בוצ'ר בר - חיפה (חלק א)

bruno01

New member
בדיוק אתמול אמרתי במפגש לסמואל

שאני מת ללכת לשם, והדיווח שלך העלה את החשק בעוד כמה רמות

אין על מקומות כאלה, שעושים דברים באמת מהלב ובכיף.

נראה ונשמע מצוין, תודה!

שמח שעשה לך את זה.

אני תמיד חושש קצת מהאחריות בלרשום שבחים על מקום, ועוד על מקום חדש שלא הרבה מכירים
ועוד על כזה שעושה דברים "קצת אחרת"...
לא תמיד אנשים מבינים לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות... ז"א מחיר, מול מערכת ציפיות, מול חומרי גלם, מול התקנה נכונה ומעלה...וכמו שאמרת, ההרגשה שעושים דברים מהלב ובכיף- וכן הלאה.

pix37

New member
אני כנראה חי בגן עדן

טאנטי באצ'י נמצאת 3 דקות הליכה איטית מהבית שלי.

בוצ'ר באר 7 דקות הליכה מהמשרד ומעיין הבירה 5.

מבולבלשלם - כיף שחזרת - אני מאוד מאוד אוהב לקרוא את הביקורות שלך, המשקפות נפלא את החוויה.

וכמובן - כל הכבוד על הקיבולת

תודה לך.

אכן, מי שאוהב את הז'אנר החיפאי (פריפרי) יחשוב כמוך. כמוני

תודה, אני קורא לעיתים קרובות פה ורושם פעם ב..., מצטער שזה קצת פחות ממה שהרגלתי בעבר.

ונגיד שאני מגיעה לחיפה ויש לי זמן לארוחה אחת

הבוצ'ר או פאוזי? בהנחה שאני אוהבת גם בשר וגם דגים ואת מעיין הבירה כבר חרשתי שנים.

קשה לי להחליט עבורך

אני מניח שזה יהיה תלוי ביום, בשעה, ב VIBE\מזג האוויר ובמה שיבוא לך באותו הרגע לאכול.

אני למשל את יום שבת בצהריים לא מחליף בפאוזי.., יום שישי בערב דווקא מאד כיף בבוצ'ר...וכאן הלאה.

אבל אני אומר, למה רק אחת ?
(אפרופו קיבולת (אספרגוס) וזה...
)

אתה צוחק? פעם, כשעוד ז'קו היה ז'קו הגעתי

לחיפה ואכלנו ברצף במעיין הבירה ובז'קו. באולגה התלבטנו אם להיכנס גם לשם על הדרך....הבעיה זו הנהיגה למיטה אחרי 'עומס' כזה.

אני אף פעם לא צוחק

שזה מגיע לאוכל, נראה לי שכבר למדת להכיר אותי.
על אחת צוחק איתך על הנושא
.
בכל אופן, אני קצת נזהר, כי כבר המון שנים שאני לא ממש מוצא פרטנר למסעות אוכל באמת רציניים כמו שאני אוהב, רב האנשים אולי מוכנים להתחיל, אבל די נופלים בדרך.
ורובם פשוט מסתכלים עלי כאילו אני איזה משוגע...

מעיין הבירה ועוד מקומות, זה ללא ספק הארד קור של עומס (בהינתן שלא מקמצים במנות בשום מקום),

בכל מקרה, אני פה, שתרצי... לכאן או לכאן, גם וגם, או זה או זה...

מה שתבחרי

אל דאגה. אנסה להגיע עם אותו פרטנר שלי

למסעות אוכל [כל עוד הוא בארץ] ונראה מי לוקח...
והשבוע אתה מפספס

רבים וטובים...

אשמח לאתגר

ואני יודע, אבל שמעי... הבאת לנו פה בהפוכה
... יש לי עוד כמה עשורים כדי שאצליח להתפנות ביום ובשעה האלו.

pix37

New member
רכבת - הפתרון האידאלי לאכלני המרכז

שרוצים להנות מחיפה.

הנסיעה לרוב (למעט בימי ראשון וחמישי) מהירה ונעימה - ואפשר לשתות כמו בן אדם.

pix37

New member
לא הייתי בהן אבל אני הייתי מהמר על הבוצ'ר

רק מקריאה בפורום - נראה לי שהמנעד של הבוצ'ר מעט יותר רחב - והסיכוי ליפול שם קטן יותר.

אני חושב

שאתה פשוט מסתכל על זה מפן של "משפחה" או של "קבוצה".

מי שמת על דגים\פירות ים וטריות - פאוזי זה אחלה מקום! ונהנים שם גם אחרי הפעם העשירית.
מי שלא אוכל טחינה, לא מת על דגים כאלה או כאלה, בחיים לא אכל קלמארי, לא אוהב כוסברה וכן הלאה... זה באמת לא המקום בשבילו

והפוך לבוצ'ר... מסכים איתך שהמנעד שם הרבה יותר רחב ואם מגיעים עם קבוצה\משפחה, יהיה לכולם מה לאכול.

גם ירושלים לא קוטלת קנים.

רק אנחנו תקועים פה באזור תל אביב...אבל בקצב הזה, בכל הנוגע לאוכל טוב, בקרוב נהיה פריפריה של הפריפריה ואז אולי גם נזכה לאוכל פריפריאלי טוב

RandS

New member
פשוט נפלא!

הדיווח, הצילומים, האוכל הזה שאתה כל כך מיטיב לפרט אותו.
כבר כתבתי למטה שאני מתה מרעב עכשיו , אבל הדיווח הזה שווה את ההתעוררות של מיצי הקיבה.

ממש תודה

למעלה