בוקר חמישי נפלא לכן

יעלי ממש אהבתי היום את הכל!

ופעם ראשונה אני רואה את הפנים שלך אז שלום שלום
!

@יעל@

New member
כולן

ענת - אני תמיד חותכת את הפנים שלי כי כשאני רצינית אני לא יפה, והחיוך שלי נראה כזה מזויף. אני לא כזו טבעית מול המצלמה. היום החלטתי להשאיר....

Black Star

New member
TGIT!!!

באמת, איזה כיף שהשבוע כמעט נגמר, כי הוא גמר אותי (ולמרות שביום ג' קיבלתי 98 על איזו עבודה וזכיתי להמון מחמאות אז זה קצת שיפר את מצב הרוח, הוא עדיין לא בשמיים...). היום אני לגמרי לא בקומפורט זון שלי, מכנסיים זה משהו שמאוד נדיר שאני לובשת, וגם מראה קצת מחויט זה לא בדיוק אני - אבל דווקא מרגישה סבבה עם מה שלבשתי
חולצה לבנה ארוכה מהיינס, מעליה אפודה סרוגה מבד מעט מנצנץ, גרדיאנט מצבע אפור בהיר לכהה, קצת רחבה בכתפיים וצמודה במותן, מכנסיים שחורים צמודים בגזרה גבוהה ומגפי עקב שחורים גבוהים. עגילים שחורים בצורת ורדים, צמודים לאוזן. איפור מעט מעושן בעיניים (טוב, לא באמת כי אני לא יודעת להתאפר, אבל שמתי קצת יותר עיפרון שחור מכרגיל וטשטשתי
). מכיוון שלא הייתי בטוחה אם יהיה לי מספיק חם, יש מעל גם בלייזר באפור בהיר שקניתי ב'גולף' לפני איזה חודשיים וחצי ועוד לא יצא לי ללבוש - זה לגמרי מחוץ לקומפורט זון שלי (והוא אכן על הכיסא כל זמן שלא קר לי) אבל הוא דווקא מגניב לאללה...

לי וולף

New member
שיהיה סופ"ש מוצלח

נשמע שאת לבושה מאוד מאוד שיקי. בדיוק היום נתקלתי בטוטוריאל לאיפור מעושן בשני שלבים סיקרן אותי אז הצצתי (האמת, בלי אודיו. רק ויז'ואל
) זה קצר, אז אני מצרפת. אולי תלמדי מזה משהו

לי וולף

New member
לא ממש

אני לרוב לא מאופרת. בד"כ מתאפרת לפגישה עם לקוחות וגם אז, עדין ובעיקר בעיניים (ואני לרוב מצטלמת עם משקפי שמש/ראייה - ממש איך שנכנסת הביתה ולפני שעוברת לבגדי בית אז ממש לא סביר שתבחיני
). בערב אני אוהבת להשקיע יותר באיפור אבל גם אז... בד"כ בלי אודם ולא משהו שממש יראה בתמונת גוף
יש לי 2 חברות שמבקשות שאאפר אותן לפעמים לפני אירועים
אני מאוד אוהבת להתעסק עם זה, אבל פחות על עצמי בשנים האחרונות, עם תקופות שבהן בא לי יותר

Capelli Neri

New member
פשוט לא הולך לי!

אני בבית, כבר כמה שעות מול המראה, פחות או יותר כל הארון בחוץ, ואני פשוט לא יודעת איך להתלבש! ויש לי מלא בגדים, נורא יפים...אני פשוט לא יודעת מה עושים איתם ביחד. אומרים שפעם ידעתי, אבל אני במשבר מתמשך. אם זה היה יום רגיל הייתי פשוט לובשת ג'ינס וסוודר, אבל מאחר שרציתי למדוד איזשהן נעליים של "גזית" ולראות איך הן נראות עם שמלה, נאלצתי להסתבך עם לבישת שמלה+שיהיה לי חם. אז אני עם גרביונים שחורים מעט שקופים, גרביים ירוקים כהים עד הברך, מגפיים רחבים שלא אכפת לי כבר שהם רחבים, שמלה מפוספסת, סוודר חרדל רחב, ומתחת עוד גופיה וחולצה. לא אכפת לי מהצללית הרחבה, וגם לא ממגפי החולבת, אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם הבגדים שלי+החורף הזה. אאאהההההההההההה!

efrato1

New member
על מה את מדברת???

chic chic chic. איך שחילקת את הגוף עם הסוודר והשמלה... והרגליים הדקיקות שלך שמגיחות מהצללית הרחבה... למות! ואוי לך אם היית תוקעת חגורה. מכאן לא ברור היכן הגרביונים נגמרים והיכן הגרביים מתחילות כי הכל נראה כמו גרביון שחור אטום. אני חושבת שפעם ראשונה שראיתי שהעלית תמונה שלך ואני ממש אוהבת אותך
טוב, סיימתי

Capelli Neri

New member
חחח

תודה :) העליתי הרבה תמונות אבל נראה לי שזה היה לפני שהצטרפת. תעשי חיפוש ותגידי לי אם חיבבת משהו.

efrato1

New member
טוב, חיפשתי וחיפשתי

הגעתי עד הקיץ (כמה זמן לא העלת תמונות?) וכמו שחשדתי... מהממת! תחזרי לשרשורי הלבוש
אגב, גם החתולים מהממים

לי וולף

New member
זה נראה מעולה!

המגפיים הרחבים דווקא מגניבים לגמרי! מעבר לזה שהם עושים סוג של קאמבק, זה גם משתלב יפה עם מראה האובר סייז'ד ובהדגשת הגפיים הצרים שלך

לי וולף

New member
קצת סידורים לא מעניינים

טוניקה אפורה, ג'ינס FLARE גבוה, מגפונים לגובה
ומעל, המעיל (פרקה) בלי הבטנה התיק היה ב'הצלב' ואני התרוצצתי. אני מרוצה מההספק

למעלה