בוקר אור ליום א'

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

החייל צריך להיות בשעת צהריים בנקודה צפונית לא כל כך רחוקה, תכף אבדוק את זמני הרכבות, אני שמחה שיש לו עוד זמן לישון כי הוא חזר מבילוי מאוחר. מתגייסת, המון בהצלחה לסגלגל בניתוח, אני בטוחה שיעבור בשלום למרות שהיום התחיל עקום לחיילים ששבים לבסיסם דרך צלחה, לאלו שממשיכים שיעבור בקלות שבוע טוב

פולי44

New member
במהלך השבת

מילאנו את המנילות של המלשב"ים שלי, אחרי בלבול רב והתלבטויות קשות מולאו המנילות וכשרצינו לשלוח היתה תקלה באתר, אז היום צריך לעשות הכל מחדש, הזדמנות לתקן? מתבגר ב מאוד לא מרוצה מהמנילה שקיבל, אבל הוא עדיין במיונים למודיעין ולתקשוב כך שעוד יש תקווה. למתבגר א יום סיירות ביום שלישי וכנראה שאחריו נהיה יותר חכמים, בכל מקרה הוא הולך על קרבי סופר דופר שיהיה לנו בהצלחה

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

נסיעות באוטובוס - זה באמת מרגיז מאוד, וזה סוג של הפרת תנאי העסקה. לא ברור גם איך בדיוק טוענים את הכרטיס - מה אם חייל יוצא שבת לא לביתו אלא למשל לחברתו שגרה בעיר אחרת? מצב שני, אם מקצצים עדיף שיהיה בזה ולא באפודים או אמצעים מצילי חיים אחרים. שבוע טוב לכולם.

mikilk

Active member
"רב קו" אצלינו מעולם לא היה חינם לחיילים

לא יודעת למה, לפני כשנתיים סוף סוף הגיעה הקדמה לישובי משגב בגליל בדמות קווי אוטובוס... אבל מה, מסיבה מסויימת - לחיילים זה לא בחינם. לא מספיק שאין להם דרכי תחבורה כאן כלל, כשכבר כן יש פתרון חלקי - הוא בתשלום

אםפי7

New member
עכשיו זה ברור שלגוש משגב אני לא עוברת דירה

כי האוטובוס עולה שם כסף לחיילים.

בוקר טוב ושבוע טוב

אצלנו ג'וני ישן בבית, ובלילה התעוררתי והלכתי לבדוק אם הוא בחדרו, וחטפתי מכת חום מהמזגן, מייד כמובן כיביתי, אבל חשבתי עליו, שכל הזמן נימצא בחוץ בקור ובחום... השבת היתה נחמדה מאוד, הבעל חזר לפנות בוקרבשישי, בערב נסענו כולנו לב"ש לאכול עם הסטודנט, הבאנו לו המון דברים להמשך השבוע (לא עליתי לדירה שלו, כי פשוט הייתי במצב רוח טוב...) אני גאה בג'וני שהסכים לבוא למרות שהיה עייף, ישן כל הדרך לשם, וכל הדרך חזרה ובהמשך גם לא יצא והמשיך לישון. בשבת היה ממש כייף, בד"כ אני בימים קרים לא אוהבת לצאת, אבל קבענו עם חברים במקס ברנר בנמל ת"א לארוחת בוקר, והיה כייף, והים סער וממש היה בוקר של כייף, ואיזה כייף לא להילחץ מכביסות... לא יודעת מה הוא מתכנן, אבל אני בעד לנוח ולא לעשות כלום... שיהיה שבוע טוב, והפעם שיעבור לאט....

פולי44

New member
רוזנת, תהנו ברגילה

ומקווה שג'וני יזכה להרבה מנוחה, הוא נשמע ממש עייף, ומאחלת לך שהשבוע יעבור מה זה לאט....

מגלית

New member
כמעט צהריים

כן, גם אותי נושא האוטובוסים מעצבן - מאוד!!! עד איפה אפשר להגיע??? בעל הבית השתגע!! אני כל הזמן חושבת מה אפשר לעשות.... אולי - אולי נארגן הפגנה ליד הכנסת?

ל י ת י1

New member
מתארגנת הפגנה במוצ"ש 21.01.2012

בשעה 20:00 מול תחנת רכבת ההגנה. ומאמר דעה מ-YNET שמביע יפה כל כך את מה שרובנו כאן מרגישות.

למה לא מול משרד הביטחון ?

