בוקר אור ליום א'

colibri

New member
שבוע טוב

נראה לי שנדבקתי מהנסיכה ואני חולה... נשארת היום בבית (החלטה לא כל כך קלה), ונראה מה יהיה מחר, צריכה להיות עם הסטודנטים... שני החיילים צריכים לצאת הבוקר, כמובן דחו את הכביסה שלהם עד לרגע הכי אחרון, אבל עכשיו נשאר רק לגהץ את המדים. את זה אני יכולה לעשות. יעלקר - ברוכה הבאה
! מתגייסת -
ענק... וסליחה שלא מצליחה כ"כ לקרוא ולכתוב הבוקר... שבוע טוב ושביזות קלה לכווולם!

תרגישי טוב, לא תזיק לך מנוחה

אי אפשר תמיד לרוץ אחרי הזנב. לפעמים צריך גם לקשקש בו קצת. הרבה בריאות

colibri

New member
מקשקשת, מקשקשת

כמיטב יכולתי... פוך? במיטה? בינתיים סיימתי את הכביסות והגיהוצים, הנשואים והקטנקטנות יצאו לדרכם, הולכת לסדר קצת את המטבח... ואחר כך נראה

פולי44

New member
קוליברי, תרגישי טוב

היכנסי למיטה והתעטפי בפוך, ומרק חם גם יעזור

RiddlerWoman

New member
רב קו - סוף לנסיעות החופשיות באוטובוס ???

לקרוא את זה על הבוקר מאוד מרגיז , לא מספיק הגזירה עם הרכבת ביום ראשון עכשיו זה. זה נראה כאילו לפני שנים דברנו על תוספת משכורת לחיילי סדיר. זה מרגיש כאילו צוחקים לחיילים והוריהם בפנים. "הצבא לא צריך לממן לחיילת נסיעה מחולון לסבתא בחיפה", אמרו בצבא על המהלך שאמור לחסוך 25 מיליון שקלים בשנה המשפט הזה פשוט דוחה !!! כמה פעמים חיילים ישנים אצל חברים שגרים יותר קרוב או אצל קרוב משפחה שגר יותר קרוב ומה עם הוא גר בצד הנגדי למקום מגוריו של החייל ? מי אמור לממן את זה עכשיו ההורים ? אתם תסלחו לי אבל יש לי ממש בחילה עכשיו , מצאו להם איפה לחסוך, באמת צריך לקצץ לחיילי החובה הם השמנת לא ?!

שויו

New member
גועל נפש

ממש בחילה על הבוקר. וכן, אני מוכנה לומר לסגן הרמטכ"ל, נווה , שיזם את המהלך, בפרצוף שהוא חוצפן!!! וכן, הוא כן צריך לממן לחיילת "נסיעה מחולון לסבתא בחיפה" כל עוד הוא משלם לה 300 ש"ח לחודש (שלא יכולים להספיק לה אפילו למסטיק וטמפונים לחודש ... ) איכסה !!!

אםפי7

New member
באמת נורא הסיפור הזה החליטו לקצץ בתקציב

ומקצצים לחיילים במעט שכבר יש להם, מה שנקרא גוזלים את כבשת הרש. צודקת שויו אם אין תחבורה חינם אז שהמשכורות יעלו כי זה נופל על כתפי ההורים. ואנחנו ממנים לצה"ל הרבה דברים, מה יעשו חיילים שהוריהם לא יכולים לעזור במימון?

katam

New member
פרירית תמשיכי לממן

גם אני אמשיך לממן כי גם אני פריירית. יש לי שאלה ואם חייל נוסע לחרפ הוא הצתרך שובר מיוחד או נסיעות בקשר לתפקיד ? ואם החייל יוצא מוקדם ומחליט לעצור אצל סבא וסבתא ברמת גן אז.......... אי אפשר ? יש המון שומן בצה"ל אבל מחליטם להוריד מכתפהם הרזות של ילדינו הרזים.

איזה בוקר

יצאתי עם סגלגלי לניתוח, והמכשיר עם הקוד לא עבד. התלחתי להתניע בלעדיו ונתקעתי אחרי 50 מטר. הזמנו מונית, אבל בעלי שהוזעק למקום הצליח להתניע. לא העזתי לקחת את האוטו, ונתתי לבעלי לקחת את הבן, כשאין עליו משקפיים וגם לא חומר קריאה - כלום. מחכה לטפון שהגיעו בשלום. יושבת כאן בבית כמו קפיץ ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.

עפרה ד

New member
ואולי... תארגני חומר קריאה, ומה שעוד צריך

ותזמיני מונית מהבית לבית החולים? שיעבור בקלות ובהרבה הצלחה

למעלה