אההה אני לא מבינה בזה...
R RJlake New member 7/3/07 #16 תקפצי לביקור../images/Emo3.gif איך מצחיק אותי לראות קבוצות מבתי ספר בירושלים ותמיד לוקחים אותם לעיר לאכול מקדונלדס והם מרגישים כמו בחו"ל אבל כן אני מרשה לך להתפרץ עליה במיוחד אחרי שאת מסתובבת בבר אילן ומבינה הרבה הם
תקפצי לביקור../images/Emo3.gif איך מצחיק אותי לראות קבוצות מבתי ספר בירושלים ותמיד לוקחים אותם לעיר לאכול מקדונלדס והם מרגישים כמו בחו"ל אבל כן אני מרשה לך להתפרץ עליה במיוחד אחרי שאת מסתובבת בבר אילן ומבינה הרבה הם
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 7/3/07 #37 חחח... אם את רואה אנשים עם חולצות ביה"ס שהסמל עגול תשאלי איזה ביה"ס זה
L limors2 Well-known member 7/3/07 #60 יותר מוזר זה כשיש קבוצה של תלמידים בטיול ביצפר ביער מתחת לשכונה שלך
T tkuihehr New member 7/3/07 #32 אני איתך עם הכעס ../images/Emo45.gif הכל במקום בכלל כל ההודעה נכונה, ותעשי שיעורים במתמטיקה, זה חשוב
T tkuihehr New member 7/3/07 #33 יוני בלוך - אחריות ../images/Emo99.gif פעם אחרונה שיר השבוע לא נורא..
M meshugait New member 7/3/07 #36 יייייאאאאאאאאא אחריות!!!! אני מתה על השיר הזה!!! בהופעה הם עשו עליו ריקוד כזה מצחיקקקק! אחלה שיר, אם הוא היה בשיר השבוע הוא מועמד לחרישה, לא?
יייייאאאאאאאאא אחריות!!!! אני מתה על השיר הזה!!! בהופעה הם עשו עליו ריקוד כזה מצחיקקקק! אחלה שיר, אם הוא היה בשיר השבוע הוא מועמד לחרישה, לא?
R redgirl2 New member 7/3/07 #48 ../images/Emo41.gif המנצח בדו-קרב! ../images/Emo41.gif 68% לעומת 32% יהודית רביץ ניצחה!
R redgirl2 New member 7/3/07 #51 השיר הראשון - הכל בסדר או לפחות ככה נראה לי שקוראים לו "עכשיו הכל בסדר, שינוי נראה באוויר אוווווו אווווו הכל בסדררררר "
השיר הראשון - הכל בסדר או לפחות ככה נראה לי שקוראים לו "עכשיו הכל בסדר, שינוי נראה באוויר אוווווו אווווו הכל בסדררררר "