בוגדים מהבית?

toxic2004

New member
אני הטיפש?

כמה חרשנו את הנושא המטומטם הזה של מי שיזכה בבחירות? וגם,חשבתי שאמרת שכן יש באגודת ישראל כאלה שלא מכירים בזכות קיומה של ישראל, אז תגיד לי מי? תביא דוגמא כמו שאני יכול להביא דוגמאות. ועוד משהו, אני לא הולך לצאת מהפורום בקרוב.. תתמודד עם זה ואם אין לך מה להגיד - אל תגיד. פשוט נמאס. בכל מקרה, אני מחכה לרשימה של חרדים מאגודת ישראל שלא מכירים בזכות קיומנו..

toxic2004

New member
ואם לא תענה מי בדיוק

לא מכיר בזכותנו להתקיים, הנה לכם התחמקות טובה שעליה אני מדבר כל הזמן. במקום לענות תשובה, הוא אומר מי לוקח בבחירות. ואל תזכיר לי את הבדיחה המגוחכת שאמרת, כי היא לא מצחיקה!

toxic2004

New member
לא לא!!!

תגיד לי תשובה! אני מעוניין לדעת, באמת, מי מאגודת ישראל לא מכיר בקיומה של המדינה? אל תתפלסף.. תביא שם של מישהו..

קקטוסץ

New member
אגודת ישראל

הייתה בעלת אופי אנטי-ציוני עד מל"ע 2 ולאחר מל"ע 2 הם השלימו עם קיומה אף על פי שהיא עצמה לא נעשתה ציונית ולא הצטרפה להסתדרות הציונית. הציונות מנוגדת ליסודות ההשקפה התורתית. יצחק ברייער מהוגי דעותיה של אגודת ישראל הגדיר פעם את הציונות כ"בית לאומי לעבודה זרה עם חדר קטן עבור הקב"ה". אם החרדים היו בעלי הדעה המכרעת בנוגע להקמת המדינה, לא היו מייסדים מדינה לעולם, אלא אם המשיח היה מחליט לקפוץ לביקור ב-47. יהודת התורה ואגודת ישראל משלימים בלית ברירה עם הממשלה כי הם מעוניינים לשמור על האינטרסים שלהם (חינוך דתי, שליטה מוחלטת בדיני אישות, כספים לישיבות וכו'). תבין, החרדים מאמינים שהמדינה צריכה להתקיים רק אחרי ביאת המשיח. קח שם של כמעט כל חבר באגו"י ותשאל אותו מה הוא חושב על קיום המדינה. תראה שהוא מתנגד לכך אבל שמח מאוד מזה שהמדינה משלמת לו.

toxic2004

New member
ברור שהם ישמרו על האינטרס שלהם

אני לא מצדיק אותם, אבל אף אחד מהם חוץ מנטורי קרתא יילך להצטלם עם המחבלים בשבת, אף רב שלהם לא יתיר כזה דבר. בכל מקרה, נטורי קרתא זה לא אגודת ישראל והם רק קבוצה קטנה המונה אולי 200 איש שחלקם התפכחו עם הזמן והשלימו עם המצב. השאר בתהום.

toxic2004

New member
עוד קצת מידע על נטורי קרתא

הם קונים הכל בדולרים ולא בשקלים. הם עובדים עם גנרטורים משלהם, ותתפלא לשמוע שהם שותים מים רק מהמדינה. וזהו. השאר הם קונים או מקבלים מחוץ לארץ. הם בעיקר לא מכירים במדינה ובציונות. הם מכירים בערבים בתור הגוף היחיד שצריך לשלוט כאן.

toxic2004

New member
הם נמצאים רוב הזמן

באיראן, ובעוד מקומות ששונאים אותנו אז הם צריכים לדעת את שפת המקום.

toxic2004

New member
למה צריך להרחיק עד איראן?

יום שישי בכפר בלעין. לא יותר טובים.

למעלה