בוקר טוב חבר´ה

sidi

New member
אה הבנתי

אז אני לא היחיד שלא הוזמן. טוב. בכל זאת טוב באמת שלא הוזמנו.

ניקולי

New member
מזל ש...

יהודה עבד לילה ועוד מיק מיק שאל אם אנחנו רוצים להצטרף לעין גדי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אומרת לכם לפעמים אני מה זה מעריכה את העבודה של יהודל´ה

רק המקובלים פה הוזמנו...

גם אני לא הוזמנתי אל תרגיש לא בנוח.... אבל אולי שווה ללמוד מזה ולארגן משהו לכל הפורום מי שיכול לתת מכספו נקבע סופ"ש בבית מלון משו לא יקר אפילו בתל אביב או בהרצליה?

angel151

New member
זה יכול להיות רעיון טוב.. אבל ..

תלוי מה החברה יגידו.. שמעי אנני יכולה כרגע להגיב על כך

x project

New member
ידעתי! ידעתי! ידעתי!!

כמו שאומר הפתגם המפורסם של החכם הגדול מכולו בכל הזמנים- " אל תבריזי לאחותך, פן תיתקעי באמצע הדרך לסופ"ש במלון חמש אבנים ותיקפאי מקור בלי מפתחות" צדקתי! תגידי שלא!!!???? זה היה עונש על שהברזת לי הרי זה ברור שאני תמיד צודקת. ולא רק זה את ביזבזת את כל השבוע שלך בשאיפה לסוף שבוע מהנה אני התמרמרתי על שהברזת לי אבל אני להבדיל ממך קיבלתי הצעה ללכת לסרט!!! ונחשו מה- אני הלכתי! אכלתי לי קרפ צרפתי ב-10 בבוקר נוטף שוקולד ראיתי את הסרט הטוב ביותר בקולנוע הטוב ביותר (גלילות- 21 אולמות קולנוע) אכלתי פופקורן ושתיתי ספרייט ואפילו הציעו לי ללכת לעוד סרט (כשהוא יגיע לארץ) בידיוק לאותו מקום!!! ולא נרטבתי, ולא היה חסר לי שמפו!!!!!!! yeah baby yeah!!! את האמת אני הרגשתי שזה מה שהולך לקרות, הייתה לי הרגשה שתחזרי, באמת!! זה הקומיוניקייט שיש בין אחיות כמונו. אני פשוט נקרעת עלייך מצחוק!!!!!!!!!!

Crossface

New member
הייתי שם

מקום נחמד מאוד ראיתי את שר הטבעות 2 אבל הייתה אכזבה מהאולם והמסך קטן מידי לא מתאים לכזה סרט

x project

New member
שבי בשורה 4

טת תהיי בתוך הסרט את תנשמי אותו את תילחמי באורקים בעצמך את תיראי היופי האלילי של לגולאס את תדהמי מגולום!!!!!!

black ross

New member
יא מפגרת ../images/Emo6.gif

זה לא שבי זה שב

x project

New member
איזה אולם היית

כי יכול להיות שזה שונה שר הטבעות הוקרן לפחות בשני אולמות

Crossface

New member
הייתי באולם 7 אני חושב

וישבתי בשורה 7 לזה לא כל כך רחוק זה די קרוב ואחותך צודקת, תקשיבי לה מידי פעם

x project

New member
גם אני בשבע

מתי היית שם איזה מקריות "זה כמו שאת נכנסת למעלית...נו!...ועודד מנשה בתוכה...נו!...אז זה זה!!!"

x project

New member
נכון???????

הסרט ענק השחקנים מדהימים האפקטים מעולים הסאונד הכי טוב שיש פשוט למות על הסרט הזה אני אראה אותו שוב מניחה שעם אחותי שלא הלכה איתי בפעם הראשונה

black ross

New member
הבנתי אותך .....

בקיצור מה שאת אומרת שאם אני אחותך אז ..... אני צריכה לסבול

black ross

New member
בחיי ....

כל פעם שאת מתעצבנת עליי (בלי סיבה ) קורים לי כל הדברים המוזרים ..... אולי תשימי
מה בדיוק את מאחלת לאחותך כי בסוף אני אמות בגללך

x project

New member
חה חה חה

חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו... בלי עין הרע!!!!! ולא ידעתי שלצאת עם אחותך לסרט ש"קבעת" איתה זה לסבול!!!?????????????

black ross

New member
../images/Emo12.gif

מי אמר שלצאת איתך זה לסבול
לא אני
אני דווקא הכי אוהבת ללכת איתך

למעלה