ארבע בבוקר - משחק 4 !

ThEgReEnKiNg

New member
YES!!

קוין גארנט
, משחק גדול שלו ושל פירס ושל ריי אלן , כשאתה מוסיף משחק מעולה של ג'יימס פוזי ומשחק לא רע של אדי האוס , יש לך ניצחון. לא מאשים את קובי בכלום , כל הזמן אומרים שהוא צריך לפרגן לחברים , הנה פירגן לחברים כל המחצית הראשונה ולא נכנס למשחק . וראיתם לאיפה זה הוביל אותם , אודום גדול במחצית הראשונה ולוזר בלתי רגיל בשניה , גאסול מחמיץ דאנקים? . עכשיו כולם יאשימו את קובי אבל הוא פשוט לא אשם , ופיל ג'קסון WTF רוני טוריאף משחק 6 דקות ברבע האחרון? הוא אפס בהגנה גארנט עשה לו בית ספר , בהתקפה הוא כושל בן כושל , פשוט הזוי לחלוטין. משחק גדול , פליאוף ענק !!!

the mnm factor

New member
ועוד איך לקובי יש אשמה בהפסד הזה

ההגנה שלך עליו היא פשוט הגנה עיוורת. כמו שאמרת- כל המחצית הראשונה הוא פרגן, עשה הגנה והיה פשוט נפלא. למה לא להמשיך עם זה? הוא פשוט היה חייב לנסות לכפות את עצמו על המשחק... היה חייב במחצית השניה לקחת את המשחק על עצמו במקום ללכת עם מה שעובד. והוא שילם את המחיר. הוא זרק 5 פעמים במחצית השניה והלייקרס הובילה ב18, הוא זרק 7 פעמים ברבע השלישי והסלטיקס צמצמו ל2. זה אומר את הכל! אודום הוכיח היום שכשהוא נכנס למשחק הוא פאקטור ענק וסטאר. למה לא להכניס אותו גם למחצית השניה? למה להוציא אותו מהמשחק? האשם המרכזי היום הוא ללא ספק פיל ג'קסון. אבל פאק! למה להגן כל כך על קובי? הוא שיחק כמו טמבל במחצית השניה כי הוא לא היה מוכן שהקבוצה תנצח אבל שהוא ישאר עם מספר נקודות מועט והוא שילם את המחיר.

ThEgReEnKiNg

New member
אתה חייב להפסיק לתקוף.

אני אוהב מאוד לקרוא את הדעות שלך , ואתה חבר חשוב בפורום , אבל אתה תוקף בקביעות. מה הגנה עיוורת? מה אני קשור לקובי ברייאנט , השחקן היחיד שאני אגן עליו הגנה עיוורת זה כריס בוש
. אני כותב מה שראיתי , אין לו שום חיבה מסוימת לקובי או שנאה מסוימת לקובי . ואיך לעזאזל קובי הוציא את אודום מהמשחק , אשמח את תסביר לי . קובי אשם שאודום מפספס לייאפים כמו אידיוט ברבע הרביעי , מצד אחד אתה אומר שקובי צריך לכפות את עצמו על המשחק , מצד שני אתה אומר שקובי צריך להכניס את אודום למשחק. קובי לא אשם שאודום בורח מהכדור. בכל מקרה , באמת שאין לי כוח להתווכח על קובי ברייאנט , במיוחד שאני לא בצד שיגן עליו (כמו שאתה טוען נחרצות ) , מצידי שימשיך בתצוגות של 6-19 מהשדה ושהאליפות תלך לבוסטון
.

