הקשיבו הקשיבו
אני שמח בצורה שקשה לי להגדיר, וכל זה BECAUSE... חזרתי לפני כמה ימים ממחנה פסח של השומר הצעיר (אני יודע אני יודע תרדו ממני).... מתוקף היותי אחראי על האוכל (פשוט כי אם אני לא יעשה את זה אף אחד לא יזוז) ומתוקף היותי שייך לקן (שזה המקבילה של שבט בצופים) קיבוצי, וקיבוצניקים אוכלים הרבה, מצאתי את עצמי יושב ומטגן 64 שניצלים (ענקיים) ל22 איש(!). עד פה הכל בסדר לא?! עכשיו מה שקרה שאדם שאיך נומר... השכל שלו מתרכז באזור הכליות ומטה החליט שלא היה לו מקום לשים את המחבת עם השמן הרותח אז הוא שם אותו בתוך המדורה(!) ראיתי את זה, ראיתי איך האש מגיעה למחבת, וראיתי 15 איש מסביב למדורה, קפצתי על המחבת הוצאתי אותו מחוץ למדורה, אבל, זה עלה לי בכוויות חמורות בכפות הידיים, מה שמנע ממני את היכולת לכתוב ל-4(!) ימים... אז למי שתהה למה לא הייתי פה, מה שבטח לא קרה (בגלל כל הקטע הזה של אני חדש ויש תהליך קליטה וגם בגלל שתפוז אנטישמים), אז זאת הסיבה! 2. מה שבאמת בגללו כתבתי את ההודעה זה בגלל שעברתי לחדר חדש בביתי הקט והצנוע, החדר הוא בעצם עלית גג והוא ע-נ-ק! אז לקחתי את המחשב, חיברתי אותו למערכת סטריאו, חיברתי אותה ל-DVD, חיברתי אותו לפאטיפון, חיברתי אותו לטלוויזיה (שאני לא רואה אבל מה זה משנה) ואתם לא מסוגלים לתאר באיזה איכות אני שומע עכשיו מוזיקה. ~אחחחחח השלמות~ Eyal