אתם תסלחו לי

pasteran

New member
ושיר לג'וני מיטשל

שמעתי את אלבום שהוא כנראה מצוין אתמול. שירים לשחף. אז נכנסתי למצב רוח פואטי וכתבתי לה שיר: בית: ג'וני ג'וני ג'וני מיטשל } ג'וני מיטשל רולס }X 8 פזמון : ג'וני מיטשל רולס } ג'וני מיטשל רולס }4X סיום: ג'וני - תשאי לי ותשאי את ילדי? (משחק מלים) תודה. מי שרוצה לנגן בבית יכול לבחור סולם באקראי. בהשראת יקי אני אבחר מודוס כנסייתי סופרקלפריגיליסטיקלידי.

XCLASS

New member
עשר השירים שאתם הכי אוהבים (כרגע)

מהם 10 השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע?

קיר קמט

New member
אתם תסלחו לי

שאני לא משרשר את זה לעוף או משהו, אבל זה מספיק חשוב
חג שמח לכולם, שיהיה כשר למי שאיכפת לו, ואולי גם למי שלא איכפת לו - זה בטח לא יכול להזיק... ושיהיה שקט, הכי חשוב.

giba70

New member
איזה מילים... ../images/Emo45.gif

זה לא שיר, זו הצהרת הון...
דני רובס כתב עליה שיר שנקרא Blue. ואם כבר ג'וני מיטשל, איזה מהאלבומים שלה אתם יותר אוהבים, היותר מינימליסטיים כגון Blue או היותר ג'אזיים? אני אישית מעדיף את הנגיעות של הג'אז כמו למשל ב-Don Juan's Reckless Daughter. עוד אני אוהב את The Hissing Of Summer Lawns ואת Court and Spark שהוא הכי-הכי לדעתי.

TheFly

New member
הנה העשירייה שאני ממש אבל ממש

אוהב 1.Linkin Park - Numb 2.האחיות פיק - השיר הזה 3.Atomic Kitten - Tide Is High 4.Green Day - Basket Case 5.Avril Lavigne - I don' give a damn 6.Avanescence - My Immortal 7.Anouk - Love 8.Good Charlotte - Hold On 9.Blind Guardian - Gandalf The Magician 10.שלומי שבת - בחוף של טרפטוני מקווה שתהנה מהרשימה

MajorWinters

New member
שיואו, לינקין כאלה שווים!../images/Emo19.gif

איזה יופי שעוד מישהו כאן אוהב להקות אמיתיות ולא את הזקנים משנות ה70... אגב NUMB של לינקין פארק... שמעתם את comfortably numb בביצוע המחודש של איזה מפגרות שנקרות scissors sisters...? זה אסון, אבל ממש אסון!

brotos

New member
בחוף של טרפטוני

יצירת מופת מדהימה. יצירה בעלת שישה חלקים באורך של 27 דקות אשר מתכתבת באופן מדהים עם הרוק הכבד והמתקדם של תחילת שנות השבעים. החוף הוא כמובן מטאפורה שמייצגת את ההתדרדרות המוסרית של חיי הכרך בשנות התשעים כאשר טראפטוני הוא המזרחי המקופח שנמס בכור ההיתוך האשכנזו-קפיטליסטי. בסולו גיטרה המדהים בסוף, כששלומי צורח ברקע- "החיים הם כלום, החיים הם כלום, הסמים זה הכול" אתה מבין שיש מוזיקה ישראלית! אה, לא, זה שיר אחר.

Speed King

New member
תשמע...

היום הכל יכול להיות קאבר של עפרה חזה ללד זפלין, מופע חימום של אביב גפן למדונה, שלשה של שארפ שתי שניות לפני הסיום שמובילה את מכבי להארכה... וכן שמעתי את הקליפ עכשיו אני מבין שיש דברים יותר גרועים מרוני וחיילי הנקמה...

