בוקר טוב חבר´ה

black ross

New member
בוקר טוב חבר´ה

לי יש היום סיפור מאוד מאוד מאוד ............. ארוך בשבילכם ...... אז תעקבו אחרי היום כי אני בטוחה שמה שעבר עלי בסוף שבוע הזה יכול להצחיק מדינה שלמה למשך שנה ..... אבל מכיוון שיש לי קצת בעיות עם האינטרנט אז תצטרכו להמתין בסבלנות אוהבת
שירן

black ross

New member
אוקיי אז .......מתחילים ../images/Emo13.gif

למי שיודע ולמי שלא אני עושה תיזכורת קלה .... ידוע כבר שאני ומיקי משחקים שש - בש נכון
וידוע גם שעד כה מיקי מפסיד נכון
אז...... זהו ש...... בשבת שעברה הוא קפץ לביקור ובידו מה אם לא .... השש - בש
מכיוון ששבוע לפני הוא הפסיד מלונה הוא החליט שזהו זה השבוע זה השבוע שלו ואני הולכת להפסיד ובגדול .... וכשהאדון יצא מתוך הנחה שכזו הוא החליט שהוא גם מעלה את ההימור .... סקרנים
תסלחו לי אבל תצטרכו לקרוא את זה בכמה הודעות כי יש לי בעייה עם החיבור אז תצפו להמשך

@@

New member
איזה אורחתתתתת../images/Emo24.gif

ברוכה השבה
ימבה זמן לא היית פה, רק אם את רוצה אנחנו פה בשביל לשמוע
ואולי תספרי לנו מה קרה
את לא יכולה להשאיר אותנו במתח

black ross

New member
המשך

טוב איפה היינו ........... אה ..... טוב האדון היקר החליט שהוא מעלה את ההימור ואת מס´ המשחקים בכדי להגדיל את סיכוייו לנצח .... שיחקנו עד לעשר נקודות וההימור היה ..........
סופ"ש ספא
כן כן קראתם נכון
וידידנו היקר הפסיד 10 נקודות לי 5 לו ...... וככה אני (טיפשה שכמוני יסתבר יותר מאוחר ) הפקדתי בידיו את הסידורים הנדרשים על מנת שהסופ"ש יצא לפועל ..... מה חשבתם שזה הסוף
מה פתאום זו רק הקצה של ההתחלה ...... אתם הולכים להנות מזה אני מבטיחה .......

ניקולי

New member
שום דבר

לא יקרה לכם אם תהיו קצת במתח מה יש???? קצת מתח בפורום אז מה?? אני כבר יודעת הכללללללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

black ross

New member
ממשיכה .....

אז ככה ..... מיקי ידידנו היקר עשה את הסידורים הנחוצים והזמין לנו סופ"ש בעין גדי ... אני חייבת לציין שכששמעתי עין גדי דימיינתי משהו אחר לגמרי ..... יום שישי בבוקר אני מתארגנת לטיול המקסים שלי ..... מורטת שיערות (חלקית כי לא הספקתי )..... מסדרת לי תיק..... מנקה את הבית ..... דואגת לכל הסידורים הקטנים ..... ומיקי כבר בדרכו אליי ..... בשעה אחת עשרה בערך יצאנו לדרכנו שמחים וטובי לבב .....
כן כן עד לכאן זה נשמע אחלה נכון
אז זהו שלא

ניקולי

New member
שירן מה קרה כפרה?

יש לך עצירות נשמה??? תספרי בפרקים יותר ארוכים מה קורה לך?? רגע.. ושכחת את מה שקרה לך שבוע שעבר מה את זה את לא מספרת??? אולי תתחילי הכל מההתחלה???
אסור להחסיר פרטים חשובים

black ross

New member
ניקולי להירגע ומהר ../images/Emo70.gif

נראה לך שאני אספר מה שעבר עלי גם שבוע שעבר
אנשים יחשבו שאני פסיכית ושאני ממציאה את כל זה ..... בחיי מה שעבר עליי בתקופה האחרונה ממש עובר את גבול הנורמאליות... חוץ מזה את לא יודעת את הכל כי ...... היו עוד דברים בלילה אז..... גם לך יש סיבה להיות במתח
מה חשבת באמת היום יגמר לי ככה חלק בלי בעיות
נראה לך
אין סיכוי

ניקולי

New member
רגע מה??

