בואו נשבור שיא....

marsala

New member
83

בקבוקי מרסלה על הקיר (אי שם בפאלרמו מסעדת מאפיה סיציליאנית מלאה עשן סיגריות ומתחת המנורה חמישה משחקים פוקר, קולטים את התמונה??) דה נירו יורה ואחד הוא שובר!! ועכשיו אנחנו רק 82......( מה נעשה נעבור למים??...)

Crazy_Bitch

New member
82

82 בקבוקי טקילה על הקיר, 82 בקבוקים. מורידים אחד, מקפיצים מיד- 81 בקבוקים על הקיר...

81....

81 בקבוקי סמירנוף שחור על הקיר, 81 בקבוקים אחד אצלי כולכם מוזמנים - 80 בקבוקים על הקיר

marsala

New member
80

בקבוקי סאקה על הקיר ,בא הסמוראי הניף חרב והלך עוד ערב, נשארנו עם 79בקבוקים אחרים...

Crazy_Bitch

New member
79

79 בקבוקי קואנטרו על מגש, 79 בקבוקים. ניקח אחד ונביא למפגש, 78 בקבוקים על מגש...

MidNight Flame

New member
78

78 בקבוקי אמרולה על הבאר, 78 בקבוקים. לקחת אחת ואם אותו תפיל ישבר בקבוק עם הציור של הפיל...

MEIMIS

New member
77

77 בקבוקי בקרדי אנייחו על הקיר 77 בקבוקים, אחד חברתי שתתה בטעות 76 בקבוקים על הקיר :)

MEIMIS

New member
77

77 בקבוקי בקרדי אנייחו על הקיר 77 בקבוקים, אחד חברתי שתתה בטעות 76 בקבוקים על הקיר :)

unexpected

New member
76

76 בקבוקי פרנג'ליקו על הקיר,76 בקבוקים. אחד בא ולקח הנזיר, 75 בקבוקים על הקיר.

beatman

Member
75 בקבוקי היינקן על הקיר

אחד הדליק לי את המוח,74 בקבוקים על הקיר.....

Chewbacca

New member
74 בקבוקי

domaine de la romanee conti על הקיר, 74 בקבוקים if one of the bottles should happen to fall i'd be licking the wine right there from the floor

73

73 בקבוקי טגילה (תהילה, טאקו טאקו, סומבררו) על הקיר 73 בקבוקים זרקנו אחד כי זה נורא מגעיל חבל שלא זרקנו את כולם! היי היי!

gh231

New member
72 בקבוקי סוטשו

הביאו לי מיפן ערב סושי אחד אתמול עם ערן... נשארו 71 בקבוקים

Crazy_Bitch

New member
71

71 בקבוקי ג'ין על הקיר, 71 בקבוקים. קשה היא הלמידה, אחרי לילה של שתיה, 70 בקבוקים נשארו על הקיר.

70

70 בקבוקי סמבוקה על הקיר שבעים בקבוקים על הקיר מחר אחרי הבגרות בתנ"ך אני אוריד אחד לבד!

marsala

New member
69

בקבוקי פימס על הקיר בבאקינגהאם פאלאס, באה המלכה דפקה לגימה ונשארו שישים ושמונה.......

Crazy_Bitch

New member
68

68 בקבוקי גינס על הבר, 68 בקבוקים. אחד שבר, הועף לאלתר, 67 בקבוקים על הבר...

marsala

New member
68

בקבוקי קיר (בורגיניון, רויאל, לא משנה מה..) על הקיר האפריטיף נגמר הבקבוק אזל וחסל.. וויילי... נשארנו עם 67 Mosh De La Mosh

marsala

New member
67

בקבוקי קאשאסה על הבאר בקופאקבנה .. בשמש חם אש (הלך הברבוק) נשארו שישים ושש (למרות שצריך לומר שישים ושישה..........) Mosh de la nosh

סיאט

New member
66 בקבוקי יין רומני בבטני 66 בקבוקי

ושתיתי אתמול את כולם ונישארתי עם כאב ראש ו65 בקבוקים דרך אגב זה סניפטר ממחשב של ידידה ואין לי כוח להחליף שם משתמש . בייייייי

למעלה