אויש אני גרועה! זה "עכשיו הכל בסדר" וזה שינוי ניכר באוויר ולא נראה
I Inbar789 New member 7/3/07 #64 זה החדש../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif הוא יצא אחרי עיר קטנה.. למרות שאני אוהבת יותר את עיר קטנה
זה החדש../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif הוא יצא אחרי עיר קטנה.. למרות שאני אוהבת יותר את עיר קטנה
ש שחר שרביט New member 7/3/07 #67 אני אוהבת שגיל משדר יש לו קול נעים כזה, כמו לנעמה חן. והמנגינה של דיווחי התנועה ממש מדליקה!
ש שחר שרביט New member 7/3/07 #70 מה הם צריכים לספר על שרון ששון? זה לא יפה, וזה אפילו לא יוצר רתיעה בציבור! (למתעניינים- זה נקרא גם לשון הרע!!) סתם מתפארים ביכולות בינוניות של המשטרה, ונהגים שנוהגים תחת אלכוהול יש מיליארד ביום! סתם מגעילים
מה הם צריכים לספר על שרון ששון? זה לא יפה, וזה אפילו לא יוצר רתיעה בציבור! (למתעניינים- זה נקרא גם לשון הרע!!) סתם מתפארים ביכולות בינוניות של המשטרה, ונהגים שנוהגים תחת אלכוהול יש מיליארד ביום! סתם מגעילים
ש שחר שרביט New member 7/3/07 #73 כן, ממכבי זה מוזר שתפסו אותו, כי הוא יומיים לא בארץ (טס לפני יומיים על הקבוצה לספרד, למשחק הערב) והם אמרו שהוא נתפס אתמול או משהו לא? נראה לי קצת מוזר...
כן, ממכבי זה מוזר שתפסו אותו, כי הוא יומיים לא בארץ (טס לפני יומיים על הקבוצה לספרד, למשחק הערב) והם אמרו שהוא נתפס אתמול או משהו לא? נראה לי קצת מוזר...
R redgirl2 New member 7/3/07 #75 מעיל אחד בגשם ../images/Emo99.gif אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה!! הוא כזה פשוט וטוב
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 7/3/07 #77 ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif והוא רק בן 17....