כל מה שסיפרתם לי במוצ"ש שעברה זה לא היה הכל??. מה זאת אומרת יש עוד דברים .. אני יודעת מה היה באותו לילה... ואל תשכחי שכל זה קרה לך אחרי יום שישי ה - 13

black ross

New member
אוקיי חיכיתם מספיק ../images/Emo6.gif

יצאנו לדרכנו ובחוץ משתוללת סופה איומה אבל לנו זה לא איכפת אנחנו נחושים בדעתנו שאנחנו הולכים להנות ..... הידעתם כמה קילומטרים יש בין אריאל לעין גדי
כי אם לא אז אני אגלה לכם ...... קרוב ל - 350 ק"מ מעט לא
ממש לא שלא תעיזו לענות לי על זה אפילו
350 ק"ממ עשינו בדרך אל הלא נודע דרך סופת גשמים מטורפת זה אולי נשמע לכם פרט זניח בכל הסיפור אבל זה הפרט הכי מדכא אתם יכולים לדמיין מה זה לעשות את הדרך המפותלת הזו בגשם זלעפות
אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה סיוט זה לנסוע 350 ק"מ עם המגבים פועלים
זה ממש לא מצחיק
את הנוף היפה של הדרך לצערי הרב לא יכולנו לראות מבעד למטחי הגשם .... ארחי שלוש שעות של נסיעה איטית מאוד ומגבים שהצליחו להוציא אותי מרמת שלוותי היגענו ...... כשאני אומרת היגענו אני ממש מרגישה כמו שהרגישו החלוצים כשהם אמרו מצאנו מים חוץ מזה באמת הדבר היחידי שהיה בשפע בכל הסיפור זה מים
מה חושבים שבזה נגמר הסיפור
הלוואי אבל ....... לא
הסיפור עוד רק בחיתוליו .......

@@

New member
שירןןןןןן ../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif

נו כברררררררררר

black ross

New member
בחזרה לעינייננו ....

טוב היגענו לעין גדי ..... נכנסו לבית הארחה מיקי ניגש לקבלה וקיבל מפתח לחדר אבל בגלל שירד גשם אף אחד לא יצא להראות לנו איפה החדר אז כמובן בגלל שמיקי היה קשוב כשהיא הסבירה לו איפה החדר נאלצנו להסתובב בגשם קרוב לחצי שעה בחיפוש אחר החדר האבוד ...... מה חשבתם שמצאנו
מה פתאום
חזרנו לקבלה רטובים לגמרי ושוב קיבלנו הנחיות רק שהפעם הקשבנו ... מסתבר שהחדר היה ממש מתחת לאפינו
לא לא אל תטעו בזה לא נגמר הסיפור ..... נעמדנו מאושרים מול הדלת וכל כולנו ציפייה .... פתחנו את הדלת הידלקנו את האור ו..... חשכו עיניי לא לא כי היה הפסקת חשמל ... הלוואי וזה היה זה ..... לפחות לא הייתי מביטה בזוועה שניצבה לפניי ..... החדר היה מאובק , המיטות היו מעיין אילתור של קרשים שמוסמרו אחד לשני, הארונות התפרקו, המטבח שהיה בתוך החדר שינה שמעליו הייתה הטלוויזיה שמתחתיה היה שולחן ובפינה חלון היה מסריח והכי הכי הכי הכי גרוע היה הדבר הבא .... עד אותו רגע עוד חשבתי שאפשר לחיות עם זה אבל .... נכנסתי למקלחת (אם אפשר לקרוא לזה ככה מבלי להעליב את כל שאר המקלחות ) ואם עד עכשיו חשכו עיניי אז באותו רגע התעוורתי לחלוטין ..... הדבר הזה היה משהו מתוך סרט אימה או משהו כזה .... האריחים היו מעלי עובש, הרצפה (נדמה לי שזה מה שזה היה ) הייתה מכוסה שכבה של משהו ..... והדבר שגרם לשבירה המוחלטת שלי ..... מיקי, אין שמפו ... כן כן הבנתם נכון הייתי מסוגלת לסבול הכל אבל המחסור בשמפו ועצם הידיעה שלי לא היה שמפו פשוט שבר אותי טוטאלית ..... מה חשבתם שזה סוף הסיפור
עוד לא הבנתם שום דבר לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה (במקרה שלי צורחת ) אז זהו שאני עוד לא שרתי אז תרגעו זהו לא סוף הסיפור

