אשת איש לא מושלמת

נשית~37

New member
אצלי העגבניות...

רק בסלט
. וודקה כבר לא אין...(אלא אם כן זה סמירנוף אייס). שלוםלום...
(כן, אני חיה, אם כי בקושי אחרי שבוע עם ילדודס בעבודה).

מעידה...בעיניי זה דבר חד פעמי

אבל עזבי הרי כבר אמרנו שבנושא זה אני מרובעת והאמת כך אני גם מעדיפה.

שחר 33

New member
לשיטתך

היא תישאר עם בעלה "האפרורי" ולמען הנוחות תחייה חיי שקר במסכות עד יום מותה. להגיד לך משהו...זה העונש התוצאתי הכי גדול שלה עצמה. למה להישאר במערכת יחסים לא טובה ? למען הילדים ? למען האוטו ? למען הסטטוס ? למען המשכנתא או הריהוט ? למען מה יגידו ? לכל אחד מהפרמטרים הנ"ל יש תחליף ראוי או סידור ...ועל זה יעידו מליוני זוגות שנפרדו... אבל לא לחיים תחת מסיכה של צביעות. היא כותבת שהיא עכשיו אוהבת את עצמה. אז בבקשה, אם היא חושבת שמגיע לה יותר...היא יכולה לבנות לה חיים חדשים. אני חושב שמי שנשאר מטעמי נוחות, סופו לחיות באי נוחות הכי גדולה שיש...בבית שלו...עם האדם "הכי קרוב לו"...בצער...ובשקרים עצמיים. אין שיקום לאהבה אחרי רומן עם רגשות, ומכאן בעצם אין דרך חזרה... זה לא חוכמה להיתקע באמצע "הדרך" ולבוא לכאן לבקש "גרר בגרוש" סופה יהיה לחליף את הרכב, או לנסוע עם רכב מקולקל כל חייה ולא להגיע ליעד שכל אחת מבקשת לעצמה....אושר ! שלך, שחר 33 שלך, שחר 33

נשית~37

New member
לשיטתך...

רומן עם רגשות = חיי צביעות. סטוצים אחת לחודש חודשיים בלי רגשות כמובן...זה בסדר, כאן אין מסכה של צביעות. יאללה עייפתם אותי..

שחר 33

New member
יש הרבה מסכות

עוד לא נולדה המסכה ללב ( לרגשות ). שלך, שחר 33

אבל לא יכולתי שלא ...

לעתוה את שרציתי :)) אתה אוהב שחור או לבן נכון, לכן קשה לך לראות את האפור שהצעתי לה. הצעתי לקחת רגיעה מהרומן, לתת לבעל אפשרות להראות לה את באמת מה שמגיע לה, ורק אז היא תשב ותחליט עם כל המינוסים והפלוסים, אם "שווה" לה ללכת מהבית, ואז כל המשחק פתוח לפניה, אם להישאר עם המאהב, או לקחת לה אחד חדש... לגרושות מותר נכון ?

קראתי אותך ואת התגובות אליך....

אין פלא שאישך התחיל להתעניין בך שנית... לדבריך: "הבטחון העצמי עלה לי, פתאום התחלתי להרגיש אישה, מינית, פרחתי, בעלי התפלא התחיל לשנות את התנהגותו, חיזר אמר שהוא מאוהב בי, התחיל לומר מילים יפות, לחבק אותי סתם כך ועוד דברים שהיו חדשים לי," אם אני מבינה נכון את הכתוב... זה אומר שקודם כנראה הזנחת את עצמך. מי שמזניח את עצמו יזנח גם ע"י אחרים כולל הבעל. התחלת להשקיע עבור המאהב, זה נהדר, עכשיו תמשיכי להשקיע עבור בעלך.

Blue Wind Sea

New member
ואני חושב שהבנתי.....

שבגלל ההשפלות שעברה ע"י בעלה היא התחילה להזניח את עצמה ורק חיפשה את קירבתו. צודקת כשאת אומרת שתתחיל להשקיע בשביל בעלה, אבל היא כרגע טעונה בהמון כעס כנגד בעלה שהחליט לשים לב אליה רק עכשיו.

