בוקר אור ליום א'

פולי44

New member
מתגייסת, בהצלחה

בניתוח, אני במקומך הייתי נוסעת לשם במונית (אם אפשרי מבחינת המרחק) ומביאה לבעלך את כל מה שצריך בהצלחה בניתוח

ל י ת י1

New member
מתגייסת

אני במקומך מזמינה מונית ומגיעה לבי"ח. ההמתנה בבית הרבה יותר קשה ומורטת עצבים, בין כה לא תצליחי לעשות כלום בבית ותטפסי על הקירות. שיעבור בהצלחה ובקלות

ואם לא די בכך....

האסמכתא התקציבית לא מתאימה. הוא קיבל אסמכתא על ניתוח שעולה 4,500, והניתוח עולה 15,000. חתמנו על הערבות ואני מוטרפת מהנכות הבלתי ניסבלת של צה"ל. אם את הדברים הפשוטים הוא לא עושה כמו שצריך.. איך הוא אמור לתפקד בזמן מלחמה? אני מתפצצת וכועסת. על סמך מה אנחנו סומכות כ"כ על צה"ל????????????? אם הרמטכ"ל היה עומד מולי כעשיו, פשוט הייתי מכניסה לו בוקס.

מתגייסת , ליד וולפסון יש ת.רכבת. וגם ליד הבית

שלך יש אחת. תקשרי ביניהן ... ולגבי הקודן , אם טועים בהקלדת הספרות , המכשיר ננעל למס' דקות. כל מה שצריך זה להמתין טיפונת. ואני מניחה שמהלחץ זה בס"הכ מה שקרה...

מה שקרה כנראה

זה שאחד המקשים בקודן נתקע. מהכבישים והמכונית אני יותר לחוצה מהניתוח. בעלי שיחרר את הכפתור אבל הרגשתי שאני כבר לא סומכת על האוטו, ויותר מדי לחוצה מהזמנים. הילד עדין בניתוח. דיברתי עם הרופאה שטעתה בקוד. היא מנסה לתקן, אבל זה יכול לקחת ימים. אני כמובן הלחצתי אותה... לא נעים להודות אבל אף פעם לא נסעתי ברכבת.. זו יכולה להיות הזדמנות.

אםפי7

New member
ניתוח מוצלח שיהיה לבן

ואם את לא יודעת מה לעשות עם עצמך תנסי לקרוא תהילים לא יזיק.

יצא מהניתוח

שעה מעבר למתוכנן. אין לי מושג למה. הרופא אמר שהכל בסדר ורץ לניתוח הבא. הוא בהתאוששות. אני בדרך לשם... תודה מכל הלב למתענינות....

Rainbow100

New member
מהבוקר אני במחשבות איתך.

שמחה לשמוע שאנחנו כבר אחרי ושהרופא אמר שהכל בסדר.

בשעה טובה

מתגייסת - חשבתי עלייך/ם במשך הבוקר. שמחה שהניתוח עבר בשלום. שהסגלגל לא יהיה "גיבור", ושייקח משככי כאבים.

מגלית

New member
החלמה מהירה!!!!!

תעדכני אותנו מה קורה ואם את צריכה משהו! אנחנו כאן כדי לעזור!!!

אז מה היה לנו היום?

ב-11 נסעתי לבית החולים מצוידת באסמכתא מתוקנת. את כל הצבא העמדתי על הרגליים. הדבר האחרון שהתאים לי זה לרוץ אחרי צה"ל בעניני כספים. הניתוח התארך בשעה. אין לי מושג למה. לא דיברנו עם הרופא. ממחר מקווה לפגוש אותו. הוא גם אמור להשתחרר מחר. ב-2 כבר התחילו להגיע החברים ועשו שם שמח חבל"ז. תמונה אחת לטעימה, והשאר בפייס. בתמונה זו הוא עדיין במסדרון. רק אחה"צ מצאו לו מקום באחד החדרים, שם החברה הפכו את החדש לדיסקוטק. ב-9 השכבתי אותו לישון, היה גמור. מחר אהיה שם ב-6:30 כדי לפגוש את הרופא. תודה לכל הטלפונים והאסמסים. מרגישה יותר במסיבה מאשר בניתוח. לילה טוב

RiddlerWoman

New member
אין כמו חברים לעלות את המצב רוח

מלחיץ לחכות מחוץ לחדר ניתוח, העיקר שאתם אחרי. זה מזכיר לי שהבן שלי עבר ניתוח לפני כמה שנים ( גם התארך קצת יותר מהצפוי) , איך שהרופאה יצאה ואמרה שהכל בסדר , קפצתי עליה וחבקתי אותה, היא בטח חשבה שאני משוגעת.

למעלה