ריוונדל יקירתי, אני לא, ומאוד קשה
לי עם זה שאנשים לא מרגישים נוח כאן להגיד שהיה נחמד ונעים להם לקרוא את אתגר קרת או כל אחד אחר, כי ישר עושים להם נו נו נו עם האצבע ומודיעים להם בפרהסיה שהטעם שלהם קלוקל, הם לא אינטיליגנטים, הם לא מבינים בספרות ומי בכלל הרשה להם לכתוב דברי הבל ושטות כאלה בפורום.... תראי אפשר לאהוב או לא לאהוב, אבל אם רוצים כאן פלורליזם בפורום, צריך להבין שיש יותר מעמוס עוז, גבריאלה אביגור רותם, יהודית הנדל ומאיר שלו.רוב האנשים אוהבים לא רק סופרים שמייצגים את ספרות האיכות (סוֹ קוֹלד, ולא היה כאן רמז לכך שאני מסכימה להגדרה הזו). למדתי שאנשים בעיקר אוהבים לקרוא ספרות שאינה נחשבת לאיכותית לראיה ראי את ההצלחה של רם אורן, גירשם, הרומן הרומנטי וכאלה אחרים. לא חייבים כל פעם שמשהו אומר משהו שלא נראה לנו לענות, להוכיח לכותב כמה הטעם שלו לא תואם לשלנו ואפשר גם להתעלם. אנחנו כבר מכירים את הטעם הספרותי של רוב המשתתפים בפורום (אם הם עושים זאת על בסיס קבוע) ולא צריכים לשוב ולהזכיר אחד לשני כמה אנחנו יכולים להיות לא סובלניים ובלתי נסבלים בהתנהגות שלנו... אני מקווה שבדיון הזה אנחנו סותמים את הגולל על אי הסובלנות, כי זה מרחיק אנשים שאולי היו יכולים לתרום לנו הרבה.