יקב אפרת בחר נישה של עשיית יין לא איכותי ובמחיר זול כך שלא הייתי שותה אותו במידה ויש מים בברז הקרוב.... תנסה לעבור ליין איכותי ותרגיש את ההבדל, בישראל יש עשרות יקבים המיצרים יין איכותי וטעים.
שלום גם לך. ראשית אני שמח שלא אתה קנית את היין כי אז זאת בחירה באמת גרועה, אך החשוב ביותר בבחירת יין זה שאתה (השותה) מתחבר לטעם. אני לדוגמה לא סובל יין שרמת הגופרית בו גבוהה, אני מרגיש זאת בטעם וזה הורס לי את הכיף. בכל מקרה כאשר אני נשאל ע"י ידידים איזה יין לקנות אני משיב במספר סיגים שאני מחבב ואז אומר כי יין אשר נמכר בין 50-60 ש"ח הנו יין ראוי - זה לא חובה אך לרב זה עובד. בכל מקרה אני מאוד אוהב את כל (רב)יקבי הבוטיק הקיימים בארץ הם מיצרים יין איכותי מבוקר הייטב (קצת יקר). בברכה
מלפני חודשיים בערך שם הבנתי טעויות שלי ובגדול ! אבל לצערי אין לי את התקציב לכפר על טעויותי ! ולכן אני יודע גם להינות עם יינות יותר זולים (כל עוד הטעם הוא ראוי לשתייה מצדי). לדוגמה אני מחבב את שירז של כרמל סלקטד וכמובן שעם היה לי כסף עודף הייתי נכנס לנבכי המרתפים של יקבי הארץ והעולם ! אגב יקבי אפרת הוציאו יין חדש מתוק עם תיבול של פיסטוק וזעתר יין פשוט מעולה (אה ושותים אותו או חם או קר קקרח !
יקב אפרת בחר נישה של עשיית יין לא איכותי ובמחיר זול כך שלא הייתי שותה אותו במידה ויש מים בברז הקרוב.... תנסה לעבור ליין איכותי ותרגיש את ההבדל, בישראל יש עשרות יקבים המיצרים יין איכותי וטעים.