black ross

New member
בעינייך אולי ... ../images/Emo46.gif

בעיניי זה נעשה סיוט משנייה לשנייה .......

Crossface

New member
הכי מצחיק

שהיינו בב"ש התקשרת אלינו להזהיר אותנו ואחר כך שהיינו בערד התקשרת לראות אם אנחנובסדר

שירונוש´...

מה קורה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני עוד אחלתי לך הנאה מרובה
כשדיברתי איתכם ב
טוב, אמשיך להגיב בהמשך הסיפור... וחוץ מזה מה שלום כולם? שיהיה לכולם יום נפלא!

black ross

New member
טוב נמשיך ../images/Emo35.gif

אוקיי .... התקשרתי לקבלה ובצורה מאוד פשוטה שאלתי : " אני רוצה לברר מה הקנס על ביטול עיסקה ? " הגברת בקבלה אמרה לי להגיע אלייה והיא תנסה לשדרג לנו את החדר .... כן בטח .... בכל אופן הלכנו לקבלה כשאנו נחושים בדעתנו לברוח משם כל עוד נפשנו בנו ... היא נתנה לנו מפתח לחדר אחר ושוב יצאנו לחפש את החדר האובד .... הפעם זה לקח בערך 10 דקות ... ואם תהיתם אז כן עדיין ירד גשם
שוב אותה פרוצדוה עומדים מול הדלת כבר לא כל כך אופטימיים פותחים את הדלת ו...... בשלב הזה פשוט הבטתי במיקי ואמרתי לו בפרוש "תמות נפשי עם פלישתים אם אני אשאר כאן " ובזה זה נגמר חזרנו לקבלה ותוך כדי שאנו מגיעים בכדי לעשות קלירנס מהמקום באו זוג אחר וככה תוך כדי ציטוט רגעי שמענו את הבחורה מהקבלה אומרת לזוג שהמקום נראה ממש טוב ושהו שיפצו מאז הפעם האחרונה שבה הזוג היה .... אתם יכולים לתאר לכם מה עבר לי בראש נכון
כי אם לא אז אני אסביר : אם ככה זה נראה אחרי שיפוץ אני לא רוצה לדעת איך זה היה נראה לפני כן ... תוך כדי המשך ציטוט קליל הספיקו אוזני לשמוע את השאלה הבאה : הבחור שאל את הבחורה מהדלפק :" את יודעת למה קוראים לעין גדי עין גדי ?" תבינו שאנחנו מתים לעוף מהמקום והדפוק הזה שואל כזו שאלה מפגרת ומעכב אותנו ..... הגברת עונה לו איזו תשובה מטופשת שלא קשורה כלל וכלל ואז..... החוכמולוג המטופש הזה אומר לה טוב ..... בואי אני אסביר לך למה קוראים לעין גדי עין גדי ...... באותו רגע פשוט רציתי לשבור לו כמה עצמות בגוף .... יא חתיכת מטומטם אם אתה יודע אז למה לעזאזל אתה שואל
בסופו של דבר היצלחנו לברוח מהסיוט הזה ...... נו מה עוד לא הבנתם ..... לא זה לא סוף הסיפור
אבל אם יש לכם שאלות עד כה אני אשמח לענות לכם

למעלה