בבקשה, אודה לעזרה

שניפית

New member
בבקשה, אודה לעזרה

שלום לכולם, רציתי אם אפשר לקבל עצה, אני הייתי בקשר די רציני עם בחור שהיה פרוד ואז גרוש (לא היינו יחד כשהוא היה נשוי) הבעיה היא שהוא לא גר בארץ אלא במדינה שבה מתעסקים המון עם כישופים. אישתו לשעבר שהיא אחת הנשים היותר מסוכנות שיש לא בוחלת באמצעים ואפילו איימה להרוג את הילדים שלהם אחרי שגילתה עליי (הוא סיפר לה), אני והוא היינו (ואני עדיין) די בטוחים שהיא משתמשת המון בכישופים וכאשר הוא סיפר לה עליי היא אמרה לו שהיא רוצה לדבר איתו רק בעוד שבועיים על כל הנושא הזה של החלוקת רכוש, לא ממש הבנו למה דווקא שבועיים אבל זרמנו עם הנושא. לאחר שבועיים בדיוק!!! על היום המדויק!!! החבר שלי פתאום התהפך לגמרי ואפילו אמר לי שהוא חושב שהוא מתחיל להרגיש אליה שוב איזשהו רגש.... זה אחרי ששלושה ימים לפני זה זה הגיע למצב שהיא הוציאה עליו סכין והרביצה לו עם אבנים, אני די בטוחה שהיא כישפה אותו. חשוב לי לציין שאני פונה אליכם יותר מפחד מסוים ולא ממשהו אחר כי אין לי לגמרי אמונה נחרצת בעניין של כישופים באמת קיימים או לא, זאת אומרת אני מאמינה אבל לא רוצה לחשוב על העניין ובגלל זה גם חתכתי את כל הנושא איתו, מן סוג של לא להכניס ראש בריא למיטה חולה אבל אני מאוד מפחדת שעכשיו היא תנסה להיתנקם בי כי היא אמרה לו שהיא עוד תראה לי מה זה להתעסק איתה... האם יש איזושהי הגנה שאני יכולה לעשות על עצמי? והאם יש דרך לדעת אם היא עשתה לי משהו? אני לא ממש רוצה לחכות ולראות אם כן או לא כי אני מאוד מפחדת ממנה... אני אודה לכל תשובה ואם אני נמצאת במקום הלא נכון אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים.

ljs

New member
לכל מי שלא הבין מה כישופי אהבה

יכולים לגרום, הנה לו דוגמא. בהנחה שהסיפור נכון, מדובר פשוט בטרגדיה. לצערי, אין ביכולתי לעזור בגלל חוסר ניסיוני בנושא. מקוה בשבילך שהעניין יסתיים בטוב.

שניפית

New member
הסיפור נכון וזה אפילו לא חצי

הסיפור נכון וזה אפילו לא חצי מהסיפור ויש לציין שהבחורה השתגעה לגמרי והיא משוגעת ברמות מאוד מפחידות ומסוכנות והיא לא הייתה כזו פסיכית לפני שהתחילה להתעסק עם כל הכשפים האלה, זה לא הבעל הראשון שלה אלא השלישי ושני האחרים (שהם גם ישראלים) חזרו לארץ וכיום מאושפזים בבית חולים לחולי נפש... בבקשה, אני יודעת שהיא לא תגזים בתגובה אליי אבל אני רק רוצה לצאת מהסיפור הזה ולהגן על עצמי...

PurpleFilth

New member
באיזה מדינה מתעסקים המון עם כשפים?

הייתי רוצה לסוע לשם =] לגבי ההגנה: באופן כללי, חוסר האמונה שלך בכשפים שלה אמור להספיק, אם היא באמת כישפה כאן משהו. אם את עדיין מפחדת, את יכולה ללכת עם קמיע פשוט, כמו חמסה או עין כחולה, אם את יהודיה מאמינה את יכולה להשתמש במגן דויד, וגם רחצה במקווה אני חושבת שתעזור. בקיצור, כל עוד את מתחברת לזה, לא משנה במה את משתמשת.

שניפית

New member
בוליביה

הם מוכרים שם חומרי כישוף ובובות וודו בשווקים שלהם ליד הבגדים ודברי אומנות שהם מכינים...

MetalSinagouge

New member
חצי מקליפורניה מלאה בחנויות כאלה.