ואני חושבת ש,,,,,,,,

ואוו קראתי את כולכן מעניין שרב הנשים הגיבו כנראה כולן מזדהות עם הכתוב . את פורחת וזה יפה את מרגישה יפה, מושכת נשית זה נפלא תלמדי לשלב בין השניים אם אין לך יסורי מצפון תחיי עם זה תשקיעי בשני הגברים שחשובים לך תחיי את החיים שלך כמו שאת רוצה סבלת מספיק תעשי כל מה שאת מרגישה טוב איתו לחיות את הרגע מחר יהיה יום חדש ,,שמש,,גשם ,, הכל עובר ,,,,

עדילוש

New member
מדוע רוב התגובות הן של נשים, זה

נושא לדיון אחר. להגיד שהסיבה היא הזדהות עם הכתוב זה קצת.... מוגזם ובמילים אחרות- בולשיט

תודה

היי לך ותודה גם לכולם, את האמת עזרתם לי מאוד בכל תשובתיכם. רציתי רק לציין שתמיד הייתי מטופחת, דאגתי לעצמי, אף פעם לא הייתי לבושה ברישול, תמיד דאגתי להיות יפה למעני ולמענו, הבעיה שהוא לא ראה אותי, לקח אותי כמובן מאליו. אני רושמת הודעה חדשה לכל המעוניינים, תודה רבה לכם.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
השאלה הכי חשובה לא נשאלה פה...

האם את אוהבת את בעלך? אם התשובה חיובית- אזי כדאי לך להשקיע במערכת היחסים שלכם, לנצל את השינוי לטובה שחל בו, להסיק מסקנות ולהמשיך הלאה..... אם התשובה שלילית- גירושים נראה לי הפתרון הריאלי, שהרי כיצד אפשר לחיות עם אדם שלא אוהבים? בקשר למאהב.....הוא רק גרם לך להגיע למצב שבו את צריכה להחליט מה את עושה עם חייך....אני לא מצדיקה אך גם לא פוסלת את הרומן בינכם, כנראה שאיכשהו הגעת לפרשת דרכים של להיות או לחדול. מבחינתך בחרת בלהיות עם מאהב ולחדול עם הרגשת השפלות שבה היית........ מאחלת לך בהצלחה בהמשך ניתוב חייך וכמו שאמרו לך פה אחרים.....עשי מה שאומר לך ליבך.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
השאלה הכי חשובה לא נשאלה פה...

האם את אוהבת את בעלך? אם התשובה חיובית- אזי כדאי לך להשקיע במערכת היחסים שלכם, לנצל את השינוי לטובה שחל בו, להסיק מסקנות ולהמשיך הלאה..... אם התשובה שלילית- גירושים נראה לי הפתרון הריאלי, שהרי כיצד אפשר לחיות עם אדם שלא אוהבים? בקשר למאהב.....הוא רק גרם לך להגיע למצב שבו את צריכה להחליט מה את עושה עם חייך....אני לא מצדיקה אך גם לא פוסלת את הרומן בינכם, כנראה שאיכשהו הגעת לפרשת דרכים של להיות או לחדול. מבחינתך בחרת בלהיות עם מאהב ולחדול עם הרגשת השפלות שבה היית........ מאחלת לך בהצלחה בהמשך ניתוב חייך וכמו שאמרו לך פה אחרים.....עשי מה שאומר לך ליבך.

עדילוש

New member
הבאתי איתי "אנטי מחיקון" שתוכלי

לראות עוד כמה צבעים... בזמן האחרון יש כאן המון שחור ולבן ו.....זה לא עובד ככה בחיים. מכירה את התחושה הזו הוא יוצא מהחדר ומשאיר את האקדח על השולחן..... אי אפששר לחיות כך לאורך זמן ולכן אני חושבת שרומן היה הדבר הכי טוב שנתת לעצמך. אבל עכשיו כשחזר הביטחון כשהבנת שיכול להיות גם אחרת דווקא עכשיו קחי את כל מה שקיבלת ממנו ותתחילי ברומן שלך -עם עצמך!!! ברוב המקרים (כמובן שיש יוצאים מן הכלל- לא לכעוס...) המאהב המקסים איננו בעל מדהים. סביר להניח שהיחס שלו לאשתו אינו שונה מיחסו של בעלך אלייך. הוא אולי נפלא לפעם פעמיים בשבוע אבל חשבי, האם היית רוצה לחיות איתו? ובכלל, גבר לא עוזב את הבית, זה לא כלכלי ובוודאי לא הכרחי, הוא מצא את האיזון שלו ונראה שטוב לו גם כך. מציע לך, לפני שמחליטה החלטות, להתחיל לבנות את עצמך שוב, מחדש, לחזק את הדימוי העצמי בעצמך לעצמך. לארוז את כל מה שקיבלת ממנו ולהמשיך הלאה . תשקיעי בעצמך, בעבודה, בבית, בילדים, ותראי שתרגישי טוב גם בלי המחמאות או הפינוקים של מישהו אחר. אז.... לא אומרת לך לוותר ולחיות במקום בו את סובלת, מציעה לתת לעצמך עוד הזדמנות לבחון את הדברים כשאת נמצאת בנקודת אחרת.

למעלה