NadavG

New member
מסכים לחלוטין לגבי קובי

אמנם כל הקבוצה לא ממש תפקדה מאמצע הרבע השלישי והלאה, אבל במחצית השניה קובי לקח זריקות מרחוק, בטיימינג הכי גרוע שאפשר. בכל פעם שבוסטון התחילו ריצה, הוא הלך ולקח זריקה קשה מרחוק (קשה יחסית, לא נתן לקבוצה להניע כדור ולקבל בסוף המהלך לזריקה טובה יותר). ההחטאות שלו היו ברגעים הקריטיים, ורק עזרו לריצות של בוסטון. אחרי כמה התקפות ש LA לא משיגים נקודות, וההתקפה תקועה, במיוחד כשבוסטון מצמצמים, אני מצפה מקובי לעשות את הדבר הנכון - להכנס לסל, בכוח, לכל היותר לקבל עבירה. ולאחר מכן להניע כדור בין כל 5 השחקנים, ומהר. לא למשוך 22 שניות לפני זריקה, להניע מהר ולהגיע למצב קליעה סביר תוך 8 עד 10 שניות. להרבה קבוצות יש נטייה להאט את הקצב מאוד כשהם ביתרון שמתחיל להתכווץ, וזו פשוט לא שיטה. זה רק מלחיץ את השחקנים, ומכריח לזריקות קשות, במיוחד כאשר המומנטום עבר ליריבה שמקטינה את ההפרש, וההגנה שלה הרבה יותר אגרסיבית.

King LBJ

New member
איזה באסה שלא קמתי לראות :(

אבל מה לעשות, יש עכשיו מתכונת :( חזרה של הסלטיקס מ-34 הפרש! מדהים :O:O:O איך זה קרה, אני לא ממש יודע, אבל אחרי משחק כזה מגיע לסטיקס אליפות. ואמרתי כבר אחרי המשחק השני שהם ינצחו את המשחק הזה (הרביעי) P: גו סלטיקס!!!

גם לי הייתה היום מתכונת, לשון...

אבל פשוט לא בדקתי כלום באינטרנט ווביקשתי מחברים לא להזכיר את המשחק וראיתי שידור חוזר עכשיו...

איך לליגה אין שיאים בנושא?

No team had ever overcome more than a 15-point deficit in the first quarter, and although the league doesn’t have a record for the largest rally in a finals game, the Celtics staged one that will forever be remembered in the annals of Celtics-Lakers lore. בכל מקרה, 21 הנק' שהלייקרס הובילו ברבע הראשון כבר היו שיא: Lamar Odom hit his first seven shots from the field and scored 15 points as the Los Angeles Lakers took a 58-40 halftime lead over the Boston Celtics in Game 4 of the NBA finals Thursday night. The Lakers led by a finals-record 21 points after the first quarter.

הללויה איזה נצחון!! ועוד חשבתי לישון במחצית..

תשמעו , הקאמבק של בוסטון היה פשוט אדיר , אחרי כזה משחק מגיעה להם האליפות . ריי אלן , פירס , האוס , פוזי , גארנט , כולם היו פשוט אדירים בחצי השני ומגיעה מילה טובה לדוק שעשה רוטציות טובות במהלך המחצית השנייה . בקיצור , האליפות השנה של בוסטון ויהי מה!

קובי על המשחק:

Lot of whine, lotta beer, couple shots, maybe like 20 of them, digest it and get back to work tomorrow. Nothing you can do,"

WOLF MAN8

New member
תגובות מהמשחק מהאינטרנט

חחח עלק פיל ג'קסון עוד חושב שיש סיכוי.. אומר: "יש עוד סיכוי, זה לא נגמר עד שזה לא נגמר...." הוא חייב לנצח שלושה משחקים רצוף!!! הנה האתר עם כל התגובות והסיכומים: http://www.sportneto.co.il/,articles,666

bostonForever

New member
אין מילים! מגדולי המשחקים שראיתי!

שמירה מדהימה של פירס על קובי והתעלות של פוזי מהספסל. וכמובן - דוק ריברס בעוד ניהול משחק גדול. פשוט להוריד את הכובע ולבלוע אותו. עוד משחק אחד להיסטוריה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
לך לישון

לא בא לי לקרוע אותך במגרש כשאתה עייף! אכן משחק ענק וריי אלן היה תותח על, כולל סל מרשים במיוחד שם

המשתגר

New member
עזוב את הסל של ריי אלן...