ואנשים לא נמשכים מי יודע מה. כשמדובר בדת וודו היא די.. אהממ.. בקשר לכישוף: ראש המסדר האחרון שהספיק לכהן אצל האבירים הטמפלרים, לפני שהוא נשרף על מוקד לפני 699 שנים הוא צעק שפיליפ והאפיפיור (הם אלה שהרסו את המסדר, טכנית) ימותו בתוך שנה מהיום הזה, והם באמת מתו. הכוח של המילה. לפעמים זה יותר down to earth ממה שאנשים מציגים את זה.

ljs

New member
הטמפלרים,

היו מסדר מאגי בנוסף להיותם מסדר אבירים?

RainBird

New member
הם היוו את הבנק הראשון. וגם הואשמו בעבודה עם השטן באופן רשמי וזו הסיבה שניתנה לציבור להריסתם. באופן מעשי פיליפ היפה רצה את הכסף שלהם שנעלם באורח פלא ימים לפני שהוא שלח חיילים לתקוף אותם. אני מאמין שאם תשאל את אחד הטמפלים על עבודה מאגית הוא יעלב עד עמקי נשמתו על זה שרמזת שהוא מאמין בדבר אחר מלבד ישו הצלוב. זהו בערך ../images/Emo13.gif

ljs

New member
נעלם באורח פלא,

אתה רומז שהיתה מעורבות של מאגיה? אגב, יש כמה ספרי מתח, חלקם טובים חלקם פחות, שמבוססים על הסיפור ההוא. בכל מקרה, בסיס הסיפור עצמו, מאד מעורר הזדהות.

RainBird

New member
אני מרמז על יכולת ריגול בממשל. יעיל הרבה יותר מכל לחש שאתה יכול לחשוב עליו.

ljs

New member
טוב,

עם התיאורים על העושר האדיר שלהם אין כל פלא אם היו להם קשרים בכל מקום. למרות שלסיכומו של דבר, הם אלו שהפסידו במערכה, עם כל הקשרים.

RainBird

New member
לפיליפ היה פשוט מזל. האפיפיור קלמנט היה חבר ילדות שלו, אז ההוצאה מהכנסייה + הצבא הצרפתי הצליחו לעשות את הפעולה בצורה די יעילה.

MetalSinagouge

New member
את זה כבר לא נדע:)

לפי דונאלד מייקל קרייג, יש סיכוי שהטמפלרים למדו שיטות סופיות (מלשון סופיזם, המיסטיקה האיסלמית). לפי העקרונות שאני הבנתי היא די מזכירה את "ההתעוררות" במטריקס, ואם לדבר במושגים יותר קשורים אז גורדייף "החזיר אותה לחיים". עוד משהו שקראתי אצל רוברט אנטון וילסון, הוא חושב שיש סיכוי שכדי להתקבל לטמפלרים כן היה צריך לחלל את הצלב והנצרות, כדי שהמסדר בתורו, יכול לעצב את ראיית העולם או יותר נכון "תעלת המציאות" של המתקבלים. הוא ביסס את זה על 8 המעגלים העצביים של טמותי לירי, ואני עושה להסבר הזה אבל נוראי על ידי הפשטנות שלי, קראתי את זה אתמול אבל אני כבר לא זוכר הרבה. גם היום יש טקסים דומים אצל חלק מלשכות הבונים החופשיים, בינהם המועמד נזרק לבאר אפלה ואז נמשה מתוכה, שזו "מטאפורה" כזו ללידה מחדש.

ההגמון

New member
הבונים החופשיים

עושים הרבה יותר מזה. והרבה מאוד דברים שהם לא צריכים לעשות. ומי שביקר במה שהיו פעם מקומות המפגש והסגידה שלהם, מבין.

ההגמון

New member
לא על גבי הפורום.

מכיוון שזה חושף מקומות ואנשים, ואין לי כוח להתחיל לסנן כל מילה.

Bastat

New member
הבונים החופשיים

אני מכירה מישהו שהוזמן לצלם טקס של הבונים החופשיים - הוא עבר תהליך שבו הוא מתחייב (ויותר) לא לדבר בחייו על מה שהוא צילם ובאזור היתה אבטחה מאוד מאוד כבדה כך שאני ממש בספק שיש לך מושג מה הבונים החופשיים עושים ואפה הם עושים זאת.

Bastat

New member
אשמח אם תוציא אותי מהספק

ותתן לי לחשוב על הנחה אחרת אם אתה אומר שאתה יודע אחרת ובא לך לשתף

למעלה