בואו נפתח דיון

Lorelai

New member
אני בעד להחרים אותו

לא, רגע.. זה לא יפריע..
צריך לפרוץ במחאה.

Sivush

New member
כן!!!!! ../images/Emo88.gif

וללמד את הילדים מה זה מומינים ונעלולי פלא או נעלולים או איך שלא קראו לזה ( שכחתי....)

Lorelai

New member
נעלולי פלא ../images/Emo9.gif

טוב, אני הלכתי לחסום את ערוץ הילדים בבית ולתכנן הפגנה.

ayalon6

New member
יש את התוכניות האלה מאז שאני זוכר..

את עצמי היה פעם מ-20:00 בערב (איזה עוד 20:00 יש??) היה 6+ (עם פרומו מאגניב כזה שכל מני דברים קטנים שמרכיבים 6+) ושם תמיד היה: אריזה משפחתית, נשואים פלוס ועוד כמה סדרות שאני לא זוכר איך קוראים להן... ככה שאם אתה לא ראית את זה עד עכשיו סימן שבאמת יש ילדים שלא רואים טלוויזיה בשעות כאלה (ולי יש כבלים מגיל שנתיים ומשהו, יש לנו סרט ווידאו שרואים אותי מדבר מצחיק וברקע רואים את הממיר) וזהו שיחה מיותרת בין שמרית לאחותה..

Tapuhi

New member
ברור שילדים רואים את התוכניות

האלה!! אני בכיתה ג' ראיתי את כל התוכניות שציינת. הכי אהבתי לראות נשואים פלוס עם אבא שלי כי הוא מאלה שצוחקים מהבדיחות בקול רם..
אני אוהבת את שחררררררררררררר (..שחף?
)

FiFi 59

New member
יושמד ערוץ הילדים לאלתר!!

ערוץ 23 לשילטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערוץ הילדים זה ערוץ הטנלובלות לקטנים!! אני לא מרשה לאחותי לראות את הערוץ הזה!! אני מגדלת אותה לערוץ 23 איפה שמשדרים המומינים!!! מה שמזכיר לי שיש המומינים ב14:25 וב15:55

FiFi 59

New member
עצומה נגד ערוץ הילדים!!!

זה בהמשך למה שכתבתי בגלל זה זה משורשר אליי איפה התוכניות החינוכיות?! איפה המומינים איפה שאלתיאל קוואק (למרות שפחדתי ממנו) איפה הדרדסים פיטר פן נעלולי פלא דובוני איכפת לי איפה כל זה?! אני בעד שיוחזרו התוכניות אלה ונוספות לערוץ ומיד!!!! שהערוץ באמת יהיה לילדים ולא ערוץ טנלובלות לצוציקים! מי איתי? ד"א התוכנית היחידה ששוה צפייה בערוץ הזה זה ארתור!

ofrikit

New member
ווואיי דובוני אכפתלי!!

פאק אם רק היתה לנו דרך לעשות משו,הייתי עושה! אני לא רוצה לדעת איזה תוכניות יהיו כשלנו יהיו ילדים זה יהיה נוראי!!

לוגי הוא המלך החדש!

מי שלא ראה את שי אביבי חובש כובע טמבל ב"שני מומחים וטמבל" ומי שלא ראה את אודי (זה מאודי ואביעד) מריץ דחקות עם זה שעושה את "אורנה זו כיתה שלך" ב"לכו חפשו" לא יודע מה הוא מפסיד. מי שלא ראה את "שמן" מביא מכות לג'ינג'י הקטן ב"היה היה" שיבושם לו. ואני גם רוצה להגיד שערוץ הילדים זה ערוץ שהרבה פעמים יש בו סדרות טובות ומושקעות. למשל: "דרגון בול זי" שאני לא רואה את זה אבל זו סידרה מצליחה מאוד בעולם. "פוקימון" אותו דבר. "אדומות" שזאת אחלה סידרה. הספיישלים משוררים שלהם. "clown high" כל מוצאי שבת סידרה בת זונה.

orbanneo

New member
תתבייש לך!!

לוגי אכן שולט אבל דרגול בול זי?? לאן הגענו? איפה עובר הגבול?? אין לך קווים אדומים??? בושה, וחילמה, וחרפה!!!

שמע אני לא רואה את התוכנית הזאת

אבל היא תוכנית מאוד מצליחה בעולם שאוהבים אותה גם מבוגרים כך שאפשר להגיד שהיא תוכנית "איכותית"

HairyPoota

New member
אתה ראית פעם "פינת אור"?!

אני ממש לא מבין איך הם יכולים לאהוב את זה!! הצילום גרוע! השחקנים עוד יותר!!! ולפעמים יש קטעים שאתה יודע הוסיפו במחשב....וזה נראה פשוט גרועעעעעע! קיצר....אני שוקל באמת לכתוב מכתב למנהל ערוץ 6... מכתב רציני ומונסח יפה....מישהו רוצה לעזור לי להתפלצף?!

לוגי ראיתי קצת וזה נחמד...

אבל דרגון בול?!"דרגון בול זי שאני לא רואה את זה אבל זו סידרה מצליחה מאוד בעולם"-זה סיבה לשים את זה?איפה היחוד של הנוער הישראלי?תוכניות כמו דרגון בול מגדלות ילדים ליהיות זומבים של אנשים בעלי אנטרסים... בגלל תוכניות כאלה האלימות גואה..האנשים שראו דרגון בול וניסו להשיג כמה שיותר קלפים(שאפשר להשיג בכל מיני חטיפים)יקנו אחר כך בגדים בTNT,רק בגלל המותג וזה שזה נפוץ בכל העולם...

chaosoda

New member
ערוץ הילדים התמסכר שטלמניה...

עלתה לשדורים כי פעם היה : נשואים פלוס אריזה משפחתית הנסיך המדליק מבלאייר וכו... כאילו כל הסדרות הלא מצוירות הטובות

chaosoda

New member
כל הסדרות שטובות באמת היו ב...

חופש הגדול (לפני שהוא התמסחר)

למעלה