בואו נפתח דיון

HairyPoota

New member
אם כבר נוסטלגיה...

אז...אתר שיש בו המממון משחקים ישנים!

chaosoda

New member
כן אבל אי אפשר להוריד ממנו!!...

כי זה עושה דף תמיכה בזה!!!.

DoooN1

New member
שחכתם כמה תוכניות ..(לא הרבה..)

לקרוא הכל זה חשוב אי אפשר לא להזכיר אותם! איפה הזרבובים?!?!?! איפה בלי סודות?!?! קישקשתא?!?! הבית של פיסטוק?! הקטקטים פרפר נחמד רחוב סומסום הנפלא רכבת ההפתעות!!!!!!!!! הצריף של תמרי! פינוקיו החתול שמיל אבירי האור הקסום עליסה טאו טאו רוני וליטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$#$ כוח הוידאו דובי הדוברמן פאקינג אופה היי רון הדבורון שעת סיפור עם אבא בונה!!!(מלך)!! אמיגו!!(רק חבר שלכם ולא יותר!!) אלף (החמוד הזה..) צער גידול בנות(טוב נו זה רק אני:) באטמן,סופרמן.. בת הים הקטנה!!(גרר) גארפילד דלפי!!!!!#@$@#%^#$^!!!!!!%$#^%$*%$~!!!!!%$#^&%^*&!!!! דני שובבני!! הקוסם מארץ אוץ!!! טזמניה!@@ כמובן מוש השור מייטי מקס פופאי!!

FiFi 59

New member
אני הזכרתי ../images/Emo46.gif

זה מעליב מה שקורה פה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
בא'נה יא דפוקים!

שכחתם את הטייני-טונז! (Tiny Toons) בא'נה הייתי גרופית מטורפת של זה.. הייתי מקליטה פרק וצופה בו איזה חמש עשרה פעם אח"כ

HollowSHIT

New member
לא כל כך הייתי רואה טייני טונס

או לוני טונס... אבל הייתי רואה "אנימניאקים" עם האחות.. זאת הייתה "ה"-סדרה!!!!!!! והיה לי גם סרט של טייני טונס שאני זוכר שחרשתי אותו.. אבל יותר אהבתי We are the anamaniacs, we don't have to pay contracts they lock us in the (something when ever we get cough קצת השתגענו את כולם (something) we are the animaniacs משהו משהו משהו משהו.. (זה מה שאני זוכר מהשיר)

YaLdoNet 4 EveR

New member
אז יש לך חתיכת ילדות עשוקה!

*אמרה הילדה שלא יכולה להשתתף בשרשור כי היא לא מכירה אפילו חצי מהסדרות שעולות בו..*

HairyPoota

New member
יא הומו!

אנימניאקס זה חדש יחסית! זה הגיעה לארץ שהיינו בכיתה ו' ז'

HollowSHIT

New member
לא יא דביל...

כיתה ו' ו-ז' לא הייתי בארץ... זה היה בכיתה ב' וג'

HollowSHIT

New member
הודעה חשובה בקשר למומינים ../images/Emo44.gif

כל יום ב14:25 בערוץ החינוכית יש מומינים
כל יום מומינים... אני אומר שנחזיר את המומינים לשגרה... אם תרצו אין זו אגדה... אנחנו מסוגלים.. כל יום ב 14:25 בערוץ 11 (חינוכית)

HollowSHIT

New member
ספונג' בוב הוא

סתם הומו הוא פוזר.. אבל הוא באמת חנון.. הוא לובש מכנסיים גבוהים ו Suspenders כמו של מחב(א) ? אש =(משמע) הוא פוזר.

למעלה