בואו נפתח דיון

HairyPoota

New member
אני מסכים...

כללללללללללללללללל תוכנית ששודרה אז פשוט הייתה טובה!!!

orbanneo

New member
אבל תחשבו על זה רגע

אם כל תכנית ששודרה פעם הייתה טובה מבחינתנו אז אולי אם היינו יללדים היום, אז היינו אוהבים את התכניות של היום ולא של פעם... כלומר, ראיתי לאחרונה פאוואר ריינג'רס וזה לא היה משהו, בניגוד לאיך שזה היה כשהייתי קטן... ואני מעוניין לציין עוד את תכנית המילניום מבחינתי: צעירי תל אביב- לא כולל שרות. גאוניות לשמה.

HairyPoota

New member
תבין...

הסגנון שאתה ראית פעם היה מותאם לגיל שלך.... עכשיו התבגרת...והתוכניות שאתה אהבת....יראו לך טיפשיות...אבל זה כל הקטע בילדים קטנים! היינו ממש תמימים....נילס..עשה מעשה רע...הפך לגמד! יש מושר השכל בכל דבר.... היום...החניכים שלי בכיתה ד' וכבר שמעתי שילדים שם מתנשקים....וכולם חברים...לנו זה לא היה! עוד משו....לחניכים שלי יש ICQ!!! WTF?!?! הטכנולוגיה הורגת אותנו!!!

ThE uVa

New member
צעירי תל אביב../images/Emo99.gif

לאחותי היה את כל התוכניות מוקלטות. ואז בטעות השכנה שלנו מחקה את הכל
אבל יש עכשיו לא כולל שרות ב11 נראה לי, אז היא מקליטה. ואין על הקטקטים. והחתולים הסמוראים!!!

ofrikit

New member
תראה

אם היום הייתי רואה שיש בטלויזיה פיטר פן או המומינים או בולי או כל תוכנית אחרת הייתי מאושרת ביותר,ורואה אותה בשמחה! פאוור ריינג'ר היום דווקא לא,פעם כן.

HollowSHIT

New member
תחלס...

למי שמועניין.. (אני עדיין רואה מומינים..) כל יום ב 14:25 בערוץ החינוכי (11) = (1) סדרה בת זומה!

FiFi 59

New member
כן כן זה תוכניות!

לא הדרעק של ערוץ הילדים המעפן הזה!!

Lorelai

New member
אבל את לא ילדה!

על זה אני מדברת! ילדים לא אמורים לראות קלולס, ילדים לא אמורים לראות שם נשואים פלוס, אז מה אם שמו את זה מאוחר (כשזה עוד היה שם)- הם עדיין רואים את זה. שחר ראה.

למעלה