בוקר אור ליום א'

מגלית

New member
חבל שאין לך פייסבוק

הפייסבוק היום געש כמו שלא ראיתי הרבה זמן! כמות הגולשים והתגובות בפייסבוק בכל הארץ עשתה את שלה. ממש מחאת הקוטג'. אפילו אני אישית קיבלתי לייקים של חברי כנסת
בקיצור, ניצחון קטן על גוף גדול.

ל י ת י1

New member
ראיתי....

מזכירה לך שיש לי חשבון פיקטיבי שנועד "לשמור" על המתבגרת שלי

מה דעתכן

שכל סיפור ההתקפלות הוא אולי תרגיל בהוצאת העוקץ מרכבת יום ראשון? הרעיון בתחילה נראה לי הזוי, אבל זה עשה את העבודה. מה דעתכן?

RiddlerWoman

New member
הגיוני מאוד

אבל צריך להיות מוכנים לספינים נוספים. אני רוצה לראות את ח"כ מירי רגב פועלת להצעת חוק של נסיעות חינם לחיילים. היא אמרה שאם דברים ימשיכו ככה , היא תעשה את זה. אז אני הייתי אומרת למירי אל תחכי , תפעלי כבר.

RiddlerWoman

New member
מצטערת ,לא מריח לי עדיין

למה זה נראה לי כמו נסיון לקנות זמן ושקט ?

RiddlerWoman

New member
כל מילה חקוקה בסלע

הנושא הזה בהחלט ראוי לשרשור משלו אבל זה לשיקול המנהלות.

מגלית

New member
אנחנו דווקא מרימות כפפה

יש לנו נציגה באמצעי התקשורת.... פרטים בהמשך.

משתפרת

New member
בוקר א'.

החלמה מהירה ורפואה שלמה לסגלגל של מתגייסת. אחרי סיפורי ההפניות (שלא הגיעו או לא מומשו) של בני אני מצטרפת לכעס שלה על הממסד הצה"לי. החלמה מהירה לקוליברי שלא קורסת אל הפוך שלה גם כשכל הגדוד שלה נוחת בביתה. ו...מה יש למכוניות הללו? גם שלי לא הסכימה להתניע הבוקר. נסעתי לעבודה באוטובוס, האיש יצא אחרי כמה שעות מהעבודה וברגע שהכניס את המפתח הרזרבי לסוויץ' האוטו התניע כאילו לא היו דברים מעולם... בענין האוטובוסים- כבר אין לי מלים... מה אומר? בני יוצא מעט לחופשות, ואז הוא בהחלט נעזר באוטובוסים. הוא בא הביתה, אך גם נוסע לערים סמוכות לבלות, לפגוש חברים. ולדעתי בהחלט מגיע לחייל שיוכל לנסוע גם לסבתא שלו (וגם לחברה שלו וגם לידידים שלו) כשהוא סוף סוף מגיע הביתה. נו, טוב, נשארה לו רק חצי שנה לסבול מהגזירות שמפילים דווקא על אלה שהכי קשה להם לעמוד בהן.

הי משתפרת

צריך ללמוד להתנהל מול צה"ל. אם את מוכנה לקפל שרוולים - אני כאן. ולגבי הגברים... יש להם דיבור עם הסוויטש. יש להם נהיגה שמתחשבת באוטו. הם נענים לשיגעונות שלו. אנחנו הנשים שתלטניות ורוצות שהאוטו יעשה מה שאנחנו רוצות. אין לנו יחס מלטף, בונה ומעודד למכוניות כפי שיש לנו לילדים. מה דעתך?

משתפרת

New member
הבוקר הסוויץ' סירב גם לאיש.

נהיגה מתחשבת? גברים? הצחקת אותו (הצחקת אוטו). בכל מקרה הבוקר המכונית סרבה לכל נסיונותיו של האיש. מובן מאליו שברגע שהחשמלאי הגיע פתאום לא היתה כל בעיה... התיאוריה שלי אחרת: בדיוק יומים לפני כן דיברתי בשבחו של האוטו. הייתי צריכה לשתוק...

שויו

New member
קטע שהיה לי

ביום א' התקשרתי לביטוח לברר היכן לתקן את הזכוכית שניפצו ברכב...קיבלתי מספר של מתקן שמשות ולהלן שיחתנו: "איזה רכב? " מזדה שנת 95 "איך החלון, מרובע ? כמו של המשטרה ? לא יודעת איך נראות השמשות של מכוניות של המשטרה ... "גברת, יש איזה גבר בסביבתך ? את אולי נשואה? את יכולה לבקש מבעלך שידבר איתי ?"
וכך הועבר הטיפול ברכב לאישי שיחיה.. וטוב שכך !

פולי44

New member
ואפשר להוסיף עוד אחד

מה לעשות? אנחנו לא יכולות להיות מושלמות!

משתפרת

New member
לא!

השארנו את האוטו במוסך של החשמלאי כדי שיראה מה קורה על הבוקר. ברור שאצלו ההתנעה היתה מיידית! כעת עלי להגיע למוסך (2 ק"מ מהבית, וכזכור- אין לי אוטו, הוא במוסך) כדי לקחת אותו. מתערבת איתכן שמחר בבוקר ליד הבית הוא שוב יסרב לי... לפחות היום אינני ממהרת. טכנאי של בזק מנסה לסדר לי את קו הטלפון והאינטרנט ששובק חיים עם כל גשם, הודעתי בעבודה שאאחר.

למעלה