אשת איש לא מושלמת

Blue Wind Sea

New member
בואי נעזוב את נקודת ההנחה שלי.....

התיאוריה שלך נכונה,אבל בדברים כאלו התיאוריה תמיד נכשלת. בעיניינים של הלב דברים תמיד מתגלגלים אחרת,היא לא רצתה לבגוד למרות היחס שקיבלה היא אהבה את בעלה והמשיכה בשגרת החיים הרגילה למרות הכל, עד שהגיע אותו בחור וריגש אותה מחדש, האם הוא חיפש רק סטוץ או שחיפש קשר חדש בגלל שהקשר שלו הרוס רק הם יודעים. ודבר נוסף...יכול להיות שמהבגידה היא תצא מחוזקת לבי עצמה ותדע מה לעשות בהמשך עם הקשר שלה.

חן....

היא יכולה להיות טובה בשבילו גם שלנה שנתיים, ושמעתי על מקרים של 4 ו 10 שנים, זה הרבה יותר מכמה נישואים שאני מכירה, והרבה הרבה יותר טוב גם כן. אינדיקציה של זמן טובה רק לעוגה בתנור, שלא תשרף... :)

טוב החלטתי שגם אני

מיציתי את הנושא תעשו מה שטוב לכם תהללו תשבחו ולסיום אומר שוב איש איש באמונתו יחיה

חןןןןןןןןןןןןןןןןן

את צודקת !!! היא צריכה לחפש רווק... בכלל, כל הנשואות צריכות לחפש רווק... אהה, אגב, אני פה...

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח

פנטום.....תגיד שאני לא דואגת לרווקים?.....חחחח אם כל הנשואות ילכו עם הנשואים וכל הנשואים ילכו עם הנשואות כל הרווקים ישארו לבד לעולמים חחחחחח נו תסביר להם שבדבריי יש קצת אור בקצה המנהרה

אז ככה...

לא מבין בבגידות, כי אין לי במי לבגוד...
ולפעמים האור בקצה המנהרה זה רק האור של הרכבת שמתקרבת לקראתנו... צ´ו צ´ו....

שחר 33

New member
מה בדיוק השאלה ?

איך את רוצה שנעזור לך אם את לא מוכנה לעזור לעצמך. את מנהלת רומן עם רגשות ! לא סטוץ ! לא זיונים ! לא משהו שרצית שיחלוף ! לא שבוע או חודש...חצי שנה ! בעצם בהתנהגותך הובלת את עצמך לדרך ללא מוצא...ולא משנות עכשיו הנסיבות. מפה אחת משתיים : 1. תעזבי את בעלך, תבקשי להרוס עוד בית ותתמסרי לאהובך (עד השגרה הבאה). 2. תשארי במערכת יחסים שאיבדת בה עניין, כי טעמת את טעם ההתאהבות לאחר. זה אפילו לא משנה , אם בעלך התעשת, אין לזה משמעות. כי בעצם את כבר לא אשת - איש דה-פקטו. אין אשת איש מושלמת, אבל את אפילו לא בסקאלה, את אישה עם רגשות לאיש אחר לגמרי שאיבדת עניין "באיש" החוקי ולא יעזור לך...את איתו בעצם גמרת. את ורק את הובלת את עצמך לדרך ללא מוצא. שאי בתוצאות ובחרי את החלופה הפחות גרועה. אין עזרה במקרים האלה. אם היית מובן מאיליו לבעלך , את היום את מובן מאליו כבר מחוץ לקשר ! אישית מציע לך להתגרש ולהתחיל את חייך מחדש ! אחרת סופך להיות "מסכה מהלכת" ואלו חיים גרועים בהרבה בעיני. הבגידה מהסוג שלך היא סיפטום למשהו הרבה יותר עמוק, שאולי טוב שהתגלה בעודך נהאהבת. מצטער שאני לא מוצא את פתרון הקסם,,,, אין לרומן עם רגשות "קוסמים", ואם חשבת להיות שפנפנה...סופך לאכול את הכובע ולשלם את המחיר של נישואין הכושלים במילא. שלך, שחר 33

ואני חושבת שמה שלא תגידו

לא יעזור לה בהחלטותיה אלא החלטותיה האישיות שלה! ולפי דעתי, היא תדע כבר מה לעשות!

קרןןןןן אור לי........

היא לא תדע מה לעשות היא פשוט כבר החליטה ועשתה! מה קורה נשמה?????

ואת המפתחות איפה לשים???

כאילו מה שחר? לא הגזמת טיפ-טיפה? :)) נכון היא במערכת יחסים משנית לנישואים שלה, ויש בה רגשות כלפי האיש ולא כלפי בעלה, זהו ? לסגור את הכל ולהניח את המפתחות על השולחן? ושמונה שנים, ילדים ? אל תגזים, אז הבחורה "מעדה" , פגשה בחור שהראה לה כוכבים באמצע היום :)) גרם לה להבין מי היא , מה מגיע לה , ולאן היא עוד יכולה לשאוף בחיים , דבר שהבעל שלה לא עשה מימיו למרות כל הרמזים, המכתבים, והבקשות , סו-ווט, היא נהנתה חצי שנה , כרגע היא פוחדת לסיים את הקשר עם האיש ולחזור הביתה אל הבעל ההפכפך שלה, אל העבר האפור שהיה לה, זה טבעי ומובן .... להחליט לאן ללכת מהמצב הזה , היא תצטרך לבד, היא פשוט צריכה לחשוב כמו מחשבון, מה הפלוסים , ומה המינוסים , ורק אז להחליט מה הכי טוב לה , לשם זה היא צריכה ל"צנן" קצת את מערכת היחסים שיש לה עם האיש, לחזור קצת אל חיק בעלה , ולחשוב בבהירות, ללא כל הפרפרים והכוכבים שההוא פיזר סביבה. פשוט מאוד , לא זורקם מפתחות והולכים, בצורה הזאת, יש סיכוי שלא תקבל "פיצויים", ותצא קירחת מכאן ומכאן ... דרך אגב, חצי שנה זה לא הרבה זמן, שמעתי וקראתי על מאהבים שמערכת היחסים אצל שניהם החזיקה גם 3 ו10 שנים :)

שיחה על כוס קפה זאת מעידה?

רוצה להתחיל להגדיר מה זאת מעידה, ומה זאת בגידה ? איפה הקווים האדומים עוברים ?... ובחוקים שלך<ממה שלמדתי להכיר אותם אצלך> גם הכותרת היא מעידה ..

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחח

החתימה...החתימה הרגה אותי חחחחחחחח מתאימה לך דווקא..

נשית~37

New member
אפצ´י

זהו, נרגעתי
.....
. כולם צודקים....ואני מרימה
לחיי האהבה....

זה הדבר.....

החשוב ביותר.... אהבה נו טוב לחצת אותי לקיר... גם סקס :)) לחיים
<מקפיצה טקילה במקום>

למעלה