מה שהיה מרשים בסל של ריי אלן הוא הטעות שלו בשמירה. פשוט עצר ונתן לריילעבור כשאף אחד לא נמצא מאחור. שטות מדהימה! ובאמת זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר! האמת היא שגם הסדרה הזו וגם הסדרה של בוסטון מול דטרויט גורמות לי לקום ולהנות ממשחקים כמו שלא נהנתי מאז תקופת MJ. אולי זה בזכות העובדה שקובי משחק כמו MJ, אולי אפילו טיפה יותר טוב בסדרה הזו... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא בערך ברמה של ג'ורדן בתקופה שלו עם הוויזרדס, בחיי.

NadavG

New member
בסדרה - לא. במשחק 3 - כן.

אמנם בסה"כ הוא מאכזב בסדרה בגלל אחוז ממוצע מהשדה די נמוך (ר' ערך פירס וגארנט), אבל אם לא נכליל, הסדרה כרגע מבחינתו מתחלקת ל-3: משחקים 1+2 - שיחק לא רע, הבריק מדי פעם, אבל עשה לא מעט טעויות. משחק 4 - חלש. משחק 3 - מדהים, ואפשר בהחלט להשוות את המשחק הזה למשחקים הגדולים של מייקל. במשחק 3 הוא לא רק קלע באחוזים גבוהים מהשדה, לא רק קלע הרבה. הוא נתן הצגה בשני צידי המגרש, חילק כדורים בזמן הנכון בכל מהלך, ונכנס לסל ללייאפים מתחת לאף של גארנט וחבריו כשכל ההגנה מתרכזת בו ולא נותנים לו אויר לנשום. חדירות רבות הסתיימו בעבירות של "אתה לא תקלע עלינו גם אם כל השחקנים יצאו ב-6 עבירות במתכוון". וזה במשחק שכולם ידעו שהוא ייקח על עצמו יותר, ההגנה של הסלטיקס היתה (כביכול) מוכנה לזה. במיוחד אחרי 2 משחקים שגאסול, אודום, וויאציץ, ופישר לא פוגעים.

קיר קמט

New member
שונא שזה קורה

אחרי רבע ראשון שהסלטס לא התייצבו אליו והשופטים התייצבו לצד הלייקרס
, החלטתי לוותר כבר.. מהיום, אם מתוכננים מהפכים, שיודיעו מראש..

הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה של גמר הNBA

מדהים פשוט לראות את זה שוב...פול פירס עכשיו היה שותף ל2 מהקאמבקים הגדולים בהיסטוריה של הפלייאוף, כשהראשון הגיע ב2002 נגד הנטס (פיגור 21 בתחילת הרבע הרביעי). מה יותר מדהים? אומנם מול הנטס זה היה פיגור 21 ברבע הרביעי(!) ופה סגרנו את רוב הפער ב5 דקות האחרונות של הרבע השלישי...אבל פה זה נגד הלייקרס, בגמר של הNBA אבל הכי חשוב - פה זה בחוץ! זה הרבה יותר מרשים לעשות קאמבק כזה בחוץ מאשר בבית עם דחיפה של הקהל. בנוסף, במשחק הזה לא הייתה שום עזרה מהשופטים (ההפך, נפגענו במשחק הזה מהשיפוט) בעוד שם אני חייב להודות שרקו לכל דבר כמעט. בנוסף, שם לקחנו יתרון 2-1 שהיינו חייבים לקחת בבית ופה זה יתרון 1-3 מוחץ בחוץ...והכי חשוב - גרמנו לסאשה המעצבן הזה לבכות ולקובי לשתות...
אין מילים לתאר את ההרגשה

אם כבר "סאשה המעצבן הזה"...

http://i28.tinypic.com/2le56wj.gif תמונה זזה שהכינו במיוחד בשבילו...על הספסל אחרי שאלן עבר אותו בקלילות. וזה לא עצר כאן, בפורום של הרד סוקס(!) שמו את התמונה הזזה הזו בראש האתר, כך שכל מי שנכנס רואה את התמונה הבאה למעלה...

למעלה