black ross
New member
הלאה .....
טוב אחרי ארוחת צהריים וצבירת כוחות אני ממשיכה ..... תוך כדי מנוסה מטורפת מהמקום המזעזע הזה מיקי אומר בואי ניסע לים המלח שם אני מכיר וזה בטוח יהיה בסדר אבל........ למישהו שם למעלה היה תיכנון אחר עבורנו כי ממרחק קלטנו אורות אדומים כחולים ו....... כשהתקרבנו ראינו שהכביש לים המלח מוצף ואין דרך לעבור לצד השני ..... מה עושים
מחכים כמה שניות ..... דקות...... מעקלים קצת את מה שאמרו לנו בזה הרגע ולבסוף....... מגיעים לכלל החלטה ...... חוזרים הבייתה ..... אבל איך
כביש ים המלח - ירושלים הישן
פחד אלוהים
אחוזי אימה נסענו בדרך לירושלים וכמובן כל זאת ..... והגשם ממשיך לרדת
מבול ....... אבל אנחנו כמובן ..... ממשיכים בדרכנו ..... ראיתם פעם את הסרט "פרוייקט המכשפות מבלייר"
אז ככה הרגשתי כל הדרך מעין גדי דרך השטחים לירושלים ...... היו שם בצידי הדרך סלעים גדולים כאלה מסודרים בצורות מוזרות ועליהם גרפיטי בערבית ו......... הרעידות של משה (מפחד ) לא ממש עזרו לי
אבל לבסוף...... היגענו לניקולי ידידתנו משכבר הימים ולה שפכנו את ליבנו ..... אני כבר הרוגה מעייפות השעה 12 בלילה ואני רוצה לישון כבר העיניים שלי עדיין התנדנדו מצד לצד עקב המגבים של הרכב והראש כאב לי בטירוף .... וכך עשינו את דרכנו חזרה לאריאל מתים לישון ..... אבל ...... נו באמת מה חשבתם שזה יגמר ככה
בלי איזה פאשלה קטנה לסיום
כשהגענו לביתי הקט הוצאנו את כל הציוד רצנו לדלת ו....... אין לי מפתח
קפאנו עוד בערך רבע שעה עד שמנהל הפרוייקט בא להביא לי את המפתח .... ולבסוף ...... כן כן היגענו לסוף
אה סליחה ..... היגענו לסופו של יום שישי ...... התרסקנו למיטה כשאני ישנה על מיטה מלאה מים ולא מזיז לי ו....... מיקי ישן לו על ספה בסלון .... רק דבר אחד הפריד ביני לבין שינה ממשית ......... מיקי נחר בטירוף שתי שניות אחרי שאמרתי לו לילה טוב וזה הסוף ליום שישי לגבי יום שבת ...... אין לי כוח לספר לכם ..... אולי מיקי יסכים להחליף אותי מכאן תשאלו אותו ......
טוב אחרי ארוחת צהריים וצבירת כוחות אני ממשיכה ..... תוך כדי מנוסה מטורפת מהמקום המזעזע הזה מיקי אומר בואי ניסע לים המלח שם אני מכיר וזה בטוח יהיה בסדר אבל........ למישהו שם למעלה היה תיכנון אחר עבורנו כי ממרחק קלטנו אורות אדומים כחולים ו....... כשהתקרבנו ראינו שהכביש לים המלח מוצף ואין דרך לעבור לצד השני ..... מה עושים