בוגדים מהבית?

toxic2004

New member
זכויות?

הם מכירים בזכותנו להתקיים כמדינה יהודית השולטת באזורה? לא נראה לי

אין לך זכות

לפגוע בזכויות האדם הבסיסיות של אדם. שלא נדבר על זה שלפי החוק הבין לאומי שאתה חתום עליו גם אין לך זכות לבנות שם ישדובים וכאלה

toxic2004

New member
אני שם על החוק הבינלאומי

שרון שגוסס עכשיו, ושרוב השמאל התחיל לפתע להעריץ שלח את המתיישבים לגבעות וליישובים.. אז אני ממש שם על האמנה או לא אמנה. וחוץ מזה, זכויות אדם בסיסיות נשללו מאזרחי המדינה, אז קודם נטפל בעקורים ואז באויב שלנו.

אני לא מעריצה את שרון

ומעולם לא הערצתי! נכון, ממשלות השמאל בנו התנחלויות לצערי הרב.. נכון מי שמשלך על זה עכשיו זה המתנחלים לצערי הרב. אבל כל עוד שאתה פוגע בזכויות אדם על תקרא למי שמנסה להגן על זכויותיהם הבסיסיות של אנשים בוגד.

toxic2004

New member
זכויות אדם...

בפעם האלף לא לאויב! אי אפשר לחבק את האויב שלנו (המסכן) ולהגיד אוי אוי אוי המצב שלו גרוע... זכויות אדם ועוד... הוא אויב! ואויב נשאר אויב

הם לא האויב שלך!!!

בפעם האלף!! האויב שלך הוא אנשים שחפצים בהשמדתך.. הבעיה היא שאנחנו עסורים הרבה יותר מידי בלהלחם בחפים מפשע.. ובכך שאנו פוגעים בהם אנו יוצרים את האויב הבא.

רוני13

New member
חוצפה...!

אני דתי,ואני שונא אותם! הם לא נקראים יהודים אלא כופרים-הם הולכים נגד חוקי התנ"ך! נאצים!!!! וגם שכחתם עוד קהילה קטנה בניו יורק... את הסאטמרים יימח שמם! הם אומרים שלמדינת ישראל לא מגיע להתקיים עד שכל החילונים יילכו,אני בכלל לא מסכים! אני אולי רוצה שיחזרו בתשובה אבל זה לא רצון שמישהו במדינה יילך! כולנו יהודים! אחים... לסאטמרים יש גם משהו נגד תמנים הם מעלים אותם מתימן לניו יורק ושמה הורסים אותם...לוקחים להם את הילדים,הונים אותם!,מרמים אותם וכו'... אני חושב שלאנשים אנטי-ציונים{יהודים} מגיע למות...לא סתם למות למות בסבל גדול שיימשך כמה ימים ואפילו שנים!

קקטוסץ

New member
נאצים?

נאצים זה אנשים שכלאו יהודים בתת-תנאים מתוך אמונה שהיהודים הם תת-גזע וחנקו אותם בגז. אני לא רואה נטורי-קרתא עושים את זה, אבל נאמין לך ונגיד שהם נאצים. כן. אתה באמת יהודי טוב ודתי מאמין, שקורא למותם של יהודים אחרים.

toxic2004

New member
תתרגל.. אוהבים לרדת כאן על הימין.

אם אתה ימני...

toxic2004

New member
תעזור. למה לא

הם צריכים קצת הסבר מעוד אנשים, כי רוסית הם לא מבינים..

קקטוסץ

New member
אז רגע

להיות ימני בעינייך זה לבזות את זכר השואה? כי זה בדיוק מה שידידך בן ה-13 עשה.

toxic2004

New member
א. את לא יודעת את הגיל המדויק

של אף אחד. מי שכותב גיל בפורומים וצ`טים עובד עלייך. ב. אני לא אמרתי דבר כזה. זה את שמעוותת את הדברים לפי תפיסת העולם שלך. אני לא אמרתי דבר כזה, אמרתי שכאן רגילים לרדת על הימין, ושיידע רק עם מי יש לו עסק. וחוץ מזה תעירי לי אם אני טועה וזה לא פורום אקטואליה לנוער. בדגש על ה``נוער``.

קקטוסץ

New member
נו, אלא מה

כבר מזמן הוחלט שאתה לא באמת בן 21 אלא בן 12 (שמביא את החברים בני ה-14 שלו לחזק אותו). התגובה שלך הייתה גם לא במקום (כי לא דיברו על הימין אלא על זילות השואה. חמור קופץ בראש) וגם לא שורשרה נכון.

תראה

אני דווקא לא שמאלנית אבל אתה נראה לי בנאדם הזוי, שנעול על מה שהוא אומר ולא מקשיב למה שאנשים אחרים אומרים לו. יום טוב : )

למעלה