בוגדים מהבית?

noamgk

New member
נתפשר על "יהודים כופרים"?

אני בכלל בעד "מבולבלים", אבל מי שואל אותי...

רוני13

New member
והתשובה היא...

לכופרים מגיע למות! בוא אני אסביר לך משו על הקבלה ששקראתי במאמר לא מזמן... בקבלה כתוב שיש 7 או 8 מימדים! אבל זה לא קשור אלינו...אבל מה שקשור במאמר זה שהמימד שלנו זכה ולנו יש בחירה חופשית(החלטה) זאת אומרת שאנחנו מכתיבים את הגורל לעצמנו. וכאן אני מגיע לכופרים-הם בחרו! היה להם שתי בחירות בחירה ראשונה לא לכפור ופשוט לא להגיד כלום על היהודים(שזה בעצם הם עצמם) והבחירה השניה זה לקלל ולהכפיש לא רק את היהודים(את עצמם!) אלא גם את אדמת א"י המקודשת
שקיבלנו מידי ה'! וכולנו יודעים מה כתוב בתנ"ך! והם פשוט החליטו לבחור באופציה השניה וללכת נגד התנ"ך=נגד ה'. מקווה שהבנת? ואם אתה עדיין חושב ככה! תדע שלכל אחד יש דעה משל עצמו

תגיד -

אתה מצביע לאחמדינג'אד בבחירות הקרובות? אם לא, אני רוצה לשמוע למה, הרי התפיסה שלכם זהה פחות או יותר.

רוני13

New member
חחח...

איזו תפיסה?! אני מאיים להשמיד אותך?! וה"מבולבלים" שלכם אולי יהודים אבל שוב אני אומר הם הולכים נגד חוקי התנ"ך-וזו כפירה!

מה זה משנה

אם אתה מעוניין להשמיד את הכופרים כי הם כופרים בתנ"ך או באיסלם? מבחינתי זה היינו הך - נכונות לקחת את חייו של אדם, בגלל ספר מיתולוגי-למחצה שנכתב לפני כמה אלפי שנים. והעצוב הוא שזה אפילו לא נשמע טיפשי לחלוטין עבור חלק לא מבוטל, שלא לומר רוב, בני האדם.

קקטוסץ

New member
כשתייבש את החלב מהשפתיים שלך

ויתחלף לך הקול תחזור לכאן. עד אז, תפסיק לקרוא לאנשים נאצים כאילו שאתה בכלל מבין על מה אתה מדבר.

רוני13

New member
כנס...בנוגע לגיל שלי!

אוקי אני בן 14 ו...?!
תאמין לי עברתי הרבה חיים ואני מבין על מה אני מדבר!
חח...
רגע אתה יודע איפה אתה נמצא עכשיו נכון?
פורום "אקטואליה לנוער" או שנדמה לי והספקת לשכוח?

קקטוסץ

New member
או-הא או-הא

אני בטוחה שעברת המון בחיים אבל בין זה ולבין לכנות יהודים אחרים "נאצים" אין שום קשר. תגיד על יהודים כופרים כמה שבא לך, אתה והתנ"ך מעניינים לי את התחת, אבל אל תיכנס לזילות השואה.

רוני13

New member
תורידי פרופיל...

את יכולה להגיד שאני מעניין לך את התחת!
אבל איך את מעיזה להגיד על התנ"ך...
ורק לידיעתך אנחנו יהודים בזכות התנ"ך! והשואה מאוד קשורה לתנ"ך בלי התנ"ך-אין יהדות!. את בכלל לא מבינה מה את כותבת פה...השואה נגרמה בגלל שאנחנו יהודים! בלי התנ"ך אין לך זהות יהודית! אני לא יכול להסביר לך את זה...זה אמור להיות מובן מאליו!

קקטוסץ

New member
אתה רואה

אם לא היה תנ"ך לא הייתה שואה. (נו מה, זה התבקש). לא גילית את אמריקה לאף-אחד עם ההודעה שלך. בכלל, אין לי כוח להיכנס לדיוני סרק עם מישהו כמוך. סע לשלום.

למעלה