אשת איש לא מושלמת

אשת איש לא מושלמת

לא חשבתי שלי זה יקרה, לא יאומן , נשואה מספיק שנים ועולם לא הבטתי על אחר מבלד בעלי עד שגם לי זה קרה. אין לי מושג איך זה התחיל ולפתע כבר הייתי בתוך זה, בעלי תמיד לקח אותי כמובן מאליו, אין מילים יפות, אין פרגונים, הכל היה סובב סביב הבית, למה לא סידרת, למה לא עשית, למה זה ככה ולמה זה ככה, לפעמים כשהוא היה כועס, כשאמרתי מילה לא במקום הוא היה זורק מילים כמו: את לא שווה כלום, את אפס, האיי קיו שלך ..., כל מיני העלבות כאלו שגרמו לי כמעט להאמיןבמה שהוא אומר ואהבתי אותו, שרדתי את זה עם צלקות איומות, מכתבים שכתבתי לו והתחננות שישים לב שאני כאן שאני זקוקה לחום שלו , הוא היה אומר שאני עושה סרט מכל דבר. לפתע אחרי 8 שנים הוא הגיע האיש שנתן לי להרגיש שאני שווה, מילים יפות, אמר לי שבעלי עיוור, התשוקה היתה בשמיים, הרגשתי מלכה מבלי שיקנה לי דבר, זה נמשך כבר כחצי שנה כמעט, אני במעגל הבגידה, אני אשת בית אשת איש, החיים הובילו אותי אין לי הצדקה אבל אני יכולה להאשים גם את בעלי, הבטחון העצמי עלה לי, פתאום התחלתי להרגיש אישה, מינית, פרחתי, בעלי התפלא התחיל לשנות את התנהגותו, חיזר אמר שהוא מאוהב בי, התחיל לומר מילים יפות, לחבק אותי סתם כך ועוד דברים שהיו חדשים לי, כעסתי, למה עכשיו, כשהלב שלי נתון למישהו אחר, למרות שאני יודעת שהוא נשוי והוא לא שלי, אבל למה לא שמע את תחינותיי כל כך הרבה שנים, עכשיו הגלגל הסתובב, אני לא נוגעת בו, אני לא אומרת מילים יפות, אני נסוגתי והוא חושד מתפלא, יש המון ויכוחים כי השתנתי, כי אני אוהבת את עצמי יותר... אני עושה דבר לא טוב, משקרת, מסתתרת, מוצאת את עצמי עושה דברים לא הכי יפים כדי להיפגש עם האהוב שלי, אנא עזרו לי, איני יכולה להתנתק גם ואיני רוצה. ממני מלאה צלקות מאהבה

במיוחד בשבילך הולכת לאיבוד..../images/Emo13.gif

לא יודעת איך להתחיל מה לכתוב, איך לא להבהיל אוהבת אותך, עוזבת אותך, אין לי אויר. סוף הלילה אתה עוד ישן כל כך שלו שזה לא יאמן בדרך שלך הלכתי איתך מגיל כה צעיר, רוצה להסביר, רוצה שתבין אין שום רע בך, הכל בי... כשאתה על ידי אוחז בידי זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... אם בכל זאת אני לא טועה, אולי כמו כל אישה נשואה, חשוב שאדע אם אני מפסידה ומה המחיר. רוצה להשלים עשר שנים ולומר לעצמי זאת אני. כשאתה על ידי, אוחז בידי, זה עוצר בעדי, רוצה לבדי... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... תדע שאתה זורם בעורקי אין לי כמותך חבר תדע אתה הטוב מכולם בחיי הכל יעבור אתה תישאר אתה יקר לי איך אסיים הדף נגמר והכתב מתעקם. אוהבת אותך עוזבת אותך והבוקר מאיר... רוצה לרקוד, רוצה לשיר לפרוש כנף, לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי, לדעת מה איתי להציל את חיי... אוהבת אותך עוזבת אותך מילים ולחן: שלום חנוך שיהיה לך בהצלחה בדרך שתבחרי...

שושן צחור../images/Emo140.gif

אולי היא מצאה את הדרך האמיתית אבל אני לא מזדהה איתה בגלל דבר אחד פשוט למה להמשיך בחיי הנישואים? אם לא טוב ....עדיף לפרק...ולא למשוך.

שושן צחור...

אכן אפשר לדבר ללמפה... אבל היא לא הזכירה את הנושא ודבר שני היא בורחת מצרה אחת<בעלה> והולכת לצרה אחרת<מאהב....נשוי!> זה מה שנקרא ליפול מהפח לפחת!

גבר נשוי היום יכול להיות גרוש מחר

אולי יחליט על שינוי לטובתה ??? ואולי לא??? ואז יגיד שלא התכוון וזה היה סתםםםםם לא בכוונה..... ועוד כל מיני צ´יזבטים אחרים, שרק נשואים יודעים היטב לאמר.

מוזר איך שהחיים מתגלגלים

דווקא הפריחה, שבאה ממקור חיצוני, היא שגרמה לשינוי בבית. עוד נקודה למחשבה... אני הייתי ממליץ, בנקודה זו, להקשיב טוב טוב למה שליבך אומר. בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

אני איתך שושנה..

לא יודעים מה צופן לנו העתיד.. לא שופטת אף אחד.. ולפעמים קצת מזדהה.. נושי

טאKילה

New member
../images/Emo142.gifעשית לי עצב בלב..

אני קורא אותך בא לי לבכות איתך אני קורא אותך ורוצה לחבק אותך אני חושבת שהית שם בשבילו כל כך הית.. מתחשק רק לצעוק,טמבל דפוק,אהבה חייבים להשקות. איזה כאב כשבעל לוקח אישה,לוקח אהבה ומצלק אותה. אישה אם יש בליבך עוד טיפה בשבילו תנסי אולי כך הוא בעצם למד שאת שווה יותר שווה מאוד.. ואם נגמר לך מהבעל שלא ידע לתת,לכי החיים מחכים לך. אפשר בהחלט להתגרש.. ואז המצפון לא יצרח בתוכך.. בהצלחה..

ד ו ר י ן

New member
קצת הולכת לאיבוד ....

אינני מכירה אותך ואני לא מתיימרת לשפוט אותך אני רק מביעה את דעתי. קודם כל, את מבקשת עזרה אבל באותה נשימה אומרת שאת לא רוצה להתנתק ... אז ? נראה לי שאת החלטתך כבר עשית ...ולדעתי ההחלטה שלך זה להמשיך את המצב כפי שהוא. ובכל זאת .... ברוב המקרים, מעין אלה, זו טיסה לשום מקום לא מאמינה שהמאהב שלך יקום ויעזוב בשבילך את מסגרתו. לדעתי, ובלי שום קשר למאהב, ברגע שהמערכת הזוגית מלווה בשקרים וחוסר אמינות זה הזמן לסיימם. ממליצה לך לחשוב טוב על תוצאות מעשייך, לכאן או לכאן, במיוחד אם יש לך ילדים. מאחלת לך שבת נפלאה ובהצלחה בכל מה שתבחרי. < דורין, פסיכולוגית בגרוש >

לא מתימרת להיות מומחית גדולה אבל

מנסיון חיים רוצה לומר לך, שכמעט בכל מערכת ארוכת טווח, יש מה שנקרא "שגרה", בני הזוג כבר לא יוצאים מגדרם כדי להעניק, להראות, לפרגן (יש יוצאים מן הכלל כמובן) וכאשר את פגשת את הבחור הזה, והוא כן מעניק לך את מה שחסר לך בבית, את נפעמת ומרגישה מאוהבת. שתי שאלות: מדוע הוא בחוץ? האם לאשתו הוא מעניק את מה שחסר לה? האם את חושבת שבמידה וכל אחד מכם יפרד - החיים יראו אחרת אחרי הרבה שנים? תנסי לענות לעצמך את השאלות - אולי זה יעזור לך בהחלטות!

ואני אומרת...

ראשית שלום לך. ניכר בכתיבתך כי את ההחלטות שלך כבר ביצעת. אז נכון שהוא עלב בך והשפיל אותך, נכון כי היית ואולי עודך אם למופת ואישה לתפארת. אבל, זיכרי, ההנאה כנראה היא קצרת זמן ומועד, יתכן כי את נמצאת במערבולת של רגשות שסוחפות אותך ואלו דווקא לכיוון הרוח. אבל ראי, בכתיבתך ציינת את שינוי התנהגותו של בעלך אלייך, מכאן אני מסיקה,שכנראה גם לך יש מה לתרום המערכת היחסים הזוגיים שלך בבית. קחי את השינוי הזה, נסי לשדרג אותו, תירמי גם את למערכת, הרי כבר אמרו חכמים מאיתנו, שיד אחת לא מוחאת כף. עשי חושבים בינך לבין עצמך, נסי לאמוד את נקודות החוזק והתורפה שלך ונווטי אותם לנקודות האור. בהצלחה מישל מהקליניקה

נשית~37

New member
אז זהו...

שלכולנו מגיע יותר...ומי מחליט כמה יותר?...הלב. אז חזרנו לתגובתו של האניגמה....לכי בעקבות הלב.... הלב ינחה אותך מה לעשות.

../images/Emo62.gif

לפי מה שהבנתי חיי הנישואים שלך הרוסים אז למה להרוס את חיי הנשואים של הגבר שאיתו את הולכת?? אין לך מוסר! אם כבר החלטת לבגוד....חפשי רווק או גרוש אל תהרסי עוד בית!

נשית~37

New member
ס-ל-י-ח-ה....

לטנגו צריך, מה לעשות, ש-נ-י-י-ם.... אז לא היא ההורסת את חיי המשפחה של האהוב שלה....גם הוא חשב לפני שנכנס איתה למערכת יחסים שכזאת.

למעלה