בוקר טוב-יום רביעי!

dragonit12

New member
צהרייםםם!

מה שלומכם!?איך עבר היום?! יש לי דילמה ואני לא יודעת מה לעשות... יש לבת דודה שלי אירוסים היום ויש לי ישיב"צ במתנ"ס לקראת הפורימון/פהנינג/או מה שזה לא יהיה מחר.. ואני לא יודעת לאן ללכת.. מה עושים!?

dragonit12

New member
אוקיי תודה:)

אם אני הולכת לאירוסים אז אני צריכה לצאת מהפעולה ב6 וזה אומר שאני בפעולה מ19:00-16:45{ולא לא רשמתי את זה הפוך..ככה רושמים!} ואם אני הולכת לישבה אז אני מגיעה אליהם ישר בשמונה... אני באמת מעדיפה יותר ללכת לאירוסים והכל.. אבל הקוע שאני חייבת להיות בישיבה וזה.. אוף אני לא יודעת
סבכל מקרה תודה:)

tkuihehr

New member
נכון, ככה כותבים ../images/Emo45.gif

וגם אני הייתי הולך לבת דודה, יש שם יותר אוכל

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifרק בשביל האוכל!../images/Emo3.gif

אני לא אוהבת אירוסים וחתונות וכאלה

dragonit12

New member
../images/Emo41.gifהבחירות../images/Emo41.gif

אז מי אתם רוצים ששלושה שירים שלו יהיו בסוף התוכנית.. יהודית רביץ או אריק איינשטיןן?{וזה רק אם שמעתי נכון..
}

tkuihehr

New member
למה לכולכם כלכך ברור?

הדו קרב קשה היום, אני מניח שאני מעדיף את אריק איינשטיין אבל גם אם יהודית רביץ תזכה יהיה בסדר...

redgirl2

New member
כי אריק איינשטיין זה אריק איינשטיין

זה לא שיהודית רביץ לא טובה.. פשוט אני גדלתי על אריק איינשטיין אז זה ברור לי
אהה כן אלון גם לך עניתי למטה על ההודעות אתמול

tkuihehr

New member
אמרת את זה בול כשאמרו את הזוכה

ידעת מי הזוכה כשכתבת את זה?

Inbar789

New member
לא../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אחרי שכתבתי את ההודעה ראיתי שזה הזמן לתוצאות
וכבר היה השיר הראשון שלה..

סיימתי ללמוד באחת!

אני מרגישה כאילו אני בכתה ז'
חחחחח.... היום היה היום הראשון של הסמינר ציוני והיה דיי סבבה... יצאה לנו קבוצה ממש טובה ודיברתי עם אנשים שלא דיברתי בחיים וחשבתי שהם דיי מעצבנים, והתברר לי שהם דיי חכמים... מחר אנחנו בירושלים
סיור בכותל(כרגיל) ובהר הרצל(כנ"ל) ויש לבנות שיחה עם אישה חרדית/דתייה.... ואני הולכת להתפרץ עליה... כי בעלה הוא בנטורי קרתא!! ובכלל... איכשהו יצאתי עם כעס כלפי חלק מהציבור החרדי ודתי- שהם מולידים 8000 ילדים בלי לחשוב על התוצאות ובסוף אבא שלי צריך לשלם להם!! לא כולם.... אבל רובם
זהו!! אחלה יום! יש עכשיו ה-מ-ו-ן ש"ב במתמטיקה שאני צריכה לעשות... דוחים את הקץ! חחחח יום טוב לכווווווווווולם!

dragonit12

New member
גמני סיימתי היום מוקדם!

ב12 במקום ב3
ומזתומרת אבא שלך משלם עליהם? לא הבנתי
המשך יומהנה:) וסיור מהנה:)

למעלה