בואו נשבור שיא....

rustynail

New member
65 בקבוקים על הבר...

אחד אתמול בעבודה בטוח נגמר(כי אי אפשר לא לשתות על הבר איזה יופי הזמן עבר:)) נשארו 64 בקבוקים על הבר(הממ ואני עוד עובד היום...אפשר להחשיב עוד אחד מראש) אז נשארו בעצם שישים ושלוש

Chewbacca

New member
המממ מה נעשה ל63

63 בקבוקי יין במקרר 63 בקבוקים רק יגמר חג שבועות נצטרך כנראה אותם עוד לשתות. אז נתחיל אם זה שמתאורר לי ביד, ירדן קברנה סובינון 1996. שחיכה בסבלנות לאירוע משמח אז... 62 more to go

Chewbacca

New member
זה מה שקורה כששותים

רק תחליפו את 63 ב64 ואת 62 ב63 ותמשיכו מ63

63 לפי בקשתו של צ'ובקה

63 קוארוו 1800 על הקיר (הלוואי) 63 בקבוקים אם אחד יגמר אני אשבר 62 בקבוקים על הקיר

MidNight Flame

New member
62

62 בקבוקי רמי מרטן על הבאר, 62 בקבוקים. כל כך יקר! כל טיפה שתשתה - כדאי שעליה אחר כך תבכה. הבקבוק של הXO יגיע עוד די הרבה זמן אבל יגיע.

MEIMIS

New member
61

61 בקבוקיי רום על הקיר 61 בקבוקים בא קפטן מורגן שתה בלגימה ואח"כ הקיא את הכל באלסלה...

stardust20

New member
61

בקבוקי שיבס על הקיר והיי אני חדשה נעים להכיר נגמר אחד נשאר 60 60 בקבוקי...שיבס על הקיר חחח

MEIMIS

New member
שלך היה 60

שלי זה 59 59 בקבוקי סטוליצ'ניה על הקיר 59 בקבוקים ליברמן בא שתה בלי בעיה ואח"כ נכנס בערבים בברכה

MidNight Flame

New member
58

58 בקבוקי לימונצ'לו על הבאר, 58 בקבוקים. אחד נשבר? לא נורא! סניפטר יכין לנו חדש חח

Chewbacca

New member
קצת נתקע אז...

57 בקבוקים ריקים במדף 57 בקבוקים שכבר שתיתי רק אחד אני רוצה להוסיף, בקבוק אופטלגין שיעזור עם החמרמורת

Macallan

New member
55

55 בקבוקיMacallan Cask Strength על הקיר, באו החבר'ה שתו בקבוק במהלך מהיר ואני נשארתי עם 54 בקבוקי White Horse על הקיר...

gh231

New member
54 בקבוקי קלואה

היו על שולחן מפגש מהצבא, זכרון ממזמן נשארו 53 בקבוקים

Crazy_Bitch

New member
53

53 בקבוקי בריזר על הקיר, 53 בקבוקים בא לו צפונבון, לקח בקבוקון 52 בקבוקים על הקיר..

52

52 בקבוקי גרנד מרנייר על הקיר 52 בקבוקים אני כל כך עייף בשביל למצוא חרוז... 51 בקבוקים

51.....

51 בקבוקי לגבולין על הקיר.... עברתי ליד ולקחתי את כולם. שמישהו ישים 50 בקבוקים של משהו אחר, כי אני לא מחזיר אותם לשם. (אלון, שכותב עכשיו מצפון קרוליינה שם הוא יהיה בחודש הקרוב
)

marsala

New member
49

בקבוקי שמפניה וורודה אחד עמד פתוח ,הפכה רדודה ,,הופ ,ארבעים ושמונה Mosh

marsala

New member
50

מגנומים של שאטו לאפיט ( הופה ,זכיתי בלוטו!!) לקחתי אחד לביקור מולדת (לשתות איתכם כמובן... )נשארו 49

marsala

New member
48

בקבוקי טנקירי על קירי ליים וגם טוניק ועשינו גם "היק" ועכשיו רק 47על קירי......

למעלה