באתי להיצלב

האלטרנטיבות שלך הן:

א. להסתגל ולשתוק. ב. לנסות "להסתדר" - להגיע להסדרים מיוחדים עם הבוס, למצוא מקום עבודה אחר, למצוא עבודה אחרת, לתכמן. ג. לעשות מה שעשה פועל הרכבת הראשון שנמאס לו לעבוד 16 שעות או האשה הראשונה שנמאס לה ששוללים ממנה את זכות ההצבעה או ההודי הראשון שנמאס לו מהאנגלים.

triniti_b

New member
אצלי בסטארט אפ

כמישהי שמגיעה מאותו עולם למדתי מספר דברים, שסותרים את דבריך: 1. לו"ז לעיתים רחוקות "נכפה" ע"י הלקוח. בד"כ מדובר במשא ומתן. אם למנהל/ת החברה חשובה השפיות והחיים שמחוץ לעבודה של עובדיהם, הם ישאו ויתנו באופן שיאפשר לעובדיהם לא לעבוד באופן המוטרף שאתה מציין. כן, עדיין יעבדו קשה מאוד, אבל לא לילות לבנים, שבתות וחגים, כי הרי כמו שאני ואתה יודעים ההספקים בזמנים האלו ממילא מופחתים. 2. הנהלה שעובדיה חשובים לה תאפשר להם: - לעבוד חלקית מהבית. - להשתתף בישיבות ועידה עם חו"ל מהבית. - להביא את הילדים לעבודה כשאין להם ברירה או על בסיס קבוע, אם הדבר אינו פוגע בהם או בעמיתיהם. - לעבוד באופן מפוצל: ימים ארוכים מאוד מחד וקצרים מאידך. אגב, כל מה שציינתי כאן עבד היטב בחברה שלי. נוסף לתפוקה טובה, זכתה החברה גם בעובדים שמכירים תודה למקום העבודה שלהם, ויודעים להעריך אותו. אני מודעת לכך שיש חברות מעטות שפועלות כך, אך אני מקווה שיותר ויותר חברות יתחילו לעבוד כך. חוצמזה, אני מאחלת לך שהסטארט אפ שלך ישרוד, אבל wake up and smell the flowers חייך חולפים לך מנגד, בזמן שאתה מרויח כסף עבור היזמים והמשקיעים. חלפו הימים (הקצרים) שעובדים עשו כסף גדול מאופציות. לא חבל?

nirdagan

New member
למה שתהיה לנשים זכות הצבעה?

הרי בין כה וכה אין הרבה נשים בפוליטיקה! זו תשובתי לטענה שהנשים אינן שאפתניות לכאורה. השאיפות של בני האדם (נשים וגברים) נגזרות במידה רבה מהציפיות החברה\משפחה מהם. ניר

אלדד26

New member
ואני בכלל באתי לדון עם טל ../images/Emo8.gif

גבירותיי, לכל מי שכתבו לי עשרות מכתבים זועמים פחות וזועמים יותר, באמת שנהניתי בחברתכן - בהחלט רואים שיש עם מי לדבר ושמחתי להשתתף בדיון הסוער שהלך פה היום. אני פורש כי העסק גוזל הרבה יותר מדי זמן מזמני. אני מאחל לכולנו שוויון אמיתי ומלא בין המינים, בלי יותר מדי חיכוכים בדרך
בכבוד עמוק, אלדד.

למעלה