בוקר טוב ליום שני.
נ נועה צמח New member 25/6/12 #2 בוקר אור הרבה זמן לא העלתי תמונות כי אני בתקופת בחינות [ארורה!] וכמעט לא הולכת לעבודה ואם כבר אני הולכת אני מתעוררת מאוחר מדי בשביל לצלם.. אבל היום הספקתי חולצה מH&M חצאית מרנואר ונעליים מNEWS שיהיה יום מקסים
בוקר אור הרבה זמן לא העלתי תמונות כי אני בתקופת בחינות [ארורה!] וכמעט לא הולכת לעבודה ואם כבר אני הולכת אני מתעוררת מאוחר מדי בשביל לצלם.. אבל היום הספקתי חולצה מH&M חצאית מרנואר ונעליים מNEWS שיהיה יום מקסים
נ נועה צמח New member 25/6/12 #34 תודה איזו חצאית גינס של אביגיל? כמעט וחודש לא ביקרתי פה אבל אין לי מושג.. אם אני זוכרת נכון- החצאית גינס שיש לאביגיל [ונדמה לי שגם לך] היא מקסטרו לא?!
תודה איזו חצאית גינס של אביגיל? כמעט וחודש לא ביקרתי פה אבל אין לי מושג.. אם אני זוכרת נכון- החצאית גינס שיש לאביגיל [ונדמה לי שגם לך] היא מקסטרו לא?!
A Aניס New member 25/6/12 #39 את באמת לא עוקבת היא העלתה לפני כמה ימים חצאית ג'ינס שדומה לשלך מרנואר (לא זו המדוברת מקסטרו...). לא עקרוני
את באמת לא עוקבת היא העלתה לפני כמה ימים חצאית ג'ינס שדומה לשלך מרנואר (לא זו המדוברת מקסטרו...). לא עקרוני
נ נועה צמח New member 25/6/12 #73 הלכתי לבדוק מרוב סקרנות וכן זו נראת אותה חצאית היא מאד נדיבה במידות שלה שזה בכלל כייף [למרות שלפני חצי שנה הייתי בטח מתבאסת עליה כי היא היתה שק עליי]
הלכתי לבדוק מרוב סקרנות וכן זו נראת אותה חצאית היא מאד נדיבה במידות שלה שזה בכלל כייף [למרות שלפני חצי שנה הייתי בטח מתבאסת עליה כי היא היתה שק עליי]
י יוגורט פטל New member 25/6/12 #40 או, כיף שחזרת! אהבתי את הגזרות עלייך מאד, שילוב הצבעים פחות לטעמי - לא כ"כ אוהבת שחור עם נייבי. אבל בכל מקרה את נראית מעולה!
או, כיף שחזרת! אהבתי את הגזרות עלייך מאד, שילוב הצבעים פחות לטעמי - לא כ"כ אוהבת שחור עם נייבי. אבל בכל מקרה את נראית מעולה!
נ נועה צמח New member 25/6/12 #71 עדיין לא נגמרו הבחינות אז לא באמת חזרתי.. ממחר אני ב"חופש" של כמעט שבועיים וכמובן תודה
T Taltul R New member 25/6/12 #78 OMG! כמעט קניתי את הנעליים הללו ממש נעלתי אותן משהו כמו חצי שעה בחנות והתלבטתי ובסוף לקחתי סנדלים אחרים בצבע זהה. הן מהממות בעיני אהה, ואני אוהבת גם את כל השאר כיף לראותך בהצלחה במבחנים
OMG! כמעט קניתי את הנעליים הללו ממש נעלתי אותן משהו כמו חצי שעה בחנות והתלבטתי ובסוף לקחתי סנדלים אחרים בצבע זהה. הן מהממות בעיני אהה, ואני אוהבת גם את כל השאר כיף לראותך בהצלחה במבחנים
נ נועה צמח New member 25/6/12 #105 העונה קניתי מהם 3 זוגות: הצהובות, אלה שהראת אתמול, וכחול עם לבן- אני מאד אוהבת אותם. כמעט כל עונה אני קונה שם משהו ותודה הצלחה זה דבר חשוב בימים אלו
העונה קניתי מהם 3 זוגות: הצהובות, אלה שהראת אתמול, וכחול עם לבן- אני מאד אוהבת אותם. כמעט כל עונה אני קונה שם משהו ותודה הצלחה זה דבר חשוב בימים אלו
ר ר י נ ת י 3 New member 25/6/12 #94 יש לך גוף לחצאיות עיפרון משגעת שכמוך!! אהבתי מאוד את הצבע של הנעליים שובר שגרה! ממש חמוד!
M michali278 New member 25/6/12 #99 הנעליים מצויינות הגזרות ממש מתאימות לך הפריטים יפים מאוד גם אני פחות מתחברת לשילוב של נייבי ושחור, קצת קודר לי. אבל הבאת אתה בשיחוק עם הצבע של הנעליים
הנעליים מצויינות הגזרות ממש מתאימות לך הפריטים יפים מאוד גם אני פחות מתחברת לשילוב של נייבי ושחור, קצת קודר לי. אבל הבאת אתה בשיחוק עם הצבע של הנעליים
L lessa7 New member 26/6/12 #197 הנעליים מהממות!!! : ) וכל פריט יפה בפני עצמו, אבל ביחד זה יצא קצת כהה מדי בשבילי
א אביגיל מהר המלכים New member 25/6/12 #3 והבוקר....... חצאית של אווה מנדלבאום, חולצה ישנה מזארה עם לבבות קטנים וצווארון פיטר פן, חגורה של אקססורייז. התכוונתי לנעול את הכפכפים האלה אבל אחרי שראיתי את התמונה החלפתי לפיפ טואו שחורות. היה חסר לי "תיחום" שחור בקצה.
והבוקר....... חצאית של אווה מנדלבאום, חולצה ישנה מזארה עם לבבות קטנים וצווארון פיטר פן, חגורה של אקססורייז. התכוונתי לנעול את הכפכפים האלה אבל אחרי שראיתי את התמונה החלפתי לפיפ טואו שחורות. היה חסר לי "תיחום" שחור בקצה.
ח חרצית קטנה1 New member 25/6/12 #7 את צודקת, תיחום שחור בקצה באמת מרגיש יותר נכון. את כזאת מתוקה היום!