בוקר חמישי נפלא לכן

Aussie Girl

New member
את מהממת!

יש משהו שובב באאוטפיט הזה וזה מוסיף קסם להודעה. נתת לי גם כמה רעיונות לשילובים משלי לLBD

Bacio

New member
כשאני אהיה גדולה, אני רוצה להיות כמוך

(ואיך את מצליחה להסתובב עם קצר?) אני אסכם את כל המראות שלך, הכי אהבתי את זה, א"כ את זה בהשראת אפרוחי (אני לא אוהבת את הגוון הורוד הספציפי שלבשת, אני מעדיפה צבעים חזקים), ואז את שמלת הפסים (משהו שם ישב פחות טוב עלייך). ונ"ב: מאיפה החגורה?

בוקר טוב
סליחה שאין כמעט תמונות השבוע

נדפקה לי המצלמה (היא מסרבת לקבל את כרטיס הזכרון) ועוד לא לגמרי השתלטתי על עניין הצילום בנייד

Zorikit

New member
בוקר טוב!

מיחזרתי את הלוק הזה אבל עם איבזור שונה. השמלה של תמנון, גרביונים של קשארל, חגורה מאיזה חור לא מזוהה בעיר, פרח מקסטרו ממזמן...וצעיף מהקמפוס. ניסיתי לנעול את המגפיים מסטיב מאדן וזה פשוט לא עבד. יש לי ברכיים כאלו עקומות ששמלה באורך כזה + מגפיים עד הברך רק מדגישים את הבליטה הזאת פנימה שלהן.

גמורה על שילוב של ורוד עם אפור!

וגמורה עליך בשמלה הזאת.
אגב, החלק העליון של החזה שלך ממש יפה, עם כמה שזה נשמע מוזר, בתמונה הזאת רואים במיוחד.

Zorikit

New member
לול! זה אחד החלקים שאני ממש אוהבת בי

אז את לא נשמעת לי מוזרה בכלל :) ואני חבה את השילוב לבלאקסטאר מהפורום. זה רעיון שלה :) קצת השמנתי והרגשתי קצת לא משהו בתוכה אבל לא היה לי כבר כוחות לזה. לפעמים פשוט אין לי עצבים לשטויות שלי עם עצמי.

מהממת

אין מילה אחרת...הלוק, הצבעים האיפור (וכמובן הבלקון)! ותפסיקי עם השטויות שלהשמנתי וכדו' לא מתאים לך הקשקוש הזה

לי וולף

New member
הצבעים מקסימים

והחגורה מאוד יפה, אם כי מעט צרה ובהירה מידי לטעמי בשילוב הזה

Zorikit

New member
כן היא לא אידיאלית

אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי שיש לי כרגע ובלי חגורה אני מרגישה שזה בולע את הדבר הכי טוב בגוף שלי D: בקטנה :)

למעלה