(על אף הסימליות שבמיקום) אילו ידעתי לאייר זה היה נראה כך : תמונה 1 : על כתפיו של אב חסון יושב ילד מחופש לחייל . תמונה 2 : על כתפיו של אותו אב (שכבר נעשה מעט כפוף) עדיין יושב הילד , שכבר הפך לחייל אמיתי והוא מחזיק בידיו ארגז ענק ובתוכו קופסאות שימורים , במבות , עוגיות ועוד השלמות מזון , גופיות , תחתונים , בגדים טרמיים וכו ... תמונה 3 : אותו אב והוא כבר בתנוחת שש , נושא על גבו את החייל ואת הארגז וגם רכבת אחת ומס' אוטובוסים , והלשון שלו כבר בחוץ ובועה שיוצאת לו מהפה ובתוכה כיתובית "הצילו"... ככה זה נראה בעיני רוחי ...

מגלית

New member
ליתי, מאיפה את יודעת?

וצודקת אדמונית, למה לא מול משרד הביטחון? אנחנו חייבות להיות שם - ונפיץ את זה לכל העולם ואשתו

צהריים טובים

מתגייסת
נכנסתי באיחור..... (של כמה ימים! שוב! ) אני קוראת שסגלגל כבר אחרי הניתוח.
והכל בסדר. את בטח כבר מזמן בדרך לשם. המון בריאות והחלמה מהירה לסגלגל.
קוליברי
החלמה מהירה!!!! הרבה מנוחה! מקווה שהשביזות תחלוף לה במהרה. פולי
המון!!! הצלחה לשני המתבגרים! רוזנת
בעיני זה מקסים כל כך שג'ני הצטרף לנסיעה (ארוכה) כשהוא עצמו כל כך עייף, כדי לפגוש את הסטודנט! אני מבינה שהוא ברגילה
!!! נהדר!!! להסניף ולהסניף ושוב להסניף! תבלו יפה! השבת שלנו הייתה נ ה ד ר ת !
עכשיו.... סופרים 21. היום אני מרגישה גיבורה..... עדיין יש לי הרבה "דלק" מהשבת. אבל מאמינה שבהמשך..... זה יהיה יותר ....
שבוע מקסים לכולן

שויו

New member
אני חושבת שאנחנו כהורים

ובעיקר כפורום הורים לחיילים חייבים להילחם בתופעה הזאת... לחיילים חיילות שלנו אסור למחות ולהפגין ואנחנו חייבים לשמש להם כפה !! מה עוד שאת כל הקיצוצים הללו, אנחנו נשלם מכיסנו הפרטי... אני מרגישה ממש זלזול.. מרגישה שיורקים לי על הבנים החיילים בפרצוף ! ונמאס לי !!! מנהלות יקרות, אני חושבת שצריכה להיות הודעה נעוצה בראש הפורום שלנו שעניינה איך אנחנו הולכים להילחם בתקנה החדשה הזאת. ושזה לא ירד מהפרק עד שלא נמגר את הרצון הזה לפגוע בחיילינו... גם אני חושבת שההפגנה צריכה להיות מול משרד הביטחון או מול משרד המטכ"ל . אני רוצה שסגן הרמטכ"ל האלוף נוה, יראה את מה שיש לנו להגיד לו כל בוקר כשהוא יגיע למשרדו וכל ערב שיצא ממנו... ואגב, אם נפשו כ"כ חפצה בקיצוצים, כדאי שיתחיל בקיצוץ תקציב הפינוקים והכיבוד בישיבות של כל הקצינים ... מה שהולך בלשכות שלהם זאת חוצפה מדרגה ראשונה.. ככה יחסוך בכל שנה לעוד איזה F-15, צוללת, מרכבה ממוגנת או סוללת כיפת ברזל... ככל שחשבתי על זה יותר במהלך היום, זה הרתיח אותי יותר ויותר.. חלפו לי בראש מיליון דוגמאות של מצבים שבהם חיילים יצטרכו לבזבז את מעט הכסף שהם "מרויחים" על נסיעות: כאשר ההורים פרודים וגרים בנפרד, כשמישהו מאושפז וחולה, כאשר צריך לנסוע לביקורופא... עם יד על הלב, לחלקנו יש רכב פרטי ואנחנו מסוגלים להסיע את הילדים ו/או לתת להם את הרכב לשימושם הפרטי.. אבל לחלק נכבד ממשפ' החיילים אין את הפריוילגיה הזאת... מה הם יעשו ? כל נסיעה הכי זולה בתוך העיר עולה 6.60 .. בקיצור, חברותי וחברי היקרים. אני מרגישה שאם אנחנו לא מרימים את הכפפה הזאת, אנחנו פשוט בוגדים בילדים שלנו. בואו נעשה את זה !!!

למעלה