בוקר טוב חבר´ה

black ross

New member
הלאה .....

טוב אחרי ארוחת צהריים וצבירת כוחות אני ממשיכה ..... תוך כדי מנוסה מטורפת מהמקום המזעזע הזה מיקי אומר בואי ניסע לים המלח שם אני מכיר וזה בטוח יהיה בסדר אבל........ למישהו שם למעלה היה תיכנון אחר עבורנו כי ממרחק קלטנו אורות אדומים כחולים ו....... כשהתקרבנו ראינו שהכביש לים המלח מוצף ואין דרך לעבור לצד השני ..... מה עושים
מחכים כמה שניות ..... דקות...... מעקלים קצת את מה שאמרו לנו בזה הרגע ולבסוף....... מגיעים לכלל החלטה ...... חוזרים הבייתה ..... אבל איך
כביש ים המלח - ירושלים הישן
פחד אלוהים
אחוזי אימה נסענו בדרך לירושלים וכמובן כל זאת ..... והגשם ממשיך לרדת
מבול ....... אבל אנחנו כמובן ..... ממשיכים בדרכנו ..... ראיתם פעם את הסרט "פרוייקט המכשפות מבלייר"
אז ככה הרגשתי כל הדרך מעין גדי דרך השטחים לירושלים ...... היו שם בצידי הדרך סלעים גדולים כאלה מסודרים בצורות מוזרות ועליהם גרפיטי בערבית ו......... הרעידות של משה (מפחד ) לא ממש עזרו לי
אבל לבסוף...... היגענו לניקולי ידידתנו משכבר הימים ולה שפכנו את ליבנו ..... אני כבר הרוגה מעייפות השעה 12 בלילה ואני רוצה לישון כבר העיניים שלי עדיין התנדנדו מצד לצד עקב המגבים של הרכב והראש כאב לי בטירוף .... וכך עשינו את דרכנו חזרה לאריאל מתים לישון ..... אבל ...... נו באמת מה חשבתם שזה יגמר ככה
בלי איזה פאשלה קטנה לסיום
כשהגענו לביתי הקט הוצאנו את כל הציוד רצנו לדלת ו....... אין לי מפתח
קפאנו עוד בערך רבע שעה עד שמנהל הפרוייקט בא להביא לי את המפתח .... ולבסוף ...... כן כן היגענו לסוף
אה סליחה ..... היגענו לסופו של יום שישי ...... התרסקנו למיטה כשאני ישנה על מיטה מלאה מים ולא מזיז לי ו....... מיקי ישן לו על ספה בסלון .... רק דבר אחד הפריד ביני לבין שינה ממשית ......... מיקי נחר בטירוף שתי שניות אחרי שאמרתי לו לילה טוב וזה הסוף ליום שישי לגבי יום שבת ...... אין לי כוח לספר לכם ..... אולי מיקי יסכים להחליף אותי מכאן תשאלו אותו ......

angel151

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo6.gifקראתי הכל וזה כל כך יפה

כל כך צחקתי .. כן חויות מיקי ושירננקה.. החיים והבעיות הקטנות של החיים

מיקי 35

New member
בוקר טוב לכולם

טוב... אני רואה ששירן בינתיים מספרת את הסיפור בהמשכים... כדי שתהיו במתח... אני רק יכול לומר ששווה להמתין... ו... במציאות זה היה הרבה פחות מצחיק... (למרות שכל הזמן נקרענו מצחוק) יום טוב לכולם

black ross

New member
בטח שנקרענו מצחוק ....

מה רציתם שנעשה
נבכה
אני יכולה להגיד בביטחה שלא נשארו לי דמעות אחרי מה שעבר עלי בשבוע לפני אם לא ציינתי אז..... כל המטרה של הטיול היה בשביל שאני ארגע קצת אחרי מה שהיה לי שבוע שעבר אבל...... אתם רואים איך נרגעתי
וכמו שמישהו אמר לי שבוע שעבר .... שירן אין לך מה לבכות הי את יודעת שאחרי הכל .... כל החרא בא עלייך

חלילה...

אני ממש לא עצבנית... קודם כל זה סיפור די מעניין ומצחיק... וככה יהיה לי משהו שאוכל להסתלבט על שירנוש´ המתוקה (חולה עליך, את יודעת) כשהיא תבוא אליי בשבת (למרות שכבר חצי שנה שלא הגעת
) מיקי... מיקי... מיקי... אתה כאן? מיייייייייקייייייייייי.... אה.... שבת הבאה אתם באים אלי, יש קפה, יש עוגה ומה שתרצו אין בעיה. לא, זו לא בקשה... זו פקודה!!!!!!!!!!

טוב... התיאשתי...שלום לכולם...ביי;-

סתאם... נראה לכם שהתיאשתי????? אין כמוכם בעולם!!!!!! אני פשוט סיימתי את יומי בעבודה... כן, איזה כיף לי!
ולא אוכל לדבר איתכם עד מחר... למה? כי המחשב בבית לא עובד. אם החמודי שלי יסדר אותו היום אחזור אליכם. אז בינתיים...... נא לקרוא את המילה הבאה כמו פזית מפספוסים: ל ה י ת ר אאאאאאאאאאאאאאאות !!!!!!!!!!!!!!!!

מיקי 35

New member
קטנטונת...

האמת שבשתי שבתות הקרובים אין מצב... כי הוריי יהיו בארץ, ואני עם הילדה שלי, אז צפויים לי שני שבתות שקטים... אבל לאחר מכן, למה לא ?! בשמחה... הכיני את השש בש

@@

New member
מיקי, ועוד רצית לסחוב אותי...

אני לא כמו שירן , אני לא עדינה, אני הייתי רוצחת אותך בדם קר. שירני, קבלי את תנחומיי העמוקים מכל ה

מה אני יגיד ומה אומר

מיקי התקשר לספר לי האייתי מזועזעת ואת האמת עוד ניסתם לשכנע אותי לבוא איתכם אתםםםםםםםם יודעיםםםםם מההההההההה היההההההההה עושההההההה ליייייייי בעלייייייי אחרייייייי דברררררררר כזההההההההה איזה מזל שלא באנו איתכם זה היה גומר אותי כי כל יום הוא היה מזכיר לי את זה עשרות פעמים חברה אין חכם כאדם הלומד מטעויות של אחרים אני מארגנת ואני יאמר איפה נלך ותאמינו לי מי שיצטרף יהנה חחחחחחחחחחחחחח שירני את גדולה מהחיים לספר את זה בדרך הזו פשוט גדולה והאמת את החלק הנחמד של אתמול לא סיפרת ואולי זה נתן לך את הכוחות האאאאאאאאאאאאאאא וחוץ מזה את יודעת שחלמתי עליכם בסיאסטה של שבת וזה גם שם לא היה הכי טוב בעולם

בת ה י ם

New member
א י ז ה מזזזזזזזזזזל

שלא הצטרפנו אליכם חחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אתם חייבים שבוע חופש (להרגע) ע נ ק.

למעלה