמשך.
פ פרי הדר קטן New member 25/6/12 #11 יפה מאוד! שוב החצאית נהדרת, ונראה לי היה שזה היה רעיון טוב להחליף לנעליים שחורות. (אגב יש לי כזאת חולצה מזארה בדיוק אבל עם ברבורים במקום לבבות)
יפה מאוד! שוב החצאית נהדרת, ונראה לי היה שזה היה רעיון טוב להחליף לנעליים שחורות. (אגב יש לי כזאת חולצה מזארה בדיוק אבל עם ברבורים במקום לבבות)
א אביגיל מהר המלכים New member 25/6/12 #103 היא הייתה קנייה גאונית ושוב הוכיחה לי ששיטתי החדשה (מעט, יקר ומושלם) עובדת לי.
י יוגורט פטל New member 25/6/12 #41 לדעתי זה השילוב הכי מוצלח שעשית עם החצאית הזאת עד כה, ואני בטוחה שהנעליים השחורות התאימו פה יותר. יפה!
לדעתי זה השילוב הכי מוצלח שעשית עם החצאית הזאת עד כה, ואני בטוחה שהנעליים השחורות התאימו פה יותר. יפה!
T Taltul R New member 25/6/12 #80 אעאעאעאעעעע מתה על זה! מתה על זה! מתה על זה!!!! מסגור עם נעליים שחורות נשמע לי מושלם. שוב אותה תחושה של רצון עז לעשות קופי פייסט מבגדייך אל עצמי גועשת בתוכי
אעאעאעאעעעע מתה על זה! מתה על זה! מתה על זה!!!! מסגור עם נעליים שחורות נשמע לי מושלם. שוב אותה תחושה של רצון עז לעשות קופי פייסט מבגדייך אל עצמי גועשת בתוכי
N newKiticat New member 25/6/12 #133 בדרך כלל אין לי הערות את פשוט יודעת את תהגוף שלך ותמיד מתלבשת כל כך מחמיא שאין לי מילה רעה, אבל פה אני מרגישה שההופעה קצת מגדילה אותך ולחינם. את רזה לחלוטיין! (אגב, יכול להיות שזה זוית הגוף כשהצטלמת?)
בדרך כלל אין לי הערות את פשוט יודעת את תהגוף שלך ותמיד מתלבשת כל כך מחמיא שאין לי מילה רעה, אבל פה אני מרגישה שההופעה קצת מגדילה אותך ולחינם. את רזה לחלוטיין! (אגב, יכול להיות שזה זוית הגוף כשהצטלמת?)
א אביגיל מהר המלכים New member 25/6/12 #139 תודה אני חושבת שאת צודקת - החולצה מדגישה את החזה שלי ואני אמנם צרה מאוד (היקף 65) אבל, מה לעשות, באסטי. מצד שני, לפעמים משהו הוא לא הכי מחמיא בעולם ועדיין הוא פריט נחמד ולא אסון ללבוש אותו כי הוא משתלב בהופעה כולה טוב. אז אם החולצה קצת מגדילה אותי - כנראה שאחיה עם זה בשלום.
תודה אני חושבת שאת צודקת - החולצה מדגישה את החזה שלי ואני אמנם צרה מאוד (היקף 65) אבל, מה לעשות, באסטי. מצד שני, לפעמים משהו הוא לא הכי מחמיא בעולם ועדיין הוא פריט נחמד ולא אסון ללבוש אותו כי הוא משתלב בהופעה כולה טוב. אז אם החולצה קצת מגדילה אותי - כנראה שאחיה עם זה בשלום.
N newKiticat New member 25/6/12 #141 לפעמים יש פריטים כאלה אני נוטה לחשוב שאם תמשכי קצת תשומת לב לרגלים עם שחור כמו שרצית לעשות זה באמת יראה קצת יותר מאוזן. לא חושבת שזה נו-נו גמור. רק תהיתי....
לפעמים יש פריטים כאלה אני נוטה לחשוב שאם תמשכי קצת תשומת לב לרגלים עם שחור כמו שרצית לעשות זה באמת יראה קצת יותר מאוזן. לא חושבת שזה נו-נו גמור. רק תהיתי....
L lessa7 New member 26/6/12 #198 מעולה! אוהבת את השילוב של החצאית הזו עם חולצה בהירה, וכמו שאמרו מעליי התיחום במקום : )
A Aניס New member 25/6/12 #29 המכנסיים ממש מוצלחים לטעמי היה יותר מתאים פה חולצה לבנה סמי-מחוייטת גדולה. מתחברת לסגנון?
@ @יעל@ New member 25/6/12 #36 אני יודעת מה זה מחוייטת. יש לי לבנה. מה הכוונה סמי מחוייטת? אם תוכלי להעלות תמונה
A Aניס New member 25/6/12 #100 קצת מחוייטת זה אומר, גזרה רחוקה מהגוף,בד רך, משוחררת, שעם גוף כמו שלך אפשר בכיף להכניס חצי בפנים, חצי בחוץ. אין לי רעיון לתמונה עכשיו אבל אחפש בהזדמנת
קצת מחוייטת זה אומר, גזרה רחוקה מהגוף,בד רך, משוחררת, שעם גוף כמו שלך אפשר בכיף להכניס חצי בפנים, חצי בחוץ. אין לי רעיון לתמונה עכשיו אבל אחפש בהזדמנת
י יוגורט פטל New member 25/6/12 #42 אחלה מכנסיים! תתחדשי! (הן צועקות "אנחנו רוצים עקבים", אבל אני מבינה שאת לא בעניין...)