בואו נפתח דיון

Mooa-Numi

New member
לא היו מקוריים באותה תקופה.

איית שגב, אפרת רייטן, אפרת רייטן.. לא, ערוץ הילדים היה פעם ממש אחלה. עד כיתה ד' הייתי רואה את זה בכיף. ואז זה התחיל להיות ממוסחר ומגעיל ומלא בשטויות כמו פוקימון. פעם היו מקוריים, לא קטנטנות כל היום. נגיד השידור מהזריחה, מישהו זוכר את זה?

orbanneo

New member
אני רק רציתי להדגיש שאפרת רייטן היא

אלילה.

ofrikit

New member
אוי התוכניות של פעם,תענוג!

אבל גם ערוץ אחת כבר בקושי משדרים אותם היום יש החדר של חני וחיקויים זולים של רחוב סומסום. אבללל היה פעם ערוץ הילדים איכותי ביותר עד שהתחילו להתמסחר ולשים תוכניות מזויפות עם רודריגו ומעפנים אחרים.

ofrikit

New member
אני לא יודעת אם זה יעזור...

אבל זה מה שיש לי ועדן הוסיפה אתר עם השירים עצמם!

HollowSHIT

New member
אנחנו הילדים שגדלנו על:

שאלתיאל קוואק.. העופנוברים.. בימבה.. בולי איש השלג!!.. נעלונים (שכאלה).. דנבר הדינוזאור האחרון.. (וכל יום חמישי אחרי דנבר היה את התוכנית הזאת על החיזר הירוק) שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לו... הדבר היחיד שהייתי רואה בערוץ הילדים היה הוגו... אבל גם את זה הפסיקו אם אני לא טועה... אז ביקרון.. אני גדלתי על תוכניות הערוץ הראשון.. ולא ערוץ 6 הדרעק הזה... איזה תוכניות אתם הייתם רואים?

HollowSHIT

New member
ואם כבר מדברים על בולי..

מישהו ראה ביום טוב את ההוא שעשה מערכון על בולי איש השלג.. וכל מיני משחקי מחשב ש"אנחנו" שיחקנו כשהיינו קטנים.. הוא עשה חיכוי מושלם של הנסיך הפרסי!! אני גדלתי על המשחק הזה.. כל כיתה א-ב-ג חרשתי אותו!! בכל מקרה.. מה שרציתי לשאול זה אם מישהו ידוע את כל המילים לשיר בולי איש השלג? (בולי הקטן וליבי גם.. בולי הקטן וליבי גם.. משהו משהו משהו משהו משהו משהו משהו חברים הטובים של בולי הקטן)

orbanneo

New member
בולי הקטן וליבי גם,

בולי טייס ובולי ים, בולי צייר ובוּבי שם, חבריו הטובים של בולי הקטן.

orbanneo

New member
אני חושב שקצת הזנחתם כמה תכניות:

תכניות מעולות שהיו פעם ובעצם הן משודרות גם היום אבל בפוקס קידס (איכסה פיכסה): צעירי בברלי הילס שוטרים וגנבים פאוור ריינג'רס(!!!)

למעלה