אשת איש לא מושלמת

סליחה....

יכול להיות מצב שהוא התחיל איתה ופירגן לה ופתח לה פתח..... אבל היא בתור אישה רבאאאק איפו המוסר שלה כבת אדם?????? בזמן האחרון התחושה שלי פה שנכנסתי לפורום בוגדים/ות ולא לנשואים/ות אתה יותר מדיי קופצים מהר ומהללים את הבוגדים/ות למינהם/ן הקמת בית ומשפחה....פעם זה היה ערך עליון אבל לפי מה שרואות עיניי ושומעות אוזניי פה בזמן האחרון ירד הערך לערך העליון.

נשית~37

New member
את צודקת...

היא זו שהורסת ובוגדת...הוא בסדר, הוא רק עבר שם במקרה. קראתי איפה שהוא שפורום נשואים/ות לא המציא את הגלגל בעניין הבגידות... ולמרות שבעינייך זה נראה סוף העולם ימינה....בשבילה סוף העולם זה להתגרש. וגם את אופנת הבגידות + לשמור על התא המשפחתי לא המציאו בפורום נשואים/ות. איש/ה לפי החלטותיו/יה יחייה....נקוד. סוף פסוק.

את צודקת

כבר הבהרתי בהמשך השירשור שנכון שלטנגו צריך שניים אבל לגביי הבגידות כן בעיניי זה סוף העולם בעיניי המשפחה זה ערך עליון. אבל משום מה ...בזמן האחרון פה חוגגים עם העניין הזה פתאום כולם לוחצים יד לכולם בעניין הבגידות. בעיינכם המשפחה זה לא ערך עליון???? שיבושם לכם!

חן...

את קצת מתלהמת , לא?.. כל אחד בביתו יעשה לעצמו, אך כאן בפורום, את לא יכולה לתקוף דעה של אנשים אחרים על נושא כזה "חם"... "מהללים"?... אף אחד לא כתב כאן "יאללה אישה נשואה באושר ועושר עם בעל מפרגן, בואי אני אכיר לך גברים שתוכלי להנות ולבגוד"... אך יש כאן אנשים שמוכנים לדבר על דרך אחרת להסתכל על עניין הבגידה, גם אם הם בחייהם לא בגדו ולו פעם אחת, מין הנימוס להקשיב, לקרוא, לנשום כמה נשימות ארוכות לפני שנכנסים לדיון, ואם הוא לא מתאים לגבולות שלך, למוסר שלך , את לא חייבת להמשיך בו, את פשוט יכולה להתעלם.

פשוט אישה

למה את תוקפת???????? אני לא תקפתי אף אחד או אחת מכאן מעניין כשיש דיון פה בצורה רגועה ובעייני לא בוטה מי שלא נראה לו פתאום קופץ ומנסה לשלח חצים..... פשוט אישה.....אני לא התלהמתי ולא תקפתי.....אז אל תקפצי יותר מדי חזק כדי שבאמת לא אצטרך להתלהם. מה שעשית פה....בתגובתך היה תגובה בוטה בעיניי כלפיי וכפי שעצת לי......אם לא נראים לך דבריי פשוט התעלמי מהם! אבל אל תנסי אפילו לא טיפה לנסות ולהצית פה אש כי זה כלל לא מתאים לי ועוד יותר לא הולם אותך! שבת שלום חבל שאת עצבנית היום!

חחחחחחחח.....

חן, זה לא חדש כאן שאת מעט קופצנית כאשר מדברים על בגידה... תקראי את ההודעות שלך הקודמות, ואז אולי תביני.... להביא לך ציטוטים שיראו עד כמה את כמעט קפצת דרך המסך?.. דרך אגב, אני ממש לא עצבנית, אני לא הטיפוס הזה, כך שאותי אין לך מה להאשים, תחזרי לאחור ותקראי את ההודעות שלך מההתחלה, ואז תאמרי לי אם טעיתי.

פשוט אישה...

הנושא הזה בשבילי נכון הוא רגיש מה לעשות שאני בעניין בית ומשפחה מחפשת את הטופ שבטופ???????? האמיני לי שאני רגועה וסתם "קופצת" ונותת פה הודעה האמת...אני יותר מביטה אחר כך מהצד ומסתכלת על התגובות ועושה סטטיסטיקה.....לגבי התשובות! כל אחד והקפיצות שלו כל אחד והערכים שלו והעיקר שיהיה שבת שלום לכולםםםםםםםםםםם

שמעתי שהרבנית קוק מחפשת מ"מ

היא לא הורסת בית. יש פה עניין של רוטציות ואיוורורים...זה הכל... נעזור לה להתמודד עם המצפון ולהרגיע אותו ובא לציון גוהר...

מייקי בלי ציניות

נעזור לה להתמודד עם המצפון.... באמת .....????? המצפון הזה ייסר אותה כל הזמן אל תנסו לעודד אותה להרס טוטאלי שלא יוביל אותה לשום מקום.

חאליק ז´אנטיק...

הם עושים טוב אחד לשני... שופכים את הלב, נותנים תשומת לב אמיתית, משתעשעים קצת בכייף עם אותם פרפרים ואדרנלין של פעם... מה קרה??? מה?? (עם איטונציה נכונה בקול)

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

לדעתי, כל בנאדם בונה או הורס לעצמו הגבר שהולך איתה כבר בוגד ... לא היא זו שתהרוס את ביתו....

דוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

אבל איפה המוסר שלה????? זאת שאלתי אז היא מנסה להצדיק את עצמה בכך שיש לה צרות בבית. לא טוב לך...קומי ותלכי קומי תכירי גבר רווק או גרוש. לא פלא שאחוז הגירושים עלה פלאי פלאים.

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןן נשמהההההההה

תקראי את תגובתי הראשונה אליה ותראי את עמדתי בנושא .... לדעתי, היא פוחדת להיכנס לסטטיסטיקה .... ואין בכוונתה לשנות, כל עוד טוב לה במצב הנוכחי, משהו ... < דורין, שסיימה בהצלחה קורס נביאים >

דוריןןןןןןןן מתוקה

קראתי את תגובתך והבנתי את עמדתך ואני מסכימה איתך. אבל לפחוד להיכנס לסטטיסטיקה
האמת אני פוחדת לכנס לסטטיסטיקת הבוגדות....יותר מאשר סטטיסטיקת הגרושות.

Blue Wind Sea

New member
ואולי.....

הגבר שבגד איתה, חיי הנישואין שלו הרוסים גם?????? הרי לפי מה שכתבה הוא התחיל להחמיא לה ולהעלות לה את המורל... אם הוא עשה זאת למטרת סטוץ אז הוא הורס את חייו בעצמו לא?

Blue Wind Sea

בוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק. אבל היא איפה השכל שלה?????.. הלא מהבגידה הזאת לא יצא לה כלום אז היא תיהיה בשבילו טובה ליום יומיים חודש חודשיים ומה אחר כך??????? או שתנסה לשקם את חייה או שתעזוב.

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

לא חבל על כל האנרגיה שאת מוציאה ? היא לא כאן על מנת לתת תגובה הנושא מורכב ויש המון שאלות ולא אנו יכולים לתת את התשובות < דורין שמיצתה את הנושא >

Blue Wind Sea

New member
../images/Emo45.gif מיצית את כל הנושא........

ונעבור לשאר הכותרות שבחדשות... חחחחחחחחחחחח

למעלה