בואו נשבור שיא....

סניפטר

New member
47 בקבוקי רמי מרטן 47 בקבוקים

ללללללל לללללללל ללללללללל (אין לי מילים) אה ומוש תן תרספי ל "היק"

MEIMIS

New member
46

46 בקבוקי פיזאנג על הקיר 46 בקבוקים, באה כוסית והכינה לה "בננה שוקולד" :)

Crazy_Bitch

New member
45

45 בקבוקי מתנול על הקיר, 45 בקבוקים. בוא לו טפשון, שתה בקבוקון, ועכשיו הוא בבית חולים... 44 נשארו, מי עוד רוצה למות??

44

44 בקבוקי ייגר על הקיר 44 בקבוקים בא סטייליסט אמר וואלה וסיים בקבוק שלם ועכשיו הוא מת ז"ל אההה דרך אגב 43 בקבוקים

cloclo

New member
43

43 בקבוקי גרנדין על הקיר, 43 בקבוקי גרנדין, אם אתם רוצים לדעת מה לעזאזל אפשר לעשות איתם תתקשרו למודיעין, 43 בקבוקי גרנדין. אגב, אתם פסיכים לגמרי!

cloclo

New member
זאת אומרת,

42 בקבוקי גרנדין בסוף. רגע, אני עוד משתפשפת בעניין הזה...

marsala

New member
42

בקבוקי קונדיטון (זוכרים?) על הקיר נפל אחד............................ לא נורא 41

MEIMIS

New member
אני לא זוכר!

תזכירי לי... 41 גודייבה על הקיר 41 בקבוקים, אחד נפל בזמן רעידת אדמה 40 בקבוקים נשארו על הקיר

40

40 בקבוקי סמבוקה גולד על הקיר 40 בקבוקים אחד נפל עכשיו כולם רצים לריצפה לקחת את הזהב

gh231

New member
39 בקבוקי יין פטישים היו במטבח

פטרול לילה במימיות לקח... נשארו 38

MEIMIS

New member
38

38 בקבוקי גולדסטאר על הקיר 38 בקבוקים אחד נלקח על ידי הנסיך באנגליה.. 37 בקבוקים על הקיר

cabernet

New member
אפרת לא יודעים להפיק יין

יקב אפרת בחר נישה של עשיית יין לא איכותי ובמחיר זול כך שלא הייתי שותה אותו במידה ויש מים בברז הקרוב.... תנסה לעבור ליין איכותי ותרגיש את ההבדל, בישראל יש עשרות יקבים המיצרים יין איכותי וטעים.

סניפטר

New member
היי לך יש להם הצלחות קטנות

ונכון שאין להם מי יודע מה שם . אבל אני לא קניתי תיין וזה מה שהיה !!!

cabernet

New member
בחירת יין לשתיה.

שלום גם לך. ראשית אני שמח שלא אתה קנית את היין כי אז זאת בחירה באמת גרועה, אך החשוב ביותר בבחירת יין זה שאתה (השותה) מתחבר לטעם. אני לדוגמה לא סובל יין שרמת הגופרית בו גבוהה, אני מרגיש זאת בטעם וזה הורס לי את הכיף. בכל מקרה כאשר אני נשאל ע"י ידידים איזה יין לקנות אני משיב במספר סיגים שאני מחבב ואז אומר כי יין אשר נמכר בין 50-60 ש"ח הנו יין ראוי - זה לא חובה אך לרב זה עובד. בכל מקרה אני מאוד אוהב את כל (רב)יקבי הבוטיק הקיימים בארץ הם מיצרים יין איכותי מבוקר הייטב (קצת יקר). בברכה

סניפטר

New member
תראה אחרי שהייתי בתערוכת היין

מלפני חודשיים בערך שם הבנתי טעויות שלי ובגדול ! אבל לצערי אין לי את התקציב לכפר על טעויותי ! ולכן אני יודע גם להינות עם יינות יותר זולים (כל עוד הטעם הוא ראוי לשתייה מצדי). לדוגמה אני מחבב את שירז של כרמל סלקטד וכמובן שעם היה לי כסף עודף הייתי נכנס לנבכי המרתפים של יקבי הארץ והעולם ! אגב יקבי אפרת הוציאו יין חדש מתוק עם תיבול של פיסטוק וזעתר יין פשוט מעולה (אה ושותים אותו או חם או קר קקרח !

cabernet

New member
אפרת לא יודעים להפיק יין

יקב אפרת בחר נישה של עשיית יין לא איכותי ובמחיר זול כך שלא הייתי שותה אותו במידה ויש מים בברז הקרוב.... תנסה לעבור ליין איכותי ותרגיש את ההבדל, בישראל יש עשרות יקבים המיצרים יין איכותי וטעים.

למעלה