בוגדים מהבית?

קקטוסץ

New member
יש חרדים במדינה שלך

שלא מקבלים בכלל את קיומה, אבל חיים יופי על הכסף שהיא נותנת להם.

toxic2004

New member
קצת מידע על נטורי חרתא.

הם לא מכירים במדינה אין להם תעודות זהות והם לא נקראים דתיים או חרדים הם חולי נפש אדיוטים וחסרי צלם אלוקים. הם נבלות וגורמים לנו רק לשנאה בעיני העולם. מצידי, הם לא יהודים!

קקטוסץ

New member
לא!!!

אמרתי שלא צריך להרחיק עד איראן ועד נטורי הקרתא כדי למצוא יהודים שמתנגדים לקיומה של המדינה. גם כאן, ממש כאן, יש יהודים-חרדים שמסרבים להכיר בקיום המדינה.

toxic2004

New member
עד כמה שידוע לי

רובם חיים בארצות הברית בגלל שהם לא מכירים במדינה ציונית שנכבשה על ידי הציונים, כביכול. אדיוטים.

יש חרדים שאומרים

שעד שהמשיח לא בא לא צריך להקים את מדינת ישראל בארץ ישראל כל אחד ודעתו או יותר נכון כל אחד ושריטתו

toxic2004

New member
הם סך הכל כמות קטנה

משהו בין מאה למאתיים לא יותר, ומתייחסים אליהם בכותרות הראשיות. בניו יורק טיימס היה כתבת שער ענקית עליהם, לא נגדם.עליהם.

קקטוסץ

New member
עוד קצת מידע על נטורי קרתא

יש בסביבות 400 משפחות של נטורי קרתא, וזה רק במאה-שערים שבישראל. אין לי נתונים לגבי כמותם בעולם אבל זה הרבה יותר ממאה-מאתיים, כך מסתבר.

toxic2004

New member
מאיפה בדיוק הנתונים?

וכמה מהם קיצונים? כי יש שם כמה שהשלימו עם המצב,כמו שאמרתי.

קקטוסץ

New member
ממרשם האוכלוסין

כשאתה נטור-קרתא, אתה קיצוני. אתה לא יכול להיות נטור-קרתא ולהשלים עם המצב, זה נוגד אחד את השני. זה כמו שתיהיה מתנחל אבל תרצה בהחזרת יו"ש.

toxic2004

New member
לא.

יש נטורי קרתא שהם מתונים. לא כולם קיצונים יש אחד שאפילו חזר בשאלה ואוכל חזיר.

בסדר,

נטורי קרתא לפחות אינם צבועים, ולא נהנים משירותי המדינה (תמהני, יש להם גנרטורים משלהם? הם שואבים מים מהבאר?). אבל הם לא היחידים בזרם החרדי האנטי-ציוני. גם לא מעט מחברי אגודת ישראל, שמתמודדת לכנסת ישראל בדמות יהדות התורה, לא ממש מעוניינים בקיומה של מדינת ישראל, ובכל זאת נהנים משירותיה. סתם, לידע כללי, לא יותר.

toxic2004

New member
חשבתי שאמרת שלא תגיב...

מי בדיוק באגודת ישראל לא מכיר בקיומה של ישראל?

מה אתה רוצה, שמות?

אמרתי שאני לא מגיב ואני מתקן עכשיו - אני לא מתווכח ולא עונה להודעות סתומות לחלוטין, שמהוות את החלק הארי מהודועתיך. אם אתה כותב הודעה סבירה, אבל בטעות מספק מידע מעט שגוי, אני לא רואה סיבה לא לתקן.

toxic2004

New member
סיפקתי מידע שגוי?

איזה מידע בדיוק היה שגוי? וכן, אני רוצה שמות כמו שאני יכול להביא לך שמות של שמאלנים שתומכים באויב.. תביא שמות... אבל בחייאת, אמיתיים.

הא?

מה הקשר לשמאלנים שתומכים באויב? מה אתה רוצה ממני? עוד פעם אתה מתחיל עם השטויות? לא, אני לא מכיר באופן אישי אף חרדי המשתייך לאגודת ישראל שאינו מכיר במדינה. למעשה, אני לא מכיר אף חרדי המשתייך לאגודת ישראל להוציא חברי הכנסת של יהדות התורה ודומיהם. לשם שינוי, אפילו לא התנצחתי איתך, כך שאני לא מבין מה אתה רוצה. אתה ממש טיפש ואני מקווה שתעזוב את הפורום בהקדם, ולא, זה לא קשור לעובדה שהעמדות שלנו שונות. מי לדעתך יזכה בבחירות, אגב?

למעלה