../images/Emo150.gif אמריקאי, צרפתי וישראלי.....
לא, זאת לא התחלה של בדיחה, אני סתם לא יודעת מה לכתוב בשורת הכותרת
כמה משתתפי פורום צריך כדי להחליף נורה?
1 כדי להחליף את הנורה ולהודיע שהנורה הוחלפה 14 כדי לחלוק חוויות דומות על החלפת נורות ולספר כיצד אפשר להחליף נורות בצורה שונה 7 כדי להתריע בפני הסכנות שבהחלפת נורה 27 כדי להצביע על שגיאות כתיב/איות בהודעות בדבר החלפות נורה 57 כדי לקטול את בודקי האיות 41 כדי לתקן את בודקי האיות 6 כדי להתווכח אם אלו "נורות" או "מנורות"... עוד 6 כדי לגנות את ה-6 המציקנים ההם 2 מומחים מהתעשייה כדי להודיע לכולם שהמינוח הנכון הוא "נורת חשמל". 15 "יודעים-יותר-מכולם" שטוענים שהם "מבינים" בתחום ושהמינוח "נורה" נכון לחלוטין 156 כדי לשלוח אימיילים למנהלים שכללי הפורום מופרים 109 כדי לפרסם הודעות שהפורום בכלל לא עוסק בנורות ו-"נא לעבור לפורום נורות". 203 שידרשו ששרשורים מפורום חומרה, כללי ונורות יפסיקו להופיע בפורום הזה 111 שיגנו על הפרסום בפורום הזה בטענה שכולם משתמשים בנורות ולכן השרשור כולו רלוונטי לפורום 306 כדי להתווכח איזה צורה של החלפת נורה היא הטובה ביותר, היכן לקנות נורות, איזה סוג הוא הטוב ביותר למטרה זו ואיזה תוצרת היא הכי גרועה. 27 כדי לפרסם לינקים להשוואות בין נורות לסוגיהן 14 כדי לכתוב שהלינקים לא קיימים/שגויים. 3 כדי לכתוב על לינקים רלוונטיים שהם מצאו מתוך הלינקים שפורסמו, מה שהופך את הנורות לרלוונטיות לכל הפורום. 33 כדי להוסיף לינקים ללינקים להודעות שנכתבו, לצטט אותן ולהוסיף "גם אני". 12 כדי לכתוב לכולם שהם לא ימשיכו לכתוב יותר מכיוון שהם אינם מסוגלים עוד לקחת חלק בויכוח על הנורות. 19 כדי להוסיף על הודעות ה-"גם אני" את ה-"גם אני" שלהם (Me too – Me three). 44 כדי לשאול מה זה "FAQ" ? 4 כדי לשאול אם לא היינו בדיון הזה לא מזמן? 143 כדי לומר "חפשו בגוגל לפני שאתם שואלים שאלות על נורות". 1 טרול (lurker) שיגיב על הדיון המקורי באיחור של 6 חודשים ויעלה את כל השרשור מחדש. __________________________ למען הפרוטוקול זה לא שלי, סתם ראיתי בפורום כלשהו, ובמקור זה מתורגם מאנגלית. לכן הקנה המידה, אצלינו יש לצמצמם ב80% הצחיק אותי (
) ודי מתאים לכל פורום [ 1 שבא להודיע שקורט נרצח! (ברוך שפטרנו) 4 שבחינניות (שניה לפני האלימות) מפנים להודעת המנהלת 3 שמתלוננים על סתימת הפיות של ההנהלה ] בוגי, שהתעשרה היום בפתאומיות. כסף זה לא הכל בחיים