HelterSkelter1

New member
בחירות מעולות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא מבין איך לא הוספת את "אני לא זמין" של אמממ... איך קוראים לזמר המצויין הזה?

וזאתי שלחבר שלה יש למבורגיני

נו "כל בוקר בא לאסוף אותי בלמבורגיני לא תאמיני" משהו כזה לא? שין איך אני תמיד שוכחת תשמות /:

noosh

New member
הכוונה לא הייתה לפגוע

הבעיה בשאלה שלך היא העניין של זריקת השמות.. לזרוק שמות של עשרה שירים לא ייתן לך כלום אוקיי, אז נגיד ואני אתן לך רשימה של עשרה שירים... מה ייצא לך מזה? אין בשרשורים כאלה שום עניין, אף אחד לא באמת קורא אותם...

XCLASS

New member
חשבתי שתגידו כזה דבר אז כתבתי

ןאז החלטתי למחוק מזה משנה לכם מה יצא לי? אבל אם אתה רוצה אז אני יסביר מדי פעם כשאני מסתכל קצת בפורום יוצא לי לראות שמות של שירים ואז אני מוריד אותם (לא חוקי אני יודע אבל אני מוחק בהמשך) אם אני לא אוהב אני מוחק אם אני אוהב אז בד"כ אני קונה כבר את האלבום ואז יוצא לי להכיר להקה חדשה.ובגלל זה אני רוצה...!

noosh

New member
שיערתי שלזו הכוונה

ובגלל זה אינ חושבת שאין טעם לכאלה שרשורים... מטרת הפורום היא ממש לא להביא לעברות על החוק אם אתה מעוניין בהמלצות על אלבומים ולהקות אתה בהחלט מוזמן להסתובב בפורום, לקרוא את הדיונים ולהגיב בהם, ולקרוא את המאמרים שלנו, יש לנו כאלה בשפע...

ThePiper

New member
ואל תשכחו...

את גוינג טו קליפורניה של הזפ שגם נכתב עליה. אבל עדיין פטי בויד מחזיקה בשיא של הקדשות השירים.

giba70

New member
../images/Emo41.gifאז איזה ג'וני מיטשל אתם אוהבים?

כן, השאלה שלי הייתה די מוצנעת, שלא לומר מוסתרת היטב, בתוך התגובה הקודמת. אבל אתם מוזמנים להגיב. ולחלילנית (בשערי השחר?) - לגבי שירים שנכתבו על מישהו, באמת כמה שירים נכתבו על פטי בויד? ואולי ג'ון לנון הוא מתחרה רציני? ומה לגבי מרטין לותר קינג שגם עליו נכתבו לא מעט שירים אני חושב?

melancholy man

New member
חג שמח לכולם

אני כבר דאגתי שיהיה שמח, קניתי את החדש של קלפטון (ההתרשמות הראשונה היא של אלבום מאוד חשוב וגדול אבל קלפטון לא נתן מעצמו מספיק וקצת פחד לגעת במקור). וחוץ מזה גם קניתי את CS&N של קרוסבי סטילס ונאש כי התקליט הלך למות. אז שיהיה לכולם רק טוב, ואם אני נעלם קצת זה בגלל שאני עובר דירה עוד יומיים ועוד לא סידרתי לי אינטרנט.

Boo9ie

New member
חג שמח לכולם

וחג שמח ולא כשר
לכל אלה שלא מעוניינים בכשרות. כלומר, באמת נחמד מצדך לאחל לי חג שמח, אבל אנא, כמישהי שלא שומרת כשרות ושלא אוהבת מצות (אפילו לא עם שוקולד) אממ...ושמתי לב שמוכרות בורקס לוקחות מאוד קשה את העובדה ששאלתי אותם אם הם ימשיכו למכור, רק שאלתי [והיא רק כמעט ולא קבלה התקף-לב] בוגי, שתהיה חזקה ותתמודד באומץ ובנחישות עם העדר החמץ השנתי, אחח...אלו חיים, אלו?

למעלה