בוקר חמישי נפלא לכן

Aussie Girl

New member
מקסים!

אני הכי אוהבת את הלוק הזה עם הג'קט (לא חייב עם צעיף) כי זה משלים את ההופעה. בלי הג'קט החלק התחתון נראה כהה וכבד מידי אבל זו בדרך כלל הבעיה בחורף כששמים שמלה בלי שרוולים עם גרביונים כהים. לפחות אני נתקלתי בזה בשילובים שלי לעבודה בחורף.

hadasusha

New member
השמלה הזו היא בין הדברים היותר מחמיאים לך

שהעלית פה מאז שאני קוראת. היא נראית עלייך מעולה! האמת היא שראיתי אותה בסטייל ריבר וחשבתי לעצמי איך היא תראה על אדם אמיתי... עלייך היא נראית יותר טוב מהדוגמנית לדעתי. באמת. לוק מעולה!

newKiticat

New member
וואי! היא ממש מקסימה

וזה מגניב איך שהיא יושבת על הגוף... אהבתי את הגרסה עם הג'קט הכי הרבה.

לוק מהמם!!!

וגם השמלה השחורה מלמטה.

ומרביעי

קצת מחוץ ל"קומפורט זון"- LBD ישנה מג'אמפ עם חגורת פרח (הרגשתי סוג של מתנה
), הגרביונים החדשים כמובן נקרעו בכניסה לאוטו והוחלפו לפני ההגעה לעבודה...

ובאותו עניין שאלה

אני קונה המון גרביונים בארץ ויקרררררררר
(מבאס) אז החלטתי לשבור מחסום פסיכולוגי
ולקנות באינטרנט
. עכשיו אני צריכה שם של אתר שמוכר גרביונים לבנות גדולות
(לאורך ולרוחב...) והוא מאובטח
וכמובן זול

גרביונים

אני קניתי כאן: http://www.pamelamann.co.uk/ ומבחינת גודל - אני הרבה יותר גדולה ממך ולא היתה בעיה, גם בגרביונים שמוגדרים כ- one size. מה שכן, אם את מחפשת גרביונים עבים ומחממים אני לא בטוחה שיש שם. לא בדקתי מספיק לעומק. אלו שאני רכשתי הם בעובי סביר. החבילה הגיע לאחר 10 ימים.

sheffys1

New member
אני הזמנתי מפה

uktights.com יש להם באתר ביקורות על המוצרים (כלומר - על אלו שקונות טרחו לכתוב). המשלוח בעלות סבירה - 4.5 פאונד הגיע תוך פחות משבוע

newKiticat

New member
כבר דיברנו על זה שיש לנו מידה דומה

(אם כי את נראית הרבה יותר מוצלח ממני במידה הזו...
) מה שעשיתי שנה שעברה והוכיח את עצמו גם השנה כי עדיין יש לי מצבור - חיכתי לסוף עונה וקניתי המון המון המון גרביונים. הוצאתי כמה מאות ש"ח במשביר, אבל קניתי מלא דוג' ומלא צבעים ועדיין יש לי ארגז בעליית הגג. נראה לי שהעלות הכוללת הייתה בסביבות 500 ש"ח (שזה אומנם נשמע הרבה אבל מדובר בפחות מ-50 ש"ח לכל גרביון).

Zorikit

New member
שוב - נהדרת! ממש יפה לך! איזה רגליים!

אני פשוט מתה על הגוף שלך!

אני מבינה שההצהרה שלך זוריק

היא המשך להצהרת האהבה
שלי אליך מאתמול... מה יהיה
?

efroch99

New member
וואו, שתי השמלות פשוט <בלי מילים>!!!

מהממת שחבל על הזמן!! גם המראה עם החצאית ממש יפה.

Capelli Neri

New member
מאוד מאוד יפה

זה מן מראה קלאסי של בלוגריות, אבל עליך זה מקבל משהו הרבה יותר נשי, ואין סיבה שיהיה מחוץ לקומפורט-זון. אהבתי את הלבוש שלך גם בתמונות הקודמות, ובכלל את באמת מהממת והלואי עלי להראות כמוך בגילך.

למעלה