אתם תסלחו לי

איו פטריוטיות

או שמא בורות... מסתבר שתצאות טורניר הגיטריסטים אל היו גרועות כל כך איך אבי סינגולדה השתרבב לשאלה הזו בכלל...

Speed King

New member
איזה ביזיון...../images/Emo46.gif

אבי סינגולדה עבר את ג'ימי פייג'?!?!?!?!?!?!?!

Long Distance

New member
GUIDANCE

ביום שישי ה-30/04 בשעה 23:00, יתקיים בתיאטרון תמונע מופע של להקת GUIDANCE. כולכם מוזמנים

SHלומיאל

New member
עם כבר יש שרשור OFF../images/Emo156.gif|לוחות/בר

בשיר SWEET HOME ALABAMA של LYNARD SKYNARD יש התייחסות לניל יאנג. נשמעת קצת ככניסה בו. אני יודע שהם היו רד נקס לא קטנים אבל אם יש למישהו כמה פרטים מעניינים על הסיפור שמאחורי השיר אני אשמח לשמוע. תודה בכל מצב מחר אפשר לשתות בירות חג שמייח

עזוב אותך, סיפור מצוץ מהאצבע...

ובכל זאת הנה הסיפור בקצרה: ניל יאנג כתב, בין היתר, שני שירים נורא מוצלחים: ALABAMA SOUTHERN MAN (שהוא הסיבה העיקרית למחלוקת) שני השירים עוסקים בגזענות ושנאת השחורים של אנשי הדרום הלבנים. חברי לינרד סקינרד, מבכירי בניו של ז'אנר הרוק הדרומי, לא התעצלו ולא מחלו על כבוד הדרומיים והנחיתו ליאנג מכת נגד בדמות השיר הבית המתוק אלאבמה שבו הם מנפנפים את ניל יאנג לכל הרוחות. יאנג לא מתרגש ובועט להם סופית בתחת בלהיטו WALK ON מהאלבום ON THE BEACH. עוד כמה עובדות: למרות המחלוקת המילולית-לירית (מלשון ליריקה) לינירד סקינרד, ובעיקר מנהיגם המנוח - רוני ואן זאנט, העריצו את ניל יאנג. רוני ואן זאנט אף נהג להופיע עם חולצה והדפס של ניל יאנג עליה בהופעות. גם ניל יאנג אהב את המוזיקה של לינרד סקינרד ואף תכנן לבצע עימם שיר, חלום שנגוז בעקבות מותו הטראגי של רוני ואן זאנט בתאונת מטוס. ניל יאנג הצר מאד על אסון המטוס ואף שר מספר פעמים בהופעות את להיטיו בשנוי מספר מילים כמחווה לואן זאנט. עוד פרטים ניתן למצוא ממש כאן: 39 target=_blank>2&msgid=18946539 target=_blank>28 target=_blank>1 (בערך מה שכתבתי כאן) 39 target=_blank>2 (עוד קצת על החבורה) 3 (לא זוכר מה יש כאן...) ובטוח שיש עוד בפורום - אבל לך תמצא מחט בערימת שחת...

שאני אבין?!?

אתה קורא לפורום שחת?!? שאני אבין?!? אתה------קורא-----לפורום-----שחת?!?!?!?!?!? כי אנ'לא מבין!!!! ואני רוצה!!! אז שאני אבין!!! כן?!?

IIIIBarcodEIIII

New member
תחייתו של האסיילום

צוות iMC חוזר לאסיילום! 2 רחבות!!! שמפניה חופשית באמצע הערב!!! רחבה מרכזית: DJ Guy: Israeli, Alternative, Rock רחבה משנית: DJ Chaos: Metal, Thrash DJ Doris & Gal: Nu Metal, Funk Metal 055-661360 / 051-569780 --------------- פורום אסיילום: http://3690.hydepark.co.il

Sultan of Swing

New member
הקשיבו הקשיבו

אני שמח בצורה שקשה לי להגדיר, וכל זה BECAUSE... חזרתי לפני כמה ימים ממחנה פסח של השומר הצעיר (אני יודע אני יודע תרדו ממני).... מתוקף היותי אחראי על האוכל (פשוט כי אם אני לא יעשה את זה אף אחד לא יזוז) ומתוקף היותי שייך לקן (שזה המקבילה של שבט בצופים) קיבוצי, וקיבוצניקים אוכלים הרבה, מצאתי את עצמי יושב ומטגן 64 שניצלים (ענקיים) ל22 איש(!). עד פה הכל בסדר לא?! עכשיו מה שקרה שאדם שאיך נומר... השכל שלו מתרכז באזור הכליות ומטה החליט שלא היה לו מקום לשים את המחבת עם השמן הרותח אז הוא שם אותו בתוך המדורה(!) ראיתי את זה, ראיתי איך האש מגיעה למחבת, וראיתי 15 איש מסביב למדורה, קפצתי על המחבת הוצאתי אותו מחוץ למדורה, אבל, זה עלה לי בכוויות חמורות בכפות הידיים, מה שמנע ממני את היכולת לכתוב ל-4(!) ימים... אז למי שתהה למה לא הייתי פה, מה שבטח לא קרה (בגלל כל הקטע הזה של אני חדש ויש תהליך קליטה וגם בגלל שתפוז אנטישמים), אז זאת הסיבה! 2. מה שבאמת בגללו כתבתי את ההודעה זה בגלל שעברתי לחדר חדש בביתי הקט והצנוע, החדר הוא בעצם עלית גג והוא ע-נ-ק! אז לקחתי את המחשב, חיברתי אותו למערכת סטריאו, חיברתי אותה ל-DVD, חיברתי אותו לפאטיפון, חיברתי אותו לטלוויזיה (שאני לא רואה אבל מה זה משנה) ואתם לא מסוגלים לתאר באיזה איכות אני שומע עכשיו מוזיקה. ~אחחחחח השלמות~ Eyal

noosh

New member
שמחה שחזרת אלינו ../images/Emo13.gif

אבל אפשר לשרשר
מקווה שהידיים בסדר...
ומזל"ט על החדר החדש

nute kram

New member
בקשר לצ'אט...

אנשים עוד נכנסים אליו? כי תקופת הצ'אט זכורה לי בתור תקופה נחמדה (מלאה תככים ומזימות אבל נחמדה...). אני מציע ששוב, כל ערב בשעה 8 בערך אנשים יכנסו לצ'אט ותהיה להם הזדמנות להכיר אחד את השני יותר מקרוב.

noosh

New member
הממ, מסכימה

באמת תקופה טובה זו הייתה... כל יום זה קצת מוגזם, אפשר להחליט על יום בשבוע, כמו פעם.. אח"כ נראה איך זה יתפתח

למעלה