נו...... אז מתי אנחנו הולכות לראות את הסרט??? מי אנד יו אונלי
X x project New member 24/12/02 #61 חחחחח אבל אתה צודק הוא הדמות הכי מגניבה בסרט עוד מהסרט הראשון הכי התלהבתי ממנו!!!! אבל כמובן שאם מדברים על אנושי הייתי נותנת אוסקר ללגולאס על היופי-יתר שהיה לו בסרט
חחחחח אבל אתה צודק הוא הדמות הכי מגניבה בסרט עוד מהסרט הראשון הכי התלהבתי ממנו!!!! אבל כמובן שאם מדברים על אנושי הייתי נותנת אוסקר ללגולאס על היופי-יתר שהיה לו בסרט
X x project New member 24/12/02 #64 טוב... אביחי היה נעים להכיר אותך (במיוחד במין נקבה) פעם הבאה נדבר על איזה זמר שחור אתה אוהב במיוחד...!! "אוקי נאו, ביי ביי דן"
טוב... אביחי היה נעים להכיר אותך (במיוחד במין נקבה) פעם הבאה נדבר על איזה זמר שחור אתה אוהב במיוחד...!! "אוקי נאו, ביי ביי דן"
B black ross New member 24/12/02 #62 מי אנד יו אונלי ..... הולכות לסרט ביום חמישי ..... כי ביום שישי אני חייבת להיות בדירה כי אין לי מי שישמור על נלי ... אז אני אבוא ביום חמישי ואסע ביום שישי בבוקר ....
מי אנד יו אונלי ..... הולכות לסרט ביום חמישי ..... כי ביום שישי אני חייבת להיות בדירה כי אין לי מי שישמור על נלי ... אז אני אבוא ביום חמישי ואסע ביום שישי בבוקר ....
X x project New member 24/12/02 #63 תודה תודה תודה וכשאת באה אל תגידי לאימא שאנחנו הולכות לאותו סרט נדמה לי שהיא תשתגע...