אשמח לעזרה

RoieL

New member
שמעתי פעם אחת את פורטה, באמת מצוין. לוסט

הייוואי אלבום מעולה- אני חושב שאפילו המלצתי עליו פה לפני כמה חודשים
יכול להיות שכותבי השרשור הזה הם המפרנסים העיקריים של חברות התקליטים בישראל?
 

Scott Evil

New member
גמני

Iron Maiden - No prayer for the dying אחלה. מסיבה כלשהי זה אלבום שתמיד מושמט ונשכח. תמיד ידברו על fear of the dark ו number of the beast ולא ממש זוכרים את No prayer for the dying. זה לא אומר שהוא לא טוב. אלבום 80' טיפוסי מבחינתם. מזכיר מאוד את שני האלבומים שבאו לפניו - powerslave, somewhere in time בערך אותו סאונד ואותו קצב שזה טוב.
 

Boba Smith

New member
פורטה זה אלבום על הפנים

ביחס לאלבומים הקודמים הוא פשוט נפילה, אז נכון הפקה מצוינת וסאונד לפנים אבל רוב השירים שם לא משהו.
 

Scott Evil

New member
OK - מוסיקה חוקית באינטרנט - עדכון

הכי טבעי היה לנסות www.mp3.com האתר איטי לא מובן ולא עובד. אחרי 10 דקות קשות ירדתי מהרעיון. התחלתי לחפש בגוגל. החלטתי לחפש את השירים האלה ולמצוא אותם. ככה קרה. ההתחלה הייתה יפה. מצאתי את השיר של otis rush באיזה אתר. 0.99$. נחמד. הכנסתי פרטים של הכרטיס אשראי והשחר על המחשב. היה טוב וטוב שהיה. הבעיות התחילו כי באתר הזה לא היו את שאר השירים. הרצתי שוב חיפוש בגוגל. והנה מה שמצאתי. היו כל מיני אתרים שרצו איזה 25$ לחודש בשביל הורדות חופשיות. לא ניתן לקנות שירים בודדים. הגיוני ? היו אתרים שרצו 4.95$ לשיר. הגיוני ? היו הרבה אתרים שרק אמריקאים יכולים להשתמש בהם. האתר מזהה לפי ה IP שאני לא אמריקאי וקופצת הודעה. מעבר לזה אין לי מה לעשות. בסוף מצאתי אתר ענקי שיש בו הכל. בחינם. אתר עם מלא popups ומלא באנרים לכל מיני אתרי פורנו. ושם יש הכל. עכשיו .. כל אלה שתקפו את ההורדה הלא חוקית באינטרנט. אתם מכירים אלטרנטיבה ? אתר נורמלי שאפשר להוריד בו שירים ? חיפשתי כל הערב. ולא ממש מצאתי. אולי באמת מישהו מכיר או יודע .. ?
 

yotamn9

New member
I Tunes זו התוכנה המרכזית

אבל אני חושב שהיא מורידה קבצי aac. לא סגור על זה. בכל מקרה, אפשר להפוך אותם ל-mp3. וגם אפילו לוולמארט יש אתר של הורדת שירים בתשלום.
 

Scott Evil

New member
גם שם הייתי

כשאתה מנסה לפתוח account האפשרות היחידה היא לבחור בין המדינות של ארה"ב. לא איכפת לי לנסות שוב מהקישור שלך אבל לא נראה לי השתנה הרבה.
 

DirtySpirit

New member
כנראה הייתה לי בעייה איתו פעם

אבל אני זוכר שלפעמים לא הייתי מוצא דברים... בכל מקרה טעות שלי
 

Scott Evil

New member
טוב .. יש את YAHOO

זה עושה רושם מצויין. 0.99$ לשיר זה לא רע. ממויין לפי אלבומים. אפשר לשמוע סמפל של 30 שניות. יש את ה JukeBox שזה גם נגן וגם ריפר. רק צריך כרטיס בינלאומי נסדר את זה מחר .. קצת מוזר לשלם על שיר מהאינטרנט
לא קרה לי אף פעם וגם זה מחוסר ברירה. אני צריך שירים מאוד ספציפיים בגרסאות מאוד ספציפיות כי אלה התווים שיש לי. דעתי לא השתנתה. להוריד בחינם מה שאפשר. אם בא לך גש לחנות לקנות את הדיסק. רוצה שירים בודדים יש את זה בקזה.
 
למעלה