בואו נשבור שיא....

MEIMIS

New member
בואו נשבור שיא....

שכל אחד ימשיך :) 99 Bottles of beer on the wall, 99 bottles of beer, take one down, pass it around, 98 bottles of beer on the wall. תמשיכו! :) שוברים שיא בעמוד... 99 הודעות :)

MEIMIS

New member
הכל התבלבל!

בואו נרשום בעברית.... 99 בקבוקים על הקיר, 99 בקבוקים, שברנו אחד על ראשו של ערסון(שכל אחד יאלתר פה מה שבא לו) 98 בקבוקים על הקיר... :)

סניפטר

New member
98 בקבוקי בנדיקטין על הקיר....

ואם במקרה נפל נישבר נדם נגנז נשבז בקבוק בנדיקטין ונישארנו עם 97 בקבוקים על הקיר אל אבוי מה יקרה להבא שישבור ....

97

בקבוקי בייליס על הכיר 97 בקבוקים על הכיר אם אחד יפול אני אבכה 96 בקבוקים של בייליס

MEIMIS

New member
96

96 בקבוקים על הקיר 96 בקבוקים אם אחד ייגנב זה הלגבולין של אלון 95 בקבוקים על הקיר :)

Crazy_Bitch

New member
95

95 בקבוקי אניס על הקיר, 95 בקבוקים, You thake one down (שיקחו את כולם...) 94 בקבוקי אניס על הקיר..

MidNight Flame

New member
94

94 בקבוקי קלואה על הקיר, 94 בקבוקים, שלא יפלו, זה ממש לא יפה! שמישו יבוא ויכין לי קפה!

MEIMIS

New member
93

93 בקבוקי דרמבויי על הקיר 93 בקבוקים לקחנו אחד לחאפלה בים 92 בקבוקים על הקיר

Crazy_Bitch

New member
92

92 בקבוקי קלבדוס על הקיר, 92 בקבוקים, עם אחד חגגנו (את ה-92 במגן בהיסטוריה), 91 בקבוקי קלבדוס על הקיר...

סניפטר

New member
91 בקבוקי ערק זחלאווי על הקיר

91 בקבוקים ועם מישהו יפיל אחד אשאר עם .. ובלי יד (כי אני אפוצץ תטמבל !

90

90 בקבוקי ג'וני ווקר כחול על הקיר 90 בקבוקי ג'וני ווקר ביום ראשון אני שותה אחד (הא! הא!) זה משאיר לנו 89 בקבוקים!

סניפטר

New member
89 בקבוקי לימונצ'לו על הקיר 89 ....

בקבוקים אתמול החלטתי לדפוק את הראש ונישארתי עם 88 על הקיר... ובאמת אתמול חיסלתי עם חבר של המשפחה בקבוק של לימונצ'לו שלי . ואני עוד המשכתי לרדת על בקבוק יין לבן של יקבי אפרת .

Crazy_Bitch

New member
88

88 בקבוקי אדבוקט על הקיר, 88 בקבוקים, לוקחים אחד- וגם זה יותר מדי, 87 בקבוקים על הקיר... סניפטר... ערק? אכזבת!

86....

86 בקבוקי אפטר שוק על הקיר 86 (יש לקרוא כ שמונים ושישה) בקבוקים אחד שתית אני מרגיש מסובב 87 בקבוקים על הקיר

MidNight Flame

New member
85

85 בקבוקי אבסינת' על הקיר, 85 בקבוקים, אם לא תזהר אחד ישבר (אבל עדיין עדיף על לשתות בקבוק!) עכשיו 84 בקבוקים על הקיר! (לא על הבאר?)

TheLightMan18

New member
Number 83

84 בקבוקים, אם לא תזהר אחד ישבר (אבל בגוף שווה יותר!) עכשיו 83 בקבוקים על הקיר! (לא על הבאר?